Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

geldim yinee..
islerimi hemencik bitirdim :) petronda birazdan gitcek zatiii
hihhi..

mermaidd ben geldim sen cikmissin bilem.. hmm..

herkes gitttimi yaa??
cimcimee, secl, burcums??

hmm burda oldugunu gördüm yesil yanion cünkü :))

eh ikimiz kaldik .. anlat hele ne var ne yok?? :))

bende geldııııııııııımmmm kulakalrım cınaldıı gelliiveeedııımmm bendee...arkadslr kahve yanı turk kahvesı konusunda uzerıme yoktur bılesınız beklerım yanı her zmn

beni eeee şincik been buluşmaya gelirsen gösteririm kendimi. Ama beni görünce diyeceksınki ıyy bumuydu cimcime bu olsa olsa ............. dersin artık...

ayyy sen kahve yapmasini bilirmiydin?? naniknanik

hihihi saka saka ..kahve dedinde baa'da bi sütlü gayfe yapaydin gii.. yaninada coklett.. mmmmmm... :icecream:

Ülen özlem canım çekti valla yapta gelem içem 2 dk. Zaten ben kahve yapmasını 1 ay öncesine kadar bilmiyodum buraya geldim öğrendim.

ama ben türk kahvesini pek icemiom.. eskiden sirf fal baktirmak icin kendimi zorluyodum icmeye :))
ben cappuccino severimmm.. mmmmmm... köpüklüüüü...
yada late machiatooo... mmmmm..

beni eeee şincik been buluşmaya gelirsen gösteririm kendimi. Ama beni görünce diyeceksınki ıyy bumuydu cimcime bu olsa olsa ............. dersin artık...

Nıye ole dıım ya tatlım delımsın nesın,,ınsanın ruhu gusel olsun yeter,sen sımcık gusle olsan ama gıcık bı kız olsan bız senı napaalımm demı....pazar gunu aslnda belkım ayarlayabılrsem kendımı gelebılırım

buaarada gunde 3 kere turk kahvesı ıcerdm bı ara şimdi gunde bı kere

ama ben türk kahvesini pek icemiom.. eskiden sirf fal baktirmak icin kendimi zorluyodum icmeye :))
ben cappuccino severimmm.. mmmmmm... köpüklüüüü...
yada late machiatooo... mmmmm..

Canımm ben sana bır turk kahvesı yapımm püf noktaları var onun,,amanıııııııııınnnn dersinn sositososito özelden verırım tarıfını

kız banada verde bi mest edem patronumu... Ben gider kıslaar hadi görüşürük. Akşama belkim uğrarım...Bu arada dün etimek tatlısı yaptım üff be süpper oldu tavsiye ederim...Kalori fazla emme napalım oda cabası

wowwwwwwww... :))
dimek onlarida bilion.. hmm.. valla ben hec bisi bilmiom ne yemek yapmasini nede camasir yikamasini hihihi.. evde kalcam galibaa..

insallah birgün evlenirsem gelirim istanbula yanina gesmeyeee .. evine gelirim (davetsiz misafir) ondan sonraciimaa sen bana kahve yaprsinnn.. sooora yemek yaparsinn börek cörek yaparsiinn :))

napıyosunuzzzz biraz işlerim var azıcık gireyim dedim hemen,

konu kahve sanırım bende kahve hiç sevmem hatta içince bana fenalık gelir, bayılacak gibi olurum

:bbo::bbo::bbo:

ossnn can bogazdan gelir..
iii aksmalar cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

özlemm bak kahveyı kısık ateste yapcann ıcıne bır tane bayram cıkolataalrından atcn hayatım,,,bıraz kopukelnınce onu kasıkla fıncanın dıbıne alcn sora az daha kaynatcn yıne kopuklenck o kaynayınca alcn okdrr ( yunanıstandan gelenn yunan kahvesı var bıde ,turk kahvesı yanı ama yunan yapımı verısonu ıste neyseee ooooo manyak bı kahveeee))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…