Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

he ya sorma :roflol:
sözlü veya nisanli olmayanlarda bide bide aileye anlatma derdi var
sonra aileler taniscak görüscek anlasicaktaaa anca öyle yüzük takilcak :1no2:
ailelerin hayir deme durumuda var tabe :dilcikar:

of beklemekten bende sıkıldım keşke hemen evlenebilsek ama sartlar ....

Allah herkesin gönlüne göre versin...
zor bu işler valla...
inşallah tez zamanda bende muradıma ereyim szle birlikte kızlar...Çok üzgünüm çoook

Offff offff benim sevgilimde daha ünv 1. sınıfta 4 yıl okul sonra askerlik sonra iyi bir iş falan 5-6 yılı bulur.
Bu gidişle zaten pek ümidim yok ben evlenemeyeceğim
Sevgilime şimdiden psikolojik baskı yapıyorum hadi evlenelim diyo ama bu seferde ben okulumu bitirmeden meslek sahibi olmadan annem vermez aman daha çokkkkk varrrrrr:dilcikar:

kıslar ağlarım ama 2 yıl nasıl geçer diyorsunuz ben 2020den bahsediyorum en dertli benim galiba napıcam ben offffffffffffffffffffffffff akıl vericek var mı

ah canım ben anlamıyorum ama işte kısacası okuyacak askerliği yapacak iş kurucak ev alıcak araba alıcak birikim yapıcak öle bunlarda anca 2020 gibi uzak zamana kadar olur

benim müstakbeL bey de :roflol: bu yıL üni. 4. sınıf sonra askerLik var ALLahtan kısa dönem :Saruboceq:
bakaLım sonrası ALLah kerimm :)
yani aceLem yok hadi hadi dierekten nasısa eninde sonunda benim oLacak emme veLakinn :jeyyar: daha çok varr sanırsamm

ah canım ben anlamıyorum ama işte kısacası okuyacak askerliği yapacak iş kurucak ev alıcak araba alıcak birikim yapıcak öle bunlarda anca 2020 gibi uzak zamana kadar olur

canım okulu askerlıgı işi anladımda ev almasını araba almasını bırıkım yapmasını anlamadım bakalım onları yapabılcekmı ya da hıc yapamaybılır bnce sevginiz vvarsa kendınız o kadar uzun yıllar bırbırınızden mahrum bırakmayın

ah cnm birbirimizi çok seviyoruz o seninle evlenirsem herşeyin en iyisi en güzeli olması lazım dio ama dün konuştuk biraz dedimki en azından bi söz olsun babam bilsin gerisi önemli değil her zaman böle sölediğimde çok kızardı dün ayarlarız bişeyler dedi şimdi bu söze sevineyim mi sevinmeyeyim mi ben anlamadım

benimkide askerde şimdi kızlar ocak ortası geliyor inşallah 2010 da düğünümüz var bizimdee inşallah hazırlıklara başlamam gerekiyormu şimdiden siz nasıl yaptınız

valla kızlar ben askerliği falan bekleyemem artık bu yıl okulu bitiyo zateen yaza düğünümüz olacak inşalah askerede sonra gitsin zaten kısa dönem dimi ama

valla kızlar ben askerliği falan bekleyemem artık bu yıl okulu bitiyo zateen yaza düğünümüz olacak inşalah askerede sonra gitsin zaten kısa dönem dimi ama

benımkıde kısa donem yapıcagıı ıcın (tabi kalmazsa :) beklemeyi dusunmeyenlerdenım ama bızımkı yaza degıl hıcbısey bellıde deıl senağlama

ay canim sende amma yaptin ya ne evi ne arabasi :roflol:

tamam herkes herseyin en iyisini ister ama bu dediklerini evlendikten sonra calisarak beraber alirsiniz insallah... yani evliligi ertelicek nedenler diil bunlar

okul askerlik diyosan onlarda 4-5 sene sürer evlenirsiniz

zaten yasin daha 18mis 22-23 tam ideal yas olur yerimseniben

valla cnm senin dediğini bide o düşünse olmuo işte karşısında bu söylediklerini yapıp ta evlenenler var onları örnek alıyor

kafam çok karıştı kızlar bana akıl verin ne olur dün nişanlıma hocası öğretim görevlisi olmayı teklif etmiş yozgatta okuyo bozok üniversitesinde aynı zamanda mastırınıda yaparsın doktoroya kadar okursun bizde yardımcı oluruz bu aradada memur olmuş olursun demiş şimdi o kadar karıştıki kafamız ben kayseride yaşıyorum yozgatı hiç düşünmemiştim hep yaz gelicek evimi düzenlicem ailemle sevdiklerimle beraber diye düşünüyodum şimdi napıcam ben nişanlımda böyle bir teklif her öğrenciye nasip olmaz diyor hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum

cnm bak benim ablam da okudu ve öğretmen izmirliyiz ve o boluda senin dediğin gibi her yaz evini kapatıp tatile çıkıo ama eğer o istiyosa vesende onu seviyorsan bişekilde destek olmalısın gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…