Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

benim annem sagolsun ceyizim bitti sayilir sadece bi kac seyler var alinmasi gereken ama onlarda ilerde evimi hangi renk dösiceme bagli ona göre alicaz :)

gerci ben simdiden cogu seyi begendim yemek takimi, kahvalti takimi falan

annem simdiden almayi düsünüyo bakalim :roflol:

ohooo onlarda bişimı bende çifter çifter var:dilcikar: benım beyaz esyam ve mobılyam yanı yatak odam yokk anca nişan olunca olcak seyler

Hayırlı cumalar kıslarrrrrrr...........
Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

ohooo onlarda bişimı bende çifter çifter var:dilcikar: benım beyaz esyam ve mobılyam yanı yatak odam yokk anca nişan olunca olcak seyler

valla bende sanirim tek eksik yemek ve kahvalti takimi kaldi ama onlarida begendim yani hangisini alicami biliyorum :)

yatak odasi beyaz esya falan zaten anca nisandan sonra olur

uğur böcüğüm sen bana kuru temizlemenin adını ver o zaman tanıyorumdur helede merkezdeyse kesin bende beşiktaşlıyım ama hiç anlamam maçtan filan maçlara geliyomusun de bakam öyle bişey olursa haber vericeksin bende kalıcaksın tamammı

gunaydın kızlar oncelıkle bugun maç var ve cok heyecanlıyım sabaha kadar rüyamda maç ızledım be:roflol:

ben kayserıye hıc gtmedım cnm o maclara gıder gecen 1 ay oluyo galıba kayserı bjk macında o vardı mesela ben ıst. dışına cıkamıyorum sende mı kalcam:uhm: anlamadım nan burayı

valla ısmını bılmıyorum çarşı dedığı yere yanı hılton otelı varya oraya yarım saat uzakta bı yerde bloklarda oturuyorlar senın için soram cnm tam yerınıyerimseniben

bende kalıcan tabi ne sandın evet o maça abimle kardeşim gitti hatta kardeşim lig tv kameralrına yakalındı 15 snlik meşurluğu vardır ama ben hiç sevmiyorum anlamıyorumda açıkcası sen öğren bakalım kesin biliyorumdur.

bende bayramda aşkımın yanına gtmek ıstıyorum suprıs yapmak ıstıyorum ama ıst deılkı nerde kıme ne dıycem nasıl yapcam ayy keske gelebılsem benı alın mı gız :jeyyar: evıne ayıp olmaz mı evıne almana gerek yok aslında ben ablasındada kalırım zaten enıstesı ablası yozgatta öğretmen ayy du bı öğrenım bende merak ettım

ayy valla ark sabhtan brı arıy nerdesın dıe onlar kadınkoye gtmısler bıle bana zmn gecmıyo 2de anca cıkarım işten off off bjk şölenı yasancak ben tv cıktım ama kısa kısa anam babam arardı ana gene maca gtmışın:1shok: ayy napım aşıkım bjkme:asigim:

anam sölemıyo ıyı mı kıl ettı benı o nerde oturuyomus once o desın dıo bende adres salıycam ama bılmıyomkı orayı ayy sınırlendımsımdıkkkötükedihüso

nan nere gitsem fanatik böcük bjk mac konusuyo:mymeka:
bjk aşkı ile yanıyoo tutusuyoon sen böcükümsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…