Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Gasoline canım tek çocuksa yaşadınız siz altınlarla desene. :)

Pembemmmm hoşgeldinnnn

Kızlar benimki Erzincan'lı... Adetlerini de bilmiyorum nasıl acaba???

kız cimcime kaç yaşındasın sen bakim?

Gasoline canım tek çocuksa yaşadınız siz altınlarla desene. :)
Pembemmmm hoşgeldinnnn
Kızlar benimki Erzincan'lı... Adetlerini de bilmiyorum nasıl acaba???
en küçük ve tek erkek, ablaları var onlar da evliler. Kuzeni falan da yok, onlar çok az kişiler, biz de ordu gibiyiz, yavrumun gözü korkuyo ödü kopuyo, bayramda gidilicek kapıları sayıyorum ona,delikafadulden manyaklaşma aşkım ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti yapmadım sen bana bir bayramda mı bu kadar yere gideceğimizi söylüyosun diyo:roflol:

Yok güzelim ne ablası ya :))))
ben ablayım burda, 27,5 tan 28 im ben :roflol:

ben bekarım nan daha doğrusu dul ama olsun bıdaha evlencem olamas mı yane cımcıme hanım :1closedeyes:
ben altını cok severım valla ılkte sız bılırsınız dedık hata ettık sımdık derım bıleklıkler bılesıkler setler

he şimdi oldu bak...Kıs sende benim kafadansın bu erkek kısmısına kibarlık yapmıcan bincen üstüneki değerin olsun, yoksa o senin tepene biner...(Yaşamadım ama gördüğüm tecrübeleri söliyom, bende aynını yapacamda)

nan bak dul dedım dıe cıddıye almadın demı
aman yaa yasasın bekarlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2

kısım benle maytapmı geçiyonuz ben saf ve temiz bir Anadolu çocuğu olduğum için herşeye inanıyorum...Emme lakin çözdüm olayı...

neymış olay de bakem
ayrıca sen anadolu cocuğusan bız ne cocuğuyuk:mymeka:

sizde ana-nızın çocuğusunuz canım ne çocuğu olacaksınız...hemde tabi Avrupalısınız yalanmı kızım Avrupa yakasında değilmisiniz...Avrupa görmüş adamın hali başka olur, bense bir gariban Anadoluluyum...

şeyy eee kem küm kızım sen dul falan değilsin bekarsın hatta ve hatta helalim melalim kim söle bakim...3 yıl 2 ay 25 gün

helalım mı özel denmez öle
ayrıca blgın olsun ben harbı dulum:roflol:
oslem gelenı .öpuyok.. kacan kurtuluyoo sen napan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…