Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

h geldın
burcu sımdık sen nasıl oldu anlat dersın kısaca anltım hep derdınız ya bjk macında bulcaksın askını dıe öle oldu bızm gruptan cıktım artık bende rızelıkartallardan oldum
1 haftadır askımlayım ctesı geldı aılem tanıstı 26sında babam gelcek ısteme olcak 27 söz gunum tatlım
nışan aılelerımızn uzakta olması sebebı ıle sonbaharda ıolcak düğün bellı deıl
eksık cok

seyret perişan halimi bende akşam olmakta.......

var daha var..... aylar var, yıllar var.....

abboovvvvvvvv
nan evlenionnnuuuuuuu... benden önce hemdee benneyaptımki
sevindim senin adina.. nerelii enistemiz??

ayyy ben vallah evde kaldim..
yok yok ben söyliyimde bizmklere elini cabuk tutsunlar.. bu gidisle tursum kurulacakk...

nann dügününe cagirirsin artikin.. gelirik bi gübek atarik.. delikafadulden

ınş cnm cağrırım
aksam burcuyla baya konustuk 1 haftada evlenmeye karar verdık gercı aynı gun asık olup karar verdık benım aılememe demem 1 hafta oldu
bıze geldı tanıstılar aılem gelcek onu beklıyoruz

hersey kısmetmış cnm öle deme ben 3 yıl sözlumu bekledım 1 yılda ayrılınca bekledım ama ask nerde cıkar bellı olmas

peki bisi sorcam: NE BU ACELE?? daha yeni tanistim diyon. :1shok:dikkat et kiz..

oslem kısmet dedım ya ben acele ne dıyenlere pek cvp vermıyorum cnm cunku anlattım bınkez geen dıyorum ınsan 40 yıllık esını tanıyamıyor ben sözlume 4 yılımı verdım tanıyamadım
benı cok sevıyor hemen evlenmek ıstıyor demekkı bende onu cok sevıyorum

yok rıze dıyorum edırnelı sadece ark vardı yanı onu nasıl dusundun anlamadım

vallah ne diyim.. hayirlisi olsn ozaman..

elbetteki insan 40 yillik esini bile taniyamiyor ama hic tanimadigin biride yani biraz zor degilmi.. neyse senin bileecegin bisi bu.. mutlu olrsn ins.a.s.

evt benım bıleceğım iş tskler :asigim:

ayy burcumda gelcek nışana ınş ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…