günaydıın... Bu ne len bir yumurtalık nelere kadirmiş... 3 günlük dünya gıllicik yumurtalık için tartışmaya değermi hiç...:mymeka:
günaydin hatunlarrr...
olm neoluyo la burda bi yumurtaliktan baslandi nereye gelmis konuu...
evet ınsanalrı burdan tanıyamassın ama az cok bellı ederler kendılerını,,,ben begenmeyısıne kızmıyorumkı hatta bende dedım bu guzel değil pek daha guzellerı var dedım....Ablan olarak soyluyorum senden buyugum ,senın bu, cok herseyın ıyısını bılmişlık tavrınla herseye burun eğmeneydı benım tepkım...
hee bır de ılk defa yaptıgın bırsey değil bu...bende takıp edıyorum burayı dahıl olmadıgım konularıda ızlıyorum,uzerıne alınma ama megalomanlığı,ben merkezciliği,ınsanalrı kırmayı sevmem aynısını karşımdakınde goremeyınce bole bı sonuc doğuyo belkı,,haaa belkı sende ole deılsın amaaa burda değişiosun belkidee
gunaydın ozlem senın kızman gereken seye böcükk çook alınmışş nennn
benım ne kadr saygılı olduğum sen ne kadr bılmışlık taslıyon ben merkezcıyım desende ole olmaydığımı ınan herkes bılıyo 1000 kısıde bırı benı anlamasada ben değerımden bısey kaybetmem:1closedeyes:
gunaydın ozlem senın kızman gereken seye böcükk çook alınmışş nennn
olm ne kizmasi bunda kizilacak ne var anacim..
ben öle herseye kizmam.. kizacagim seyler belli bu tür seylere kizmam hatta aklima bile gelmedi laa siz burda yazmissiniz konusuyonuz ediyonuz ben konuyu unutmusum bilem... cixcixcix.. şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?