• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bende ınanılmaz acım amme kesın gene yemekte bı yamukluk vardır

aksam varya okadr mutluydumkı ıkı dk yaprak sardım pısrdım komsumuz geldı yedık daha var bugunde yerız
corba yaptımda saat 12ydı

eee anlat kendını kımsın nerelerdensın,ne kadar çok ahh ahhçısın kaydirigubbakcemile3

TiAmo hoşgeldin canım kapalılar başlığından tanışıyoz senle değil mi? Ne güzel artık buraya da katılmana çok sevindim. Şeniz

Herkese günaydınnnnnnn, nan böcük hediyemizzz olsun.. :mymeka:

Evet burcums ordanda tanisiyoruz. Ben Hollandada yasiyorum. Okuyorum. Yaklasik 3 senedir taniyorum sevdigimi. 1,5 senedir ciddi dusunuyoruz. Bazi sorunlar yuzunden bi sure konusmamistik. Simdi 7 haftadir beraberiz.
Benim okulum sebebiyle 2 senemiz var daha .. senağlama

1981

pembem, çok mu yorucuydu? kıyamam. peki sonuç? nasıl oldu, ilk tepkiler? müşteriler?

tiamo üzlme cnm ya eğıtım dha onemlı tabıkı hayrlısı olsunn

bende 87 lıyım :dilcikar:

1981

pembem, çok mu yorucuydu? kıyamam. peki sonuç? nasıl oldu, ilk tepkiler? müşteriler?

yorucuydu hemde cok ama teske gelen müşterimizde düzgün bi adet verseydide gitseydi :oklava: cok idyot kafalılar okadar geriden geliyorlarki anlamıyorlar bi cacıkdan... ilk müşterimiz geldi salı günü oda 2000 tane verdi gitti normalde 10000 tane veren kadın şimdi 2000 tane verdi tabi bende moral sıfır patronlar desen suratı düştü ama onlar begendi kolleksiyonu heralde alırlar yerime birini kendimi cok niteliksiz hissediyom senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Tiamo canım üzülme zaman çok çabuk geçiyor, bak ben 4 senedir bekliyorum hala da beklemeye devam ediyorum. :( Sevgilin Türk mü?

yorucuydu hemde cok ama teske gelen müşterimizde düzgün bi adet verseydide gitseydi :oklava: cok idyot kafalılar okadar geriden geliyorlarki anlamıyorlar bi cacıkdan... ilk müşterimiz geldi salı günü oda 2000 tane verdi gitti normalde 10000 tane veren kadın şimdi 2000 tane verdi tabi bende moral sıfır patronlar desen suratı düştü ama onlar begendi kolleksiyonu heralde alırlar yerime birini kendimi cok niteliksiz hissediyom senağlama
canım sen de biliyosundur sektörlerin piyasaların genel durumunu, ssenin niteliğinde ilgisi yoktur, artık herkes aldığı şeylerin miktarlarını düşürdü. Ben bile alımlarımı artık idareli yapmaya çalışlıyorum. Yoksa bana da idiot kafalı diyolar mı :)))))
Sen sıkma canını, düzelir herşey muck :1hug:

pempe allah yardımcın olsun cnm yaa ınş duzelır

burcu senı kım alır -tatlicadiarzu-

Back