- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Çeyizlik eşya satan yerlerde yani şu ev gereçleri satan yerler varya bu aralar her yerde tükan açıyolar, oralarda görmüştüm ben...
bana hiç denk gelmedi kafamçokkarıştı nerelerde vardırki acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeyizlik eşya satan yerlerde yani şu ev gereçleri satan yerler varya bu aralar her yerde tükan açıyolar, oralarda görmüştüm ben...
kısllarrr ne yaparsınız nassınız bakam ben yogunum yine... kıs böcük yakıyon ortalıgı yine ya size bişey sormak istiyorum siz biliyormusunuz bilmem bi iki dizide gördüm küçük kül tabakları gibi recel tabakları vardı altlarında hasır sepet siyahlı beyazlı onlardan gören varmı
ya ben Ümraniyede görmüştüm ama inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur, bi resim göstersen daha ii olur aslında
ne o kız evlenıonmu acil mi lazım kaydirigubbakcemile3
ben anlattıgınıda pek anlamadm ama anlattıgın tarza şeyler Mudo da var ve çook güzellerr
özellıkle haşlanmıs yumurtalıklarrrr
-tatlicadiarzu-bende anlamadımkı cvp vermsem pempeme
haslanmıs yumurtayı sofraya neyle koyuyon cıcım sen.onun ıcın ıste osel tabaklar hazrlnmıs yanında mını tuzluk ve kasığı bıle var ,çok orjınaller
haslanmıs yumurtayı sofraya neyle koyuyon cıcım sen.onun ıcın ıste osel tabaklar hazrlnmıs yanında mını tuzluk ve kasığı bıle var ,çok orjınaller
ben beğenmedım kaba geldı