• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

niye edıtledin nen alakasız civab virmiş oldum :mymeka:
he terasta havalar ısındı odada yapamıok :delphin:

slmm özleemm... Bakıyomda mutlu mutlu dolaşıyon topiclerde

cimcime sorma olm...
dün yazmistim buraya cok heyecanlyim diye..
himen aciklayimm heyecanimiii...

dünn büyük bulusmaydiiiii
dün benim annem askimin annesi ben ve bebiskom bulustuukk ...ayyy cok heyecanliydim laa... tanismak icin bulustular... cok sükür hersey ii gittii...
:asigim::asigim:

kizz bulusmaya giderken benim araba bozulduu :kızgın: terslik degilmi iste.. neyse bende himen bebiskomu aradim dedim böle böle benim araba giidiii.. oda dediki benzin istasyonnda dur ben gelem oraya.. anneside var tabii yaninda benim annemde benim yanimda... soora neyse bulustuk benzlikte.. soora benm arabyi yapti onun arabasini biraktik benmkyle devam ettik.. bizi güzel bi caybahcesne götürdü...tabii annemle askmn annesi konusuo yolda.. bi görcen laa sanki birbirlerini coktn taniolar gibim.. neyse oturduk iste bisiler icerken bunlar yine basladi sohbet etmeyee iste gencler sevmisler falan nasil yapacaz (benim baba biraz karsi cikiyoda) onu konustlar.. bu yaz TR ye gittimzde bütün aile büyükleri babama sölicekler tekrar ikna etmeye caliscaklarr sonra gelip insalllaaaaaaaaaahh beni isticklerr... ondan sonrasida zaten havadan karadandii... güldüler baya. bende orda heykel gibi kaldim laa.. :D bende arada bi askmla konustum ama tabii cekinerekk .. cünküm annem var yanimda .. ah annem olmayaaadiii :jeyyar:

olm ben haziranda nasil gelem... ben temmuzda Tr deyim
bide ben istanbulda degilimkiii senağlama

Meryemmm süpersinnn gel kız, böcüüü de gelecek bu sefer tuttuğum gibi yakasından götürcem onu. kaydirigubbakcemile

Özlem o zaman ne konuşuyon nan, niye çağırmadın diye.
:mymeka:

osn.. insan yinede davet eder dimi ama.. en azindan "gelmeni cok isterdik" havasi verin lemm :1closedeyes:

niye edıtledin nen alakasız civab virmiş oldum :mymeka:
he terasta havalar ısındı odada yapamıok :delphin:
kızan dıe :1closedeyes:
neyse sen işini heryerde halleden:jeyyar:

Meryemmm süpersinnn gel kız, böcüüü de gelecek bu sefer tuttuğum gibi yakasından götürcem onu. kaydirigubbakcemile

Özlem o zaman ne konuşuyon nan, niye çağırmadın diye.
:mymeka:

gelcek ama avr yakasında ossun:1closedeyes:

Back