Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydin hatunlarrr...

olm neoluyo la burda bi yumurtaliktan baslandi nereye gelmis konuu...

günaydıın... Bu ne len bir yumurtalık nelere kadirmiş... 3 günlük dünya gıllicik yumurtalık için tartışmaya değermi hiç...:mymeka:

hıı cimcime bi yumurtalık ornek olarak gülpembişe gösterdim, buralara geldik,,paylaşım formu ıyı ve kötü yorumlar ıllakı olacktır,,yorumlar gorsellıge ve fıkırlere karsı olabılır ,yumurtalık hakkında yorum yapılır okeydırrr,,bende masyaa verılen onemsızlık hakkında yorum yaptım böcük hoşlanmadı.

yaff benim bu ask takvimimde bi tuhaflik var :uhm:
bizim iliski uzurken bu takvimde kisaliyo anlamadim fisfisfis

benım ne kadr saygılı olduğum sen ne kadr bılmışlık taslıyon ben merkezcıyım desende ole olmaydığımı ınan herkes bılıyo 1000 kısıde bırı benı anlamasada ben değerımden bısey kaybetmem:1closedeyes:

gunaydın ozlem senın kızman gereken seye böcükk çook alınmışş nennn

olm ne kizmasi bunda kizilacak ne var anacim..
ben öle herseye kizmam.. kizacagim seyler belli bu tür seylere kizmam hatta aklima bile gelmedi laa siz burda yazmissiniz konusuyonuz ediyonuz ben konuyu unutmusum bilem... cixcixcix..
şakkıdı

gunaydın ozlem senın kızman gereken seye böcükk çook alınmışş nennn

benım hıc alınma huyum yoktur burayı cok ıyı takıp edıoym desende etmemışsın bunu ben bınkez dedım burda
neyse uzatmıycam konuyu ama bıdaha benım hakkımda onyargılı olma sen şöle böyle deme
5 yıllık asklar bıle yatağa grmeden bellı olmuyo ben kımse hakkında yorum yapmam bu benı sıkar helekı benı hıc tanımamış cok konusmusluğu olmayan senın benım hakkımda onyargıda bulunman canımı sıkıyo bıdaha olmasın rıca edıyorum

özlem ben senın hazıranda cıkarılcagını bılmıyodum ya,nıye cıkarıolar

neyse kzlar
nasılsınız dıyelım artık
burcuyada ulasamıyorum dığer hattımı kaybettım bu hatımla aradım kapalı acep cekmıyomu kı

krizden dolayi kapatiolar burayi... ahh ahh ben simdi nörecem ...
tamda evlenme planlari kurmuskenee.. sansima tüküreyim emi

ya kizlar bisi sorcemmm.. evinize mobilya alsaniz hangi markadan alirdiniz??
koltuk takimi yemek odasi vs.

oslem cnm bende calısıyom ama para alamıyoruz ınş daha ıyı bır iş bulursun evlenme planın devam eder

ben aldora yada doğtaş alcam

ya istikbaldede cok güzelleri var... ama cok pahalii off.. dün netten baktimda aahh aahh nasil yapcez bilemiom...
tamda kötü zamana denk geldi ya issiz kalmam..

böjük insallah yaa... sen niye para alamion kis.. madem para alamion orda isin ne?

ya ben nostalji yani klasik takimlari cok sefiom... simdi bide yenileri cikmis svarofski tasli fln..
osmanli zamanindaki koltuklar ve krlentler fln..cok hoss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…