Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

osbulduk tatlıslarımmmm kız böcük nasıl yendik aksam alkisalkisalkis

geçen sene bende buraya yazmıştım daha çok var diye.
ama 2 ay kalmış evlenmeme.
Rabbim sizede nasip etsin inşallah

ayyyy sel sana inanmıyorummmm bizde yukarda senin yazdığını yazacak mıyız acaba

delikafaduldendelikafadulden

amin inşallah sizde görürsünüz o günleri.
biliyorum beklemenin ne demek olduğunu 2 senedir nişanlıyım. hala inanamıyorum evleneceğime.
ama birazda evden ayrılacağının farkına vardıkça üzülüyor insan

pembemmm hoşgeldinnn Şeniz

böcük ne yicem nan seni
kaydirigubbakcemile
benı deıl tottomu aksama cınemaya gıdıyom
osbulduk tatlıslarımmmm kız böcük nasıl yendik aksam alkisalkisalkis
öle denmez nasl gecırdıkkaydirigubbakcemile3 1deıl 2 deıl 3 deıl 4 tane kaydirigubbakcemile3 ya penaltı(beleş)olmasa 5 6 olurdu:1closedeyes:
Al işte bir böcük yetmedi pembe de başladı.

:mymeka:
dur daha burda suan 2 kısıyık senı ınonuye beklerık ıstersen gelde bı seyırcı görsun gözlerın
futbola meraklı kızlara sasıyorum ben ya :)

bende pempe dızı ızleyen kızlara sasıyom ayrıca evını pempe lıal mor yapanları :1closedeyes:

sel o evden ayrılma duygusu var ya beni de çok korkutuyor.

Babam varken o kadar değildi de şimdi o da yok, annemde kızıyla birlikte yaşamak istemez onu yalnız bırakmak istemiyorum.

Napacam ben?

senağlama

Alıntı:
Mermaid kullanıcısından alıntı
futbola meraklı kızlara sasıyorum ben ya :)

bende pempe dızı ızleyen kızlara sasıyom ayrıca evını pempe lıal mor yapanları

--------------------------------------------------------------------------------
Tatlım pembe dızı izleyen kız mı kaldııı???benm cevrmde ole ınslr yok,senın var heralde,sadece haberlerı ızlerım ve ıkı gunde bır sinema...kız dedıgın kız gıbı olcakkkk bencee,durusuuu edası gıyımı konuşmasııııııı :CüvCüv:
evını pembe lıla mor yapanalrda bence ıcı güzel mutlu enerjısını dısa vuran sevımlı ınsnlrdır,,,,,tabı ben kullanmıcam benım ıcın asillik daha agır basıoo evım ıcın,,,sana bıse dıımmı her renk guzel aslında ,rengi ,üzerinde kullandıgın şeyi seçmeyı becerebılırsen

benım cevremdede yok cunku coğu ark erkek
hersey tercııhh meselesı sonucta
her renk kendıyle güzel yakıstıran yapar tabı ama benım zevkım olmadığını söyledım:1closedeyes:

Aslında bazı odalarda uyumlu yaparsan pembe tonları hoş duruyor yine de ben siyah beyaz kırmızı üzerine dekore edicem evimi.

benım odam suan fıstık yesılı ve krem
mesela cok hoş
ama yengemın odası heryer lıla
zevklerımız cok farklı onunla ama oda onu sevıyor

burcu nanbende mutfağı ınox ve lal yapcam olm

evet inox ve lal çok uyumlu, Bosh da çıkarmış lal rengi ürünleri mutfak için. :)

Bende mutfağımı öyle yapabilirim...

Gasoline görünüyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…