Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Özlemcim Modoko ve Maskoda çok güzel mobilyalar var...Hemde fiyatlar daha uygun oluyo

bısey dıycem
benn cok gıttım oralara ama pahalıydı:uhm: yada bızm burdakı mağazalar ucuz kaldı yanında
doğtaşın cok kalıte olduğunu duydum alan arkdaslarım cok memnun ben aldoradan model beğendım ama doğtas ıle fıkır değiştırebılrıım

sagolun kislarr... a.s.

gec alıyorz asgarı gecım ındırmı parasını 5 aydr almıyoruz zam alamadık kesıntıler oluyo
ama baska yerdede ıs yok patronumu cok sevıyorum babam gıbı ıyı ama yığenıyle anlasamıyoruz
kalma sebebım ıse ssk odenıyo ve cok rahataım emın deılım baksa yerde böle olamazsam dıe amam hayrlısı olsun

ya istikbaldede güzelleri var ama iste fiyatlar baya ucuk..

hmm acaba bu söyledikleriniz yurtdisindada bayileri varmidir acep`??

bılmıyorumkı
doğtaş varsa bı bak derım ben ıstıkbale hıc grmedım bıle bellona var bıde bunlar acaba aynı fırmamı onuda bılmyorum
bellonada guzel modeller yoktu benım yol ustumde mağazası varda ondan bılıyom
oslem ya orda yasamak ne kadr zor ya

kaydirigubbakcemile3

ünlü müsün bilmiyorum ama biriynen kafga ediymişin onu duydum

yooo -tatlicadiarzu-
benı sen bahcene davet etcektın unutmadın deıl mı onu de sen bırak onu bunu sunu kaydirigubbakcemile3

pasaklı cok guzel bı gacı demıŞeniz

yooo -tatlicadiarzu-
benı sen bahcene davet etcektın unutmadın deıl mı onu de sen bırak onu bunu sunu kaydirigubbakcemile3

pasaklı cok guzel bı gacı demıŞeniz

herkesler davetli bahçeme ama kirazlar stellanın
pasaklı çok şeker bi bacı çakma sarışın kaydirigubbakcemile2

herkesler davetli bahçeme ama kirazlar stellanın
pasaklı çok şeker bi bacı çakma sarışın kaydirigubbakcemile2

kıraz ıcn gelıyosam ney olam-tatlicadiarzu- salıncak ıcn gelıyorum
ayy bzım ısyerı catıda cok sıcak yaa :tomato:

tmm nan allahım duyanda benı kıraz ıcn gelıyom sancak cıhhh ben senın ıcnde gelyom

vışşş sımdıkte gruplaşma başlamış kaydirigubbakcemile3
hadın bunu yalnız bırakalım dedınız zaar
yalnızlık allaha mahsus unuttunuz mu
bı yumurtalıkı neylere sebep oldu yaa
ben değerlerı ınsanları kaybetmeyı göze alamam bı tek...

disarda hava 30 derece bende icerde calisiom ya inek gibi.. cixcixcix... :ecrin_bebek:

burda hava serın
gazete okudum hıc ıyı haber yok
denızlıye gtcektım sanırsam gıdemıycem maç ıcın cunku cok az yer ayırmışlar bjjk taraftarlara

lemm cimcime senin dogum günün 22 subat mi??? ben senden 12 gün bööyüüm.. kaydirigubbakcemile3

ben kova suyuda cok sefiomm zati...
off ogün agda yapam dedim yarida kaldi.. daha fazla sanciya dayanamayip biraktim kaydirigubbakcemile3
havuza gitmek istiom ama agda yapmadanda olmiii.. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…