ayy inanmicaksin ama bi yönde diyorumki iiki inatciyim ve gurur yapmisim hehehe.. yok ya saka bi yana aramak istemedim cünkü cok kirilmistim.. bekledim bekledim.. anneside bi yandan bana msj atiyo baristinizmi diye :))
ayy deli oldum zaten biliyosun sen :))
neyse dün isden cikdim trendeydim.. gözlerimi kapattim biraz dinlenim dedim cünkü yarim saatlik yolum var... neyse baktim telefon caliyoo "ayy dedim kim bu yine yaa" (baskasinin aramasina sinir oluyodum, o aramiyodu ya:)) neyse soora bakdim onun numarasiiiii abooooooooowwwwwwwwww.. ben heyecandan napacagimi sasirdim yaa bide trendeyim hhihihih.. neyse actim soguk soguk.."alo.. oda hee benim diyo :) hanzo yaa...
neyse dedim " evet?" dedi napiyosun fln.. niye aramadin..gurur yaptin dimi fln dedi bende "ne gururu ya, ben sadece kafami dinlemek istedim seninde kafani dinlemek istedigini düsündüm" :jeyyar: (caktirmadim tabii Aramasina sevindigimi) :lepi:
soora iste yol boyunca konustuk.. sen söyle ddedin ben bunu dedim sen söyle yaptin fln derken barismaya gitti konusma.. sooora bu yine uctu biseye kiizdi :)) bende ama alttan aldim.. (icimdende dedim sen bekleee hele bi barisalim gösteririrm sana ben) neyse bu yine söylenio fln.. derken ana demezmi esyalarini getiriyorum, bende "hmm madem öyle ii sen bilirsn dedim" bu ona koyduu :))
dedi tamam gelcem fln dedi .. gelecegi yolda 1 saatlik bide aksam 9du :)) dedimki icimden eger simdi gelirse demekki beni görmek icn gelcek.. cünkü okadar yolu sirf esyalarimi getirmek icin gelen aptal olmali.. :)) neyse bu yine havalandi fln bende ii bekliyorum hadi dedim..
aradan zaman gecti bu geldi iste.. ama benim esyalar yok... :)) düsündügüm gibii..
gülüyoo fln.. benimde surat bi karis.. soora basladi iste yine konusmaya fln.. bende konstm.. elimi tuttu barismak istedi fln.. ben ii tamam dedimm..
ondan soooooooraaaaa ben basladimmmmmm .. hahahahahaha (yasasin kötülük) :lepi:
soonra o beni susturmaya calistii.. hahah derken baristik.
ve simdilik cok sükür iyizzz..
ayy baya uzun oldu yafff :))