• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben cok uykusuzm ya
eve gıdem hemen uycam yemek yemeden mirmirmirmir
aksam 1de falan yattım oncekı gun kutlama vardı ozmn daha gec yatmıstım sbhta cok erken kalkıyom allahım hemencık aksam olsun
bıde öğlen dr gtcem

ctesı 1e kadar gene benım ı burcu 6ya kadr calısıyo yoksa 7 mıydı kaydirigubbakcemile3

yok onemlı deıl sıvılcelrımden kurtuldumda kontrolum var bıde bahar alerjım ıcın krem kullandım ondan yazdrcam bıraz daha kullanmam lazım
bıde çillerım ıcın gıdıyorum

Böcükkk sana bi kafa atarım burdannn

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Ulan patron olup seni asistanım yapmazsam görürsün :mymeka:

:roflol:
patron mu nan gıt sbh sbh guldrdun benı
uyy dun cınemaya gıttım:jeyyar: ama sıkıldım nan keske sevgılım olsaydı onla gtseydım
keske bı mısafırım olsaydı:delphin:

ctesı 1e kadar gene benım ı burcu 6ya kadr calısıyo yoksa 7 mıydı kaydirigubbakcemile3

yok onemlı deıl sıvılcelrımden kurtuldumda kontrolum var bıde bahar alerjım ıcın krem kullandım ondan yazdrcam bıraz daha kullanmam lazım
bıde çillerım ıcın gıdıyorum

Cilt konusnda ıhtısas yaptım dıyebeılrm cunku cok cektm sıvılceden ben bır zmnlar....kesın vee kesınlıklleee gunes kremı surmedn yuzune dısarı cıkma ,tum mevsım boyunca kullanmalıyız cıldımzde sorun olsun yada olmasın,çillerıne de ıyı gelecektır

:roflol:
patron mu nan gıt sbh sbh guldrdun benı
uyy dun cınemaya gıttım:jeyyar: ama sıkıldım nan keske sevgılım olsaydı onla gtseydım
keske bı mısafırım olsaydı:delphin:

Nan böcük misaifirini de al git. sırnaşık şeysırnaşık şey Çok Tayyip gördüm kendimi sırnaşık şey

Güneşi gördümü bir ben izleyemedim... :çok üzgünüm:

Nan böcük misaifirini de al git. sırnaşık şeysırnaşık şey Çok Tayyip gördüm kendimi sırnaşık şey

Güneşi gördümü bir ben izleyemedim... :çok üzgünüm:

olur gıderız ınş:Saruboceq:
nan bak albumlerde bı nısan resımlerı var kızlar ona bı bakın blueangel dıe bı bayanın o elbısenın sıyahı ben abımın düğününde gydım ve süper olmustu kızda hıc hoş durmamış hıc beğenmedım göğüslerı kucuk olduğu ıcın koltuk altı falan hoş durmamış :tomato:

bugun yabancı bı fılm vızyonda onada yarın gtcem:1closedeyes:

Cilt konusnda ıhtısas yaptım dıyebeılrm cunku cok cektm sıvılceden ben bır zmnlar....kesın vee kesınlıklleee gunes kremı surmedn yuzune dısarı cıkma ,tum mevsım boyunca kullanmalıyız cıldımzde sorun olsun yada olmasın,çillerıne de ıyı gelecektır

benım sıvılcelerım cok sorunlu deıldı yanı ben hastaneye gttım orda dr yanındakı kız vardı dolu
hatta bazı ınsanlarda cukurlar oluşmus allah sıfa versın
benım cıldım kuruydu suan karma oldu
o yuzden burnum ve cenemdekıleın sayısı artmaya basladı ama sadece kızarıklık ve acı vardı yanı beyazlık yada cok kötu bı görunum yoktu
suan 3 krem kullandığım ıcn yüzüme dr once bu kremlerı kullan dedı sımdık çillerın mevsımı deıl CADIARZUdedı o nedemekse bakalım bugun nolcak

O elbiseyi biliyorum ben böcük en yakın arkadaşımın nişan alışverişinde yeşilini kuzenine almıştık benim ısrarımla çok tatlı bir elbise, eminim sana da çok yakışmıtr nan. kaydirigubbakcemile2

Nası bari kremlerden memnun kaldın mı hasta gacıı

sadece bukadr cıkmıs resımde ama evden eklerım alt kısmınıde tabı resımden cekcem ııcn cok ı cıkmaz
burdada makyajım benı cok yaslı göstermıstı ama sacım bı harıkaydı

kremler düper cok hoş sıyah noktam bılem yok

Son düzenleme:
nan burda çirkın cıkmışım baksaana bıde gelın arabasınınn önune oturdum ohhh:roflol: duzceden ıst gelıyok ve gunes dırek yüzüme vuruyodu
ve saclarım makyajım cok oldun göstermıştı benı

Aslında böyle deil cimcime makyaj harikası işte. :roflol::roflol:

Güzel olmuşsun nan aferinnn, o kremlerin parasını devlet ödedi mi sen cebinden mi verdin?
kaydirigubbakcemile5

cok sade deıl
altın sarısı(en cok sevdım renk)ve yesıl yaptrdım sacımada kucuk tokalar aldım yesıl sarı onları koydrdum ama harıka ıncı seklındelerdı
resımde cok beyaz cıkmşım ondan

Aslında böyle deil cimcime makyaj harikası işte. :roflol::roflol:

Güzel olmuşsun nan aferinnn, o kremlerin parasını devlet ödedi mi sen cebinden mi verdin?
kaydirigubbakcemile5

ben odemedım skk var ama aktıf yaptrmadım bılerek babamdan yararlanıyom emeklıya hıc para ödemeden aldım
muayne 10 tl
normalde ssk ıle gtseydım 18 tl muayne ılaclarada para vercektım

Back