Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

CANLARIM SİZ YAZIN BENİM ÇIKMAM LAZIM YARIN HEPİNİZİNKİNİ OKUYCAM...YİNE BU SAYFADA GÖRÜŞELİM OLURMU :lepi:

:enbuyukkk:

sen neden o kaadar bekliyosun esra kardeş

beyfendiyi bekliyoz yok okuluydu yok askerliğiydii... artık baktım okulu biteremiyo onu bahane edipte askerede gitmiyodu bigün kanına girdim okulu bıraktırdımm.. şimdi inşallah kasımda askerr... tabiii askere gitmesini nasıl ikna ettim bi ben bide allah bilirr....

Kızlar sizi okudukça baya heveslendim yenidenmi evlensek
kocişle ne yapsak ben 2 aylık evliyim kızlar.Eşimle orta okulda
tanışdık lisede çıkmaya başladık allah bozmasın çok severek
evlendik.Şubat 2003 de sözlendik mart 2005 de nişanlandık
vede haziran 2008 de evlendik tam 5 yılı aşkın zaman sonra
evlendik.Toplam 10 yıldır birlikdeyiz ahhh o zaman dediğiniz
öle çabuk geçiyorki sizbile şaşırıyorsunuz:1no2:Benim çeyizimi
sağolsun annem yapdı hazır alınmı bir nevresim takımım bile yok
anem elleriyle dikti işledi ördü.Bende mezun olur olmaz işe girdim
bütün eksiklerimi aldım çamaşır,bulaşık,fırın,yemek takımı,çatal bıçak
aklınıza ne geliyorsa adan zye televizyonum dahil çok hevesliydim hihoyyyt
evlenirkende hepsini gururla yaydım ben aldım dedim çok başka bir duygu
sağolsun eşim mobilyada bizden hiç bişiy istemedi yatak odasınıda onlar
aldılar bide buzdolabı çok güzel bir yuva kurduk allah daim etsin.
Erken demeyin alın son güne kalmayın aklınıza ne geliyorsa alın ki
aklınızda kalmasın hadi bakalım maratonunuz kolay gelsin allah daim etsinkaydirigubbakcemile

kız 4 yıldırda berabermişsiniz maşallah. allh sabır versin be cnm zor haklısın :çok üzgünüm:

Evet canım valla bazen hiç gelmicekmiş gibi gelio ama okulu bir yıl uzatınca bana da beklemek düştü bekliyoruz bakalım

Ahh ahh canım ya benim sevgillim de okulu uzattı 1 yıl uzatmasa bu yıl nişan olucaktıkaydirigubbakcemileAma okulu bırakınca da kötü okul bitince en azından 5 ay askere gidicek bitiremezse 15 ay :1no2:

Ahh ahh canım ya benim sevgillim de okulu uzattı 1 yıl uzatmasa bu yıl nişan olucaktıkaydirigubbakcemileAma okulu bırakınca da kötü okul bitince en azından 5 ay askere gidicek bitiremezse 15 ay :1no2:

bende onu düşünüyorum hergünn 15 ay nasıl geçicek diyeee.. Allah yardım etsin bana...:teselli:

bu yaz tam evleniyoken evlilik hazırlıkları yapyoken nişanlım askere gittiğinden seneye kaldı düğünüm bakalım artık hayırlısı RABBİM SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN DE GERİSİ GELİR DİYORUM

bende nişanlıyım. ama düğün 2010 hayırlısıyla.
bilmiyorum belki sürpriz olar seneye yazın da olabilir

oooo benim başlık açılmış:1ninca:
biz Allah kısmet ederse ekimde sözleniyoruz, 2009 nisan gibi de nişan olur herhalde, şöööyle tanışma yıldönümüzdekaydirigubbakcemile
ama düğün en erken 2010 yazı...oooof offff:çok üzgünüm:

geç olsunda güç olmasınn.. ancak bu laf rahatlatır bizi...:1hug:

çeyiz almaya ev dizmeye de acayip hevesliyim artık kap kacakla alışverişle vakit çabucak geçer heraldekaydirigubbakcemile3
bu ay çatal bıçak, yemek takımı, tencere takımı ile başlayacağım Allah'ın izniyle, aşkım da beyaz eşya almak istiyor...ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olacak bence

bende her ayy bişeyler almaya çalışıyorum.. bu ay ütü aldımm.. daha benimkine çokk oldugu için biraz ağırdan alıyorumm yavaş yavaş..

Bende kızlar o ahhhh diyenler arasındayım. 3 seneyi doldurduk ama hala söz de yok nişanda ailelerimiz biliyor biz birbirimize gönülden bağlıyız ama daha okulunu bitirmesine 2 sene var sonra da askere gidicek. Nerden baksak 2,5 sene daha bekleyeceğiz. Offf ya bazen kavuşamadan öleceğim diye korkuyorum. :/

Daha benim çeyizimi almam için o kadar erken ki 2 yıl var ya:çok üzgünüm: ama öyle çok istiyorum ki bende ama ancak herhalde seneye nişandan sonra başlarım bendekaydirigubbakcemile3sositososito

bi bucuk yildir birlikteyiz ne nisan ne soz kafam rahat:teytey:

evlilige de daha coook var:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…