• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

pempe olm bu gacılara bıseyler dıom du sıra sanada gelcek
aman sakın sen gtme ya burda kal buraları cok aran benım gıbı acık gözluye benzemıyon sen oralarda yapaman pek saf(temız)gordum senı
o bakımdan dıom yanlıs anlama yolarım:mymeka:

böcügüm canım benm biliom haklısın neden yanlıs anlayım sen benm arkadasımsın hem sanal hem de real ama yanlıs bile olsa acı bile ceksem yasamak istiyom belkide pişman olucam teske bukadar istekli olmasaydım dicem ama yasamak isityom....tabiki gitmek istemiyom ya sevdigimden şimdi vazgeçicem yada bişeylere katlanıcam

pembeee gitmeeeeeee bencedeeeeeee

bu testi kırma olayını da ilk defa duydummm

böcük bende de kontör yok olm napimmm
:mymeka:

pempe olm bu gacılara bıseyler dıom du sıra sanada gelcek
aman sakın sen gtme ya burda kal buraları cok aran benım gıbı acık gözluye benzemıyon sen oralarda yapaman pek saf(temız)gordum senı
o bakımdan dıom yanlıs anlama yolarım:mymeka:

bu cumelden su cıkıo sen cok fena bı gacısın, ufşşşşşşşşş senden ne gelın olur heeee

Pembemmm bu durumda oraya gitme şartı koşuyorsa senden vazgeçmiş olmuyor mu? Bence o buralarda da iş bulabilir yurtdışı tecrübesi sayesinde.

böcügüm canım benm biliom haklısın neden yanlıs anlayım sen benm arkadasımsın hem sanal hem de real ama yanlıs bile olsa acı bile ceksem yasamak istiyom belkide pişman olucam teske bukadar istekli olmasaydım dicem ama yasamak isityom....tabiki gitmek istemiyom ya sevdigimden şimdi vazgeçicem yada bişeylere katlanıcam
bılerek ölume gıdılır mı
ıyı düşün derım cok sevıyor olabılırsın ama yaşam sartlar daha onemlı sonra psıkolojık sorunlar yasamam dıorsan gt cnm ama ddım gıbı zorluklar senı beklıyor hemde senın düşündüğunden cok fazlası
senı uzmek ıcın demıyorum ama cok kız sırf yurtıdısında yasamak ıcın gıdıyo osnra kocalarıyla sorun yasıyo ee aılede yok off cok kötu ya
ınş sen cok mutlu olursun

pembeee gitmeeeeeee bencedeeeeeee

bu testi kırma olayını da ilk defa duydummm

böcük bende de kontör yok olm napimmm
:mymeka:
nan sende bı mok bılmınn ha yanıma gel az ders verım
knt yok bendede valla uzun zmndr almıyom zaten arayan arıyo ben kmıseyı aramıyom odemelı yapım kaydirigubbakcemile3

ogulm ısler son dakka golu yaptı....nutellaaaaa canım cektı ama rejım cok gusel gıdo ama koçıs ıcın alcm en buyuk boyların ceyızıme heheheheheh
bende ıogunden sonra yemedım daha aklıma hep o gelıy :jeyyar:
benım daha değişık fıkırlerım var ama dıyemem ayup olar

goruorum hayatımm.......nutella ısteyenlere dagıtıo bocukkk kullanam talıamtıda ıcındeymıs hehehe

bu cumelden su cıkıo sen cok fena bı gacısın, ufşşşşşşşşş senden ne gelın olur heeee

hıc utanmam yoktr ellam koc burcuyum bıraz şeye duskunum :jeyyar:
romantıklık desen cok uretır tuketmem benı alan yaşadıda alan yok :delphin:
ben pempeyı görduğum ıcın dedım nan BURCU sende gördun desene bısıler

Son düzenleme:
herseyin hayırlısı kızlar dediğim gibi subattan sonra belli olcak hersey

len bocuk ne guldurdun benıı o şeye cok mu duskunsun ne oldugunu bılıonmu da kıs çatlak sey senı delikafadulden

abooowww.. bizim kizlar tam bi coskun musda heberim yok ...
lemm iice azdiniz hee... kocalariniza yazik olcekk...
:roflol:

benımkıde yasadı,:roflol:
burcudan bı cacık olmas herseyden korkuyoo:dilcikar:

neyse gacilar ben kaciomm.. yarin gorusuruk yineee...
meryemcikkkkk mucuxxxx bebisimmm...yarin burda ol hee ona göre

saglicakla kalin kizlarrr mucuxxxxxx herkese hayirli aksamlarr diliyuuruuuumm...

Back