Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bu konuda nişanlının isteklri önemli bnce canım..yani onun kariyeri söz konusu...
tabi sn de kayseride bi düzen kurmuşsun ama doğduğun yer değil doyduğun yer derlersengözlerimebaksanab
o yüzden bana kalırsa nişanlınının yanında dur...

valla cnm senin dediğini bide o düşünse olmuo işte karşısında bu söylediklerini yapıp ta evlenenler var onları örnek alıyor

valla canim olursa iyi olur hos olur ama herkes ev araba sahibi olup evlenmiyo

zamanla olur onlar insallah bence sen sevgilini ikna etmeye bak :)

yada bosver simdilik bise deme okul askerlik bitsinde zaten onunda fikirleri degisir bence

canim bence nisanlin icin güzel bi firsat...

sonucta onunla olduktan sonra kayseri veya yozgat ne fark ederki

sehirler birbirine cokta uzak diil aileni özledikce kolaylikla görürsün

hem nisanlinin kariyeride ikinizin gelicegi demek bi kac sene idare edersiniz sonra geri kayseriyede dönebilirsiniz

haklısın cnmda benim cnm durmuo sürekli bu konbular açılıo hatta bugün konuştuk dayanamadım ağladım falan sen durumalrı biliosun falan dedi nasıl tmm diyim dedim onun her hayır diyişinde yavaş yavaş eriyorum tükeniyorum

hm anladim canimda senin daha zamanin var evlilik icin neden acele ediyosun ki

yasin daha 18 mis sevgilininde o civarlardaysa hayir demesi normal

dedigim gibi hele 22-23 yaslarina gelin zaten oda düsünmeye baslar

erkekler evlilik kararinda zaten hic acele etmezler malum :)

haklısın galiba en hayırlısı böyle olacak geleceğimiz için ona destek olmalıyım çok sağ olun kızlar içim rahatladı artık daha mantıklı düşünebilirim

benım aşkımda kayserıde bende oraya gelın gıtcem:Saruboceq: ınş
ablasıda yozgatta öğretmen her haftasonu gelıyo uzaklık cok deıl yanı ama o ısterse bence destek ol

öylemi şaşırdım valla ne iş yapıyo kız sevgilin tanıdık birimi acaba

şuan mı boş gezenen boş kalfası:roflol:
kuru temızleme tukkanı vardı cok yorucu dıye amcasına devrettı yanı tukkan hala onunda işi bıraktı sonra 3 ay kantın ıhalelerıne katıldı haber cıkmadı ıhale hala suruyomus ne bıcım ıhale ıse 12.ayda beledıyede işe baslıycak cnm soyadı bekarlar bılın mı gı harbı:1rolleyes: bılıyosan benım ıcın takıbe al dıycektım

haklısın galiba en hayırlısı böyle olacak geleceğimiz için ona destek olmalıyım çok sağ olun kızlar içim rahatladı artık daha mantıklı düşünebilirim

insallah hayirlisi olur canim...

sen onunla mutlu olduktan sonra sehir farketmez zaten yeni bi hayata basliyosun onunla

sende yeni yerler görmüs olursun iste ne güzel :)

iyi yönlerini düsün

hahaha ay canim direk dedektif tut sen :roflol:

sen istanbuldasin dimi aslen kayserilimisin

he olsun gene komsumsun hemso sayilir :))

nerden tanisiyosunuz okul mu

hayrlı cumalar kızlar allahım hepimizin dualarını kabul etsın:Saruboceq:
yok cnm teknolojı saolsun ıkımızde fanatık bjklıyız cnm çarsı grubunu bılıyorsundur ordan tanısıyoruz :asigim: yenı tanıstık daha 2,5 ay oldu

hayirli cumalar canim

he anladim benim gibisin o zaman :)

benimkide yeni daha... 1 senedir taniyorum ama 2,5 aydir falan beraberiz :)

hayirli cumalar canim

he anladim benim gibisin o zaman :)

benimkide yeni daha... 1 senedir taniyorum ama 2,5 aydir falan beraberiz :)

futboldan hiç anlamıyon gız sende çarşı bjkın taraftar grubuna verılen ad anacım ıkısımızın aşkı ortak yanı koyusundan :asigim:

bız 10 eylülde resmen tanıstık çıktık askım oldu benım ıcın pankart yaptırdı ve tezeruat yolladı cok hoşlandım öle kalbımı çaldı işte
ayy pekı sız ne zmn evlenceksınz gerıyı okumadımda bana özet gecer mısn

ay ay pankartla ask ilani cok güzelmis :) Allah bozmasin

valla canim daha evlilik falan yok dedigim gibi cok yeni bakalim hayirlisi :)

zaten suan istesekte beklemek zorundayiz onun 2 sene daha ünisi var benim 1.5 sene stajim var

yani olursa 2-3 sene sonra iste :)

hayırlısı olsun bakemm:Saruboceq: benım acelem yok onunda daha ceyıs olcak kendım calısıp kendım alcam ıcın zmn lazım gercı ceyıs ala ala adım ceyıs bakanı oldu ama olsun fazla mal göz cıkarmaz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…