Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

benım yokk,,mutfata cok ıyıyım ama camasr makınası calıstırmayı hala anlamam..bıde pantolon utulemesını :)

napıyosunuzzzz biraz işlerim var azıcık gireyim dedim hemen,

konu kahve sanırım bende kahve hiç sevmem hatta içince bana fenalık gelir, bayılacak gibi olurum

:bbo::bbo::bbo:

buda ayrı bı maynak

turk kahvesının ustune yok bende cok ıyı yaparım :1closedeyes:yunan neyım deıl harbı türk kahvesı
gıdıyom emınonunden 2 saat kuyruk beklıyon mehmet efendı dıom alıyom şakkıdı benı ıstememde k.babam içmemıştı :1shok: dedım acep beğenmıyo mu meğersem mıde rahatsızlığı varmış

hadiyn ben eve gidiomm..
hayirli aksamlarrr...
meryeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm belki aksam msne gelirim :)))

hadiyinn görüsürükkk.... baaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy & mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

TiAmo hoşgeldin canım kapalılar başlığından tanışıyoz senle değil mi? Ne güzel artık buraya da katılmana çok sevindim. Şeniz

Herkese günaydınnnnnnn, nan böcük hediyemizzz olsun.. :mymeka:

sana gıcımlan guluyom :roflol: :roflol: olm penaltıyı hedıye ettık
burcu sen hıç renklı tvde kupa gördun mu :roflol: sayemızde rüştü sızden kurtuldu ve kupa gördu
ahh bee naısl gecerbi 26 yıl daha :roflol::hooray:

ben suan ucmak uzereyım aksama beleş yemek kazandım
bıde sınema
herkese nasıp olmaz beşıktaşlılık:1closedeyes:

yensekte yenilsekte kalbimiz herrrr daiimm FENERBAHÇEDEEEE. Çünkü fernerbahçeli olunmaz doğrulur. Ben doğuştan fenerliyim. Sonuçta iyi oynayan kazanır önemli olan kalbinin kim için çarptığıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…