Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

begenmemmi mermaid benm hep böle orjinal seyler dikkatimi cekmiştir

yumurtalik benimde pek hosuma gitmedi..
böjün söyldigi gibi kaba duruyo.. piknik icin iiyde ama evde kullanmak icin kaba..
amann neolcek sankim.. alsin yumurtasini dograsin tabakda yesin iste..

yumurtalik benimde pek hosuma gitmedi..
böjün söyldigi gibi kaba duruyo.. piknik icin iiyde ama evde kullanmak icin kaba..
amann neolcek sankim.. alsin yumurtasini dograsin tabakda yesin iste..

kaydirigubbakcemile3 belkı sızın gıbı masada gorunume onem vermeyen ınsanlr olmıycak ozlem nıye ole dıon kıssss
ben babama meyvesını bıle soyup tabakta susleyıp gotururumm valla bı hosuna gıdıokı

vala ben önem veriyom sofraya sofrada mutfakda evde orjinal aksesurlar olucak ha annemin evinde varmı yok ama benm kendi evimde olsun istiyom

ben bayadır gırmuıyom ceyıs yerlerıne gormedım aksam bakcam
ama almam sanırım beğenemedım cunku
ha bıde meyveler aldım sepette ben sabunluk mutfak ıcn super edırneden aldım

bence kahvaltı setindeki yumurtalıklar daha hoş oluyo ben görünüşe daha çok önem veriyorum

bencede ya sevemedım ama dığerlerını bılmem gormek gerek
hem kahvaltı takımım var yumurtayıda pek sevmem gerek yok derım

kaydirigubbakcemile3 belkı sızın gıbı masada gorunume onem vermeyen ınsanlr olmıycak ozlem nıye ole dıon kıssss
ben babama meyvesını bıle soyup tabakta susleyıp gotururumm valla bı hosuna gıdıokı

sızın gıbı derken bende dahılım o yuzden cvp verım
ben onem vermesem suplalar almazdım pecetelıkler masa ortusu özel yaptrmazdım
beğenmedım gercekten kaba ve gerek yok
mısafır gelırse kalmaya gelmesın aksam yemeğındede yumurtanın işi yok:1closedeyes:ha dıyelım geldı kaldı benım masamda cıcekler acar kahvaltıda cunku masa ortum paçetelerım hepsı kucuk mor cıceklı cok şık bunu hayatta koymazdım masayı bozar ve cok yer kaplar :1closedeyes:

mermaid
isden cikarildim ya ama nisan ayinda söylemistim.. neyse iste Haziranin sonuna kadar burdayim ondan sonra Tr ye gitcem Tatilden geldikten sonrada issizim :çok üzgünüm:

gunaydınmirmirmirmir
halam geldı karnım ağrıyo
ama diş ağrım gectı -tatlicadiarzu-
hava serın ama ben hıc üşümüyom
annemı babamı ozledım
sıvılcelerımden kurtuldum sıra geldı cılt bakımına h sonu ınş
bıde hee denızlıye gıtcem son maç içindelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: ne oluyo ya ne bu fevrilik kızım,siz derken özellikle seni düşünmedım ben...önem verıdgını kanıtlamak ıcın ceyızıne aldıklarını sıralamana da gerek yok .ne aldıgını az cok bılıyorum :ecrin_bebek: ama ayrı bır konu daha cıktı sımdı mısafır gelrıse kalmaya gelmesınn,,,misafir evın bereketıdır unutmayalım..ayrıca yatılı mısafıre geek yok kahvaltıya arkadslarını yada es dostu cagırmazmısnz kuzum sız..bılmem belkı bızde mısafır cok onemlı oldugu ıcın her ayrıntıyı dusunuyorum......ayrıca kaba olan bence yumurtalık değil sensin kuzumm senın masada olman fazlasıyla bozar bence masayı :roflol: sırnaşık şey :roflol:

bızde mısafıre onem verırız tabıkı ama yatılı mısafr bıze pek gelmez uzakta oturan yok herkes cok yakın cunku
evdeykende cağırdığımız ınsanlar en cok komsularımızdır onlar gelıncede kımı kek kımı borek getırır yumurta hıc aklımıza bıle gelmez
zaten sevende yok
artı bız yerde yerız evdeyken öle tum kahvaltı setı yokkaydirigubbakcemile3
ben kendı evımden bahsettım
herkesın kendı düşüncesı
ayrıca ben yanı ev sahıbı olmayınca msada sızde genelde mısafr tek mı takılır
hıc kusura bakma ama ben usan yasadığımız evden bahsemtıoyrum dedım gıbı masa kullanmıyorz
kendı evımden bahsedersemde evt kullancam ozmnda o kaba hoş olmayn bana gore olmasıda cok gereklı deıl masamda bulundrmam
mısafr yumurtalık ıcn gelmıyo deıl mı

bız kendı evmızde masada yıyoruz ve su anda ben kendı evım deıl nasılsa, dıyerek onem vermemezlık yapmıyorum...ya heralde mısafır yumurtalık ıcın gelmıyo,ama konuyu çok saptırdın ve hala devam edıosun....cunku benım asıl anlatmak ıstedıgımı anlamadın.ayrıca ozlemle konusuoduk bız ,kız ben bole seylere cok onem vermem dedı,ben de,sızın gıbı masaya onem vermeyenelr olmayabılır dedım,fıkır paylasıp burda bırbırımıze akıl verıoruz dimi,çekememezlik ve iğneleyıcılık yapmak ıcın burdaysan sen orası ayrı tabi

günaydıın... Bu ne len bir yumurtalık nelere kadirmiş... 3 günlük dünya gıllicik yumurtalık için tartışmaya değermi hiç...:mymeka:

senın her beğendığı baskası beğenemk zorunda deıl ben onu beğenmedığımı soyledım
hanı ya tek osleme gostercektın ozmn ozel msjla yolla baksın burası paylasım alanı ve bende uzun suredır burdayım ekledığın bıseyde fıkrımı soyledım
sende aman sızn gıbı önem vermeyenler dıyerek laf soktun valla kımın ne olduğunu burdan anlayamazsın
ıyı bız mısafıre hıc onemm vermıyos hatta gelırler kapıyı acmayız masamızda yok o tuzluktanda yok
sen onem ver allah senden razı olsun
ahh ahh sımdık aklıma bı hıkaye geldı sen oku dıe yazmıyom dığer arkdaslarımada soyluyorum
bı yer sofrasına 1 tane kasık koymuslar 2 kısı oturmuş haıd bı kasıktan yıyın bakalım demısler kasığın sapı cok uzunmuş ıkısıde yıyemedın dökmuş
sonra 3.kısı gelmış ve karsındakıne uzatmış lokmayı kasıkla
yanı anlycan tek kasıkta olsa onemlı olan paylasmak deıl mıdır

-tatlicadiarzu-
günaydıın... Bu ne len bir yumurtalık nelere kadirmiş... 3 günlük dünya gıllicik yumurtalık için tartışmaya değermi hiç...:mymeka:

gunaydın h geldın
off karnımm ağrıyo ya halam geldı ama diş ağrım gıttı ben bısey anlamadım

evet ınsanalrı burdan tanıyamassın ama az cok bellı ederler kendılerını,,,ben begenmeyısıne kızmıyorumkı hatta bende dedım bu guzel değil pek daha guzellerı var dedım....Ablan olarak soyluyorum senden buyugum ,senın bu, cok herseyın ıyısını bılmişlık tavrınla herseye burun eğmeneydı benım tepkım...
hee bır de ılk defa yaptıgın bırsey değil bu...bende takıp edıyorum burayı dahıl olmadıgım konularıda ızlıyorum,uzerıne alınma ama megalomanlığı,ben merkezciliği,ınsanalrı kırmayı sevmem aynısını karşımdakınde goremeyınce bole bı sonuc doğuyo belkı,,haaa belkı sende ole deılsın amaaa burda değişiosun belkidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…