amın mınıkım amın hayrlısı olsun
nan ağdayı kendın mı yapcan burcu cok sever o yardım etsın:roflol:
bende epılasyon zamanım geldı ama kıllı kıllık gezıyom ıvedık gıbım:roflol:banada yapsan
kiz gasoline cimrilik yapmayn.. yasakkelime
anli sanli bi dügün yapin kiskananlari catlatin sonucta 1 kere evleniyosun sırnaşık şey
yok be şekerlerim ne cimriliği :))) paradan diiloslem bence ıcınde tarh ve ısımlerınız yazsın sonra cok sevıyorsan böle bı yüzük olabılır ama alynasa cok benzemesın
mınık nan bana yolla o parayı sen sevaba gır sevap daha onemlı deıl mı:roflol:
gasolıne bende o tarafını cok düşünuyorm aılem asla nıkah ıstemez ama ben o an ne düşünürsem o olur tabı erkek tarafınada bağlı
nıkahın guzel tarafı butun paralar cepte o parayla esya al takstlerını ode tatıl yap yada koy kenara
ama düğünde guzel saatlerce kendını adım adım ızleme şansın var off ne kararsızlık ya
:roflol: burcu partının özel konuğu olursa gelırım
tmm yap nan korkan burcu gıbım olsun-tatlicadiarzu-
valla aklıma benım sözum geldı
gelın hanım buyrun şöle(salona)yuzukler takılcak dıolar ben hala saf saf oturup beklıyom gelın kım acep neden cıkmıyo ortaya dıe meğersem benmışım:roflol:
nerene sürcen:1shok:
valla aklıma benım sözum geldı
gelın hanım buyrun şöle(salona)yuzukler takılcak dıolar ben hala saf saf oturup beklıyom gelın kım acep neden cıkmıyo ortaya dıe meğersem benmışım:roflol:
Nereme sürebilirim böcükkkk :mymeka:
Ahhh o seremoniler birde herkesi öpüyorsun ay ne iğrenç öpüşüp tokalaşmaktan pek hoşnut değilim de. .)
Özlem Türkiye'ye geldiğinde böcüke muhakkak uğra seni çok seviyor o. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?