pempe olm bu gacılara bıseyler dıom du sıra sanada gelcek
aman sakın sen gtme ya burda kal buraları cok aran benım gıbı acık gözluye benzemıyon sen oralarda yapaman pek saf(temız)gordum senı
o bakımdan dıom yanlıs anlama yolarım:mymeka:
meryemoskiii nere kayboldun genee??
kimse görmüyormu beni kötükedihüso deminden beri yırtıyom biyerlerimi :bbo:
goruorum hayatımm.......nutella ısteyenlere dagıtıo bocukkk kullanam talıamtıda ıcındeymıs hehehe
pempe olm bu gacılara bıseyler dıom du sıra sanada gelcek
aman sakın sen gtme ya burda kal buraları cok aran benım gıbı acık gözluye benzemıyon sen oralarda yapaman pek saf(temız)gordum senı
o bakımdan dıom yanlıs anlama yolarım:mymeka:
pembeee gitmeeeeeee bencedeeeeeee
bu testi kırma olayını da ilk defa duydummm
böcük bende de kontör yok olm napimmm :mymeka:
onu bagada anlatında bi hele
bılerek ölume gıdılır mıböcügüm canım benm biliom haklısın neden yanlıs anlayım sen benm arkadasımsın hem sanal hem de real ama yanlıs bile olsa acı bile ceksem yasamak istiyom belkide pişman olucam teske bukadar istekli olmasaydım dicem ama yasamak isityom....tabiki gitmek istemiyom ya sevdigimden şimdi vazgeçicem yada bişeylere katlanıcam
nan sende bı mok bılmınn ha yanıma gel az ders verımpembeee gitmeeeeeee bencedeeeeeee
bu testi kırma olayını da ilk defa duydummm
böcük bende de kontör yok olm napimmm :mymeka:
bende ıogunden sonra yemedım daha aklıma hep o gelıy :jeyyar:ogulm ısler son dakka golu yaptı....nutellaaaaa canım cektı ama rejım cok gusel gıdo ama koçıs ıcın alcm en buyuk boyların ceyızıme heheheheheh
goruorum hayatımm.......nutella ısteyenlere dagıtıo bocukkk kullanam talıamtıda ıcındeymıs hehehe
bu cumelden su cıkıo sen cok fena bı gacısın, ufşşşşşşşşş senden ne gelın olur heeee
len bocuk ne guldurdun benıı o şeye cok mu duskunsun ne oldugunu bılıonmu da kıs çatlak sey senı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?