How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

böcüümm bencede Avrupa Yakası olsa daha iyi olur ama vapura binmekte büyük bir zevk be. :)

Özlem yavrimm sen her zaman kalbimizdesin Temmuz'a ıstanbul'a da uğra bebemmm

olur ladyim böcüü de burda istiyor O zaman birde burda düzenleriz.

kaydirigubbakcemile4

Mekanı da herkesin gelebileceği kolay bir yer yaparız. :)
kaydirigubbakcemile2

böcüümm bencede Avrupa Yakası olsa daha iyi olur ama vapura binmekte büyük bir zevk be. :)

Özlem yavrimm sen her zaman kalbimizdesin Temmuz'a İstanbul'a da uğra bebemmm

olm hem bu yaz insalllllaahh babam kabul ederse ni$an olcekkk.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben galiba onun sevinciyle istanbula gelmeyide unuturum.. artik seneye fln aah aahh hele bi evlenem'de ozaman gelirim...:asigim:

böjüüüükkk nann selam vermion banaaa.. niye olmm??
sormadin dün nasil gecti diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? :kızgın:

Benimde heryerim tutulmuş bee bu nassı bişey annamadım. El ve ayak bileklerim göğüs kafesim bilem ağırıyo bee... Anamm domuz gribi benimi buldu yoksamm

böjüüüükkk nann selam vermion banaaa.. niye olmm??
sormadin dün nasil gecti diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? :kızgın:

okudum ama cvp vermemışım kusra bakma
cnm sıklılıyo yarında tatıl deıl :delphin:
senın ıcın hayırlısı olsun
baban neden ıstemıyo

babam tanidik ve sülaleden biri olsn istio :) eski kafa yanee..
emme insallah ikna olacak yohsa kendi bilir :))

senin niye canin sikilio laa??

hayrlısını dıle yeter hersey olur cnm
benım mı ya sbhtan berı işim olmadığı halde bırıne yardım ettım öğlende gttım molada oturdum kadınlar sohbet edıyom dıe patron yığenı kızdı sınırım bozuldu okadr çalıştığim gözönunden gıttı
artık calısmıycam:1closedeyes:

Böcüğümm üzülme kuşum yaa bir salak içinnn Şeniz

Cimcime nan kesin domuz gribisindir o değil dün bende yanında oturdum senin. :bbo:

Bu ağrılar domuz gribi değildir yaa olsa olsa manda gribidir... Hehehehehe yaşasın kötülük hepiciğinize bulaştırcaaammm...

hazırla kınanı böcüük tüm kk'ya dağıtırsın...Oyhh yarın yatabilirm inşallah...Öbür güne bişeyciğim kalmaz heralde galüba sanursam

Back