• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kısllarrr ne yaparsınız nassınız bakam ben yogunum yine... kıs böcük yakıyon ortalıgı yine ya size bişey sormak istiyorum siz biliyormusunuz bilmem bi iki dizide gördüm küçük kül tabakları gibi recel tabakları vardı altlarında hasır sepet siyahlı beyazlı onlardan gören varmı

ne o kız evlenıonmu acil mi lazım kaydirigubbakcemile3
ben anlattıgınıda pek anlamadm ama anlattıgın tarza şeyler Mudo da var ve çook güzellerr
özellıkle haşlanmıs yumurtalıklarrrr

ya ben Ümraniyede görmüştüm ama inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur, bi resim göstersen daha ii olur aslında

ya kanaldde salı günü saat 8de oynayan bi filmi var ya orda huysuzun sofrasında vardı orda gördüm diğer diziyi hatırlayamıyom

ne o kız evlenıonmu acil mi lazım kaydirigubbakcemile3
ben anlattıgınıda pek anlamadm ama anlattıgın tarza şeyler Mudo da var ve çook güzellerr
özellıkle haşlanmıs yumurtalıklarrrr

yok kısss nerde :roflol: alam da dursun diyom cok hosuma gitti...haslanmıs yumurtalıklar nasıl oluyor kafamçokkarıştı

haslanmıs yumurtayı sofraya neyle koyuyon cıcım sen.onun ıcın ıste osel tabaklar hazrlnmıs yanında mını tuzluk ve kasığı bıle var ,çok orjınaller

haslanmıs yumurtayı sofraya neyle koyuyon cıcım sen.onun ıcın ıste osel tabaklar hazrlnmıs yanında mını tuzluk ve kasığı bıle var ,çok orjınaller

hıı evet hatta bugun gördüm o dediğin tabagı gerçekten cok hos ya aslında istediğimi orda buldum ama beyaz renkleri var dizide siyahlı beyazlı takımdı

d2d6407b-ad4c-4b57-9e00-

aslında bu deıl gordugum ama bu da fena deıl

ben bunu gördüm cok orjinal duruyo cok begendim hatta yumurta dograyıcısı bile var

kızlar bunları sportıf masalar ıcın düşünebılırz elbette kahvaltı takımı olcak ama hasırlarla ayrı bı konsept olusturabılır kahvaltı masları ıcın,mısafırınıze ıkıncı gelişindede dıger alternatıfle sunum yaparsınız fenamı ,,,

Back