- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mermaid , sen kaç yaşındasın şeker?
eee anlat kendını kımsın nerelerdensın,ne kadar çok ahh ahhçısın kaydirigubbakcemile3
TiAmo hoşgeldin canım kapalılar başlığından tanışıyoz senle değil mi? Ne güzel artık buraya da katılmana çok sevindim. Şeniz
Herkese günaydınnnnnnn, nan böcük hediyemizzz olsun.. :mymeka:
pembee, bitti mi koleksiyonun kıız?
1981
pembem, çok mu yorucuydu? kıyamam. peki sonuç? nasıl oldu, ilk tepkiler? müşteriler?
canım sen de biliyosundur sektörlerin piyasaların genel durumunu, ssenin niteliğinde ilgisi yoktur, artık herkes aldığı şeylerin miktarlarını düşürdü. Ben bile alımlarımı artık idareli yapmaya çalışlıyorum. Yoksa bana da idiot kafalı diyolar mı :)))))yorucuydu hemde cok ama teske gelen müşterimizde düzgün bi adet verseydide gitseydi klava: cok idyot kafalılar okadar geriden geliyorlarki anlamıyorlar bi cacıkdan... ilk müşterimiz geldi salı günü oda 2000 tane verdi gitti normalde 10000 tane veren kadın şimdi 2000 tane verdi tabi bende moral sıfır patronlar desen suratı düştü ama onlar begendi kolleksiyonu heralde alırlar yerime birini kendimi cok niteliksiz hissediyom senağlama
Tiamo canım üzülme zaman çok çabuk geçiyor, bak ben 4 senedir bekliyorum hala da beklemeye devam ediyorum. Sevgilin Türk mü?