• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

thanx böjük nan resimler güsel cikmi$... ah ah bende bi ankaraya gidemde bi resim neym cektirem.. :asigim: sonada siz kiskanin :icecream:

oslem ınş cnm gt cekın koyy bızde bakarız
bursayada gtmeyı ıstıyorum

meryem h geldın
burcuyu osledım ben yaa:delphin:

Burcu memlekete gitti böcükte onlan beraber gitti heralde galüba sanursam. Topicin anne ve babası gidince gariban kalmış :))

:roflol:
nan sen benı ıstemıyon mu burda ı tmm bulur gıderım cok aran benı :dilcikar
:

çakaal çaktın köfteyi...
Olum oralarda hiç tanıdığımız yok sen gidersen belkim senin bahanenle geliriz dediydim...Yoksa göremeycez güzelim Edirneyi...

3 saatlık yol bın gıt anam
ben orayı beğendım ama erkeklerını deıl neden dersen kızlar cok acık neyım ben kıskanırım olmas

hahahahahaha.... kiskancc senüü..

olm kim neetsin senin herifi.. hirkesin vardir bidene..cimcime hakli sen ordan birini bulda bizde seni ziyarete gelek bizi oralarda gezdirirsin.. cimcimeyede ordan bi herif buluruk...

ahh sen ordakı zıllerı gorsen böle demezdın
camııye gıttım ılk defa acık gırdım ıcerı tulbent gotrmeyı unuttum yakında satan yerde ykotu sonra ıcerden cıkanlar vardı gobeklerı acık sortlu faaln
arkdasım dedı gır bısey olmaz namaz kılmıycanya valla tube tube dıe dıe gıırdım bı baktımkı kenarda adamlar koymuş tulbent gormemışım :( arkdasımda bırak onları herkes basına alıyo dedı olsun dedım ama iş işten gecmıstı

Duymuştum Edirnenin öle bi yer olduğunu...Hatta bi arkadaşımın Babannesi Edirnede oturuyordu...
Çocuk utanmasalar çıplak gezecekler insan bi yerini açıyorsa diğerini kapamalıki gizemli olsun derdi... yani erkekler aslında gizemlilerden hoşlanıyo...
Zati kk önlüğüm geldi evlenince yemek yapıciğim önlükümle...

ahh sen ordakı zıllerı gorsen böle demezdın
camııye gıttım ılk defa acık gırdım ıcerı tulbent gotrmeyı unuttum yakında satan yerde ykotu sonra ıcerden cıkanlar vardı gobeklerı acık sortlu faaln
arkdasım dedı gır bısey olmaz namaz kılmıycanya valla tube tube dıe dıe gıırdım bı baktımkı kenarda adamlar koymuş tulbent gormemışım :( arkdasımda bırak onları herkes basına alıyo dedı olsun dedım ama iş işten gecmıstı

Edirne Bulgarstan siniri oldugu icin aciklar.. cünkü Bulgarlar cok acik giyinio bende gördüm yanii.. arabayla Türkiyeye giderken abowwww dedim bune laaa bari cibildak gezeydin.. töbe töbee..
kötükedihüso

ayy bide gece yarisi bi benzin istasyonunda durmustuk bisiler almak icin.. ondan sonra ne göreyim.. 4 tane velet.. 2si kiz yaslari 15-16 abowww saat desen gecenin 1ydi giymisler mini eteklerii erkeklerle birlikte otoban kenarinda napiyolar vallah merak ettim :uhm: bunlarin analari babalari yokmu dedim kendimce..

coğu öğrencı olduğu ıcınde olabılır
dığer yarısıda askerıye personel
ayy ben askımı sefkılımı bırakaamam onlar ıcınde
sözlumu antalyada iiş ıcın aradılar onu bılem yollamadım ısetrse 10 bın tl versınle
ayyy ben cok kötu oldum ya tmm bende acığım ama okdrda deıl yuhh dedım oları gorunce ne bılem ya

kısllarrr ne yaparsınız nassınız bakam ben yogunum yine... kıs böcük yakıyon ortalıgı yine ya size bişey sormak istiyorum siz biliyormusunuz bilmem bi iki dizide gördüm küçük kül tabakları gibi recel tabakları vardı altlarında hasır sepet siyahlı beyazlı onlardan gören varmı

Çeyizlik eşya satan yerlerde yani şu ev gereçleri satan yerler varya bu aralar her yerde tükan açıyolar, oralarda görmüştüm ben...

Back