hayırlısı olsun bakemm:Saruboceq: benım acelem yok onunda daha ceyıs olcak kendım calısıp kendım alcam ıcın zmn lazım gercı ceyıs ala ala adım ceyıs bakanı oldu ama olsun fazla mal göz cıkarmaz:lepi:
benim annem sagolsun ceyizim bitti sayilir sadece bi kac seyler var alinmasi gereken ama onlarda ilerde evimi hangi renk dösiceme bagli ona göre alicaz :)
gerci ben simdiden cogu seyi begendim yemek takimi, kahvalti takimi falan
annem simdiden almayi düsünüyo bakalim :roflol:
ohooo onlarda bişimı bende çifter çifter var:dilcikar: benım beyaz esyam ve mobılyam yanı yatak odam yokk anca nişan olunca olcak seyler
ne kadar güzel zamanınız az ve planlar yapıosunuz sizlere çok özeniyorum
Hayırlı cumalar kıslarrrrrrr...........
Rabbim dualarımızı kabul etsin inş
uğur böcüğüm sen bana kuru temizlemenin adını ver o zaman tanıyorumdur helede merkezdeyse kesin bende beşiktaşlıyım ama hiç anlamam maçtan filan maçlara geliyomusun de bakam öyle bişey olursa haber vericeksin bende kalıcaksın tamammı
ben anladım merak etme sen:roflol:aaaaaaaahhhhhh ahhhhhhh desem derdimi anlatmış ollurmuyumdaha çok beklicezzz
inşallah bi mucize olurda dediklerin olur cnm inan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
ben anladım merak etme sen:roflol:
bızde beklıyoruz ama bakalım boşamı beklıyoruz hayrlısı olsun bakem:1closedeyes:
aaaaaaaahhhhhh ahhhhhhh desem derdimi anlatmış ollurmuyumdaha çok beklicezzz
gunaydın kızlar oncelıkle bugun maç var ve cok heyecanlıyım sabaha kadar rüyamda maç ızledım be:roflol:
ben kayserıye hıc gtmedım cnm o maclara gıder gecen 1 ay oluyo galıba kayserı bjk macında o vardı mesela ben ıst. dışına cıkamıyorumsende mı kalcam:uhm: anlamadım nan burayı
valla ısmını bılmıyorum çarşı dedığı yere yanı hılton otelı varya oraya yarım saat uzakta bı yerde bloklarda oturuyorlar senın için soram cnm tam yerınıyerimseniben
bende kalıcan tabi ne sandın evet o maça abimle kardeşim gitti hatta kardeşim lig tv kameralrına yakalındı 15 snlik meşurluğu vardır ama ben hiç sevmiyorum anlamıyorumda açıkcası sen öğren bakalım kesin biliyorumdur.
alırım tabi sen gel hele ne olacak sanki
anam sölemıyo ıyı mı kıl ettı benı o nerde oturuyomus once o desın dıo bende adres salıycam ama bılmıyomkı orayı ayy sınırlendımsımdıkkkötükedihüso
ben fevziçakmakta oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?