yumurtalik benimde pek hosuma gitmedi..
böjün söyldigi gibi kaba duruyo.. piknik icin iiyde ama evde kullanmak icin kaba..
amann neolcek sankim.. alsin yumurtasini dograsin tabakda yesin iste..
off bugün baya slklcl bi gün yaa..
isde bulamadim hala :çok üzgünüm:[/Q
nıye ıs arıosun sen ?maasda mı sorun var ıs yerındemı?
ben bayadır gırmuıyom ceyıs yerlerıne gormedım aksam bakcamtatlım sana ozel eklerım bı ara bakıp daha nariinn ve renklı şeyleeer.ama eklememe gerek orjınal olmayan seylerı herkes heryerde gorebılıo gercı
gülüembiş begendınmı,guzel buda ama benım gorduklerım daha hostu
bence kahvaltı setindeki yumurtalıklar daha hoş oluyo ben görünüşe daha çok önem veriyorum
kaydirigubbakcemile3 belkı sızın gıbı masada gorunume onem vermeyen ınsanlr olmıycak ozlem nıye ole dıon kıssss
ben babama meyvesını bıle soyup tabakta susleyıp gotururumm valla bı hosuna gıdıokı
oslem ınş hayrlı bı iş bulun
sızın gıbı derken bende dahılım o yuzden cvp verım
ben onem vermesem suplalar almazdım pecetelıkler masa ortusu özel yaptrmazdım
beğenmedım gercekten kaba ve gerek yok
mısafır gelırse kalmaya gelmesın aksam yemeğındede yumurtanın işi yok:1closedeyes:ha dıyelım geldı kaldı benım masamda cıcekler acar kahvaltıda cunku masa ortum paçetelerım hepsı kucuk mor cıceklı cok şık bunu hayatta koymazdım masayı bozar ve cok yer kaplar :1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol: ne oluyo ya ne bu fevrilik kızım,siz derken özellikle seni düşünmedım ben...önem verıdgını kanıtlamak ıcın ceyızıne aldıklarını sıralamana da gerek yok .ne aldıgını az cok bılıyorum :ecrin_bebek: ama ayrı bır konu daha cıktı sımdı mısafır gelrıse kalmaya gelmesınn,,,misafir evın bereketıdır unutmayalım..ayrıca yatılı mısafıre geek yok kahvaltıya arkadslarını yada es dostu cagırmazmısnz kuzum sız..bılmem belkı bızde mısafır cok onemlı oldugu ıcın her ayrıntıyı dusunuyorum......ayrıca kaba olan bence yumurtalık değil sensin kuzumm senın masada olman fazlasıyla bozar bence masayı :roflol: sırnaşık şey :roflol:
bız kendı evmızde masada yıyoruz ve su anda ben kendı evım deıl nasılsa, dıyerek onem vermemezlık yapmıyorum...ya heralde mısafır yumurtalık ıcın gelmıyo,ama konuyu çok saptırdın ve hala devam edıosun....cunku benım asıl anlatmak ıstedıgımı anlamadın.ayrıca ozlemle konusuoduk bız ,kız ben bole seylere cok onem vermem dedı,ben de,sızın gıbı masaya onem vermeyenelr olmayabılır dedım,fıkır paylasıp burda bırbırımıze akıl verıoruz dimi,çekememezlik ve iğneleyıcılık yapmak ıcın burdaysan sen orası ayrı tabi
günaydıın... Bu ne len bir yumurtalık nelere kadirmiş... 3 günlük dünya gıllicik yumurtalık için tartışmaya değermi hiç...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?