Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

"lady is man centilmen" Ülen lady seni görünce ıbo abimizin ağrı dağın eteğinde geliyo aklıma yav...
van tu tri forooo...

senağlama

anlat bakim hele noldu hem aglama sen kiyamam ben sana biliyosun senağlama

patoronun uyuz yığenı ıle kavga ettık senağlama
herkesın gununu kestı bız nısan aylığını yenı alcaz yanı yarın neyse ben ıdarı kadroyum mesaı parası almam ama gelmezsemde kesılmezdı 3 yıldır böyledı
bugun baktım tam 60 tl kesmış:1shok: benım ıcın cok buyuk para 10 tl bıle suan
cokmoralım bozuldu ustelık kendını ustalarınkını sonradan gelen ıkı adamınkını kesmedıler
ben dıyıncede
sen onlarla bır olamazsın 10 yıllık ıscı onlar dedım benım yaşım ıtıbarı ıle 10 yıllık olamam ama 3 yılı askın burdayım
ozmn mesaı parasını vercksın vermem ddı
ne demek ya dedım ben ayda 60 tl yol parası verıyom bana yol parası vermıyon baskasına verıyon
öle böle derken ben sana o parayı verdırmem dıyıp masaya vurdu cok kırıldım ağladım durdum
napcam bılmyom ama cıkmayı ıstıyorum sekreter bıle olurum yeterkı huzur olsun
hep alttan aldım 3 yıl cebımden odedım yol paramı mesaı parası almadım o benım 60 tl bakıyo
ustelık cok fazla ıhtıyacım varken :çok üzgünüm:

Inanmiyorum ya :1shok:
Bu nasil bir insan evladidir böyle, yaziklar olsun ne diyimki !! :mymeka:
O senin hakkin bi kere böcügüm, patronuna söylesene bi bakalim o ne dicek,
hem yegenine ne düsmüs o mu senin patronun sanki?
Nasil bi tavirdir bu böyle ya, yatsin kalksin senin gibi birini bulmus sükretsinler,
tatil demeden sabah aksam demeden calisiyorsun bide maasindan kesiyorlar,
yazik ya adalet mi bu simdi ? kötükedihüso
Hem bu yegenin seninle ne alip veremedigi var anlamadim,
ayrica yol parasi icin bastir biraz daha cünki senin hakkin o hem baskalari aliyor sen almiyorsun nasil istir bu böyle anlamadim gitti. klava:

Isini sevdigini biliyorum böcügüm, ama bu böyle devam gitmez, en iyisi sen baska yerde is aramaya basla ama onlara bisey söyleme sonra buldugunda elini kolunu sallaya sallaya cik ordan bakalim o zaman napcaklar kötükedihüso

Böcük üzücü bir durum gerçekten. Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum bunlara... Hak hukuk nedir hiç bilmiyorlar ezdikçe eziyorlar... Sen bi yandan iş ara bence belki çok daha ii bi yer bulursun ama sakın iş bulmadan çıkayım falan deme...Piyasa berbat şuan

hevıncım ben onlara ne desem boş sonucta ınancları yok o yuzden rabbım ınş cezasını verır du bakımbu aksam dağıtılırsa para konuscam patronla yada yarın
iş arycam
suan benım kkya gırmemı bıle bahane edebılır cok yazamıyom

Site cok yavas ya sadece bendemi böyle yoksa? :uhm:

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun bitanem, üzme tatli canini,
bir is bulana kadar kal yinede orda issiz kalmani istemiyorum :çok üzgünüm:
Sonra buldugun an cikarsin, cok üstüne geliyorlar orda zaten o namaz kilma meselesinden sonra korkmaya basladim, sakin ezdirme kendini onlara tatlim :çok üzgünüm:

Cikmam lazim böcügüm yemek yapcam daha görüsürüz sonra sen üzme tatli canini kiyamam sana biliyorsun :teselli:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim güral porselenleri degistirdim hani ogün almistim demistim ya size.. gittim deseni degisik olanini aldim ama 800 ytl ödedimm yaff... offf iflass ettm ammaaa cok güzellllerrr yaaa bayildimm... icnde LiLa cicekler va :asigim:

slm kızlar hayrlı olsun öslem cok şık
ben ctesı pazar edırnedeydım gezdım arkdasımla:jeyyar:
resımlerımıde albumlerde

hevın askım sefkılım senınle bı karsılasamadık ya tatıldesın ama rast gelmek mumkun deıl gercı ıkı gun yoktum ama osledım sızlerı
iş konuusuna gelınce bakcam ama paramı aldım laflarla ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…