• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

amın mınıkım amın hayrlısı olsun
nan ağdayı kendın mı yapcan burcu cok sever o yardım etsın:roflol:
bende epılasyon zamanım geldı ama kıllı kıllık gezıyom ıvedık gıbım:roflol:banada yapsan

amın mınıkım amın hayrlısı olsun
nan ağdayı kendın mı yapcan burcu cok sever o yardım etsın:roflol:
bende epılasyon zamanım geldı ama kıllı kıllık gezıyom ıvedık gıbım:roflol:banada yapsan

sen gel yapayım herbi yerine :jeyyar:

kendim yapıyom bende 3 aydır alıştım artık..

burcuyuda alalım ağda partisi yapalım o zaman :roflol:

Aaaaaaaaaaa deli misiniz siz yaaaaaaaaaaa

Korkarım ben ağdadan annemde dün önümüzdeki hafta başlayalım sana da artık yeter alışmalısın dedi ama acayip tırsıyommmm

:(:(

:roflol: burcu partının özel konuğu olursa gelırım

tmm yap nan korkan burcu gıbım olsun-tatlicadiarzu-

kiz gasoline cimrilik yapmayn.. yasakkelime
anli sanli bi dügün yapin kiskananlari catlatin sonucta 1 kere evleniyosun sırnaşık şey

oslem bence ıcınde tarh ve ısımlerınız yazsın sonra cok sevıyorsan böle bı yüzük olabılır ama alynasa cok benzemesın

mınık nan bana yolla o parayı sen sevaba gır sevap daha onemlı deıl mı:roflol:

gasolıne bende o tarafını cok düşünuyorm aılem asla nıkah ıstemez ama ben o an ne düşünürsem o olur tabı erkek tarafınada bağlı
nıkahın guzel tarafı butun paralar cepte o parayla esya al takstlerını ode tatıl yap yada koy kenara
ama düğünde guzel saatlerce kendını adım adım ızleme şansın var off ne kararsızlık ya
yok be şekerlerim ne cimriliği :))) paradan diil :p

ben gerçekten sevmiyorum tantanatı,merasimi. hayatımda sadece bir kez düğüne gittim o da mecburen ablamındı çünkü:)). Onun haricinde de pek düğün yapılmadığı, nikah töreniyle halledildiği için bizde, o bakımdan şanslıyım ben, sadece aşkımın ailesi düğün diye tutturmaz inş. diye dua ediyorum. İstemiyorum çünkü. Anneme diyorum ki, isteme-söz-nişan hepsi aynı gün olsa olmaz mı diyorum, saçmalama diyo, en azından isteme olur 1 hafta sonra nişan yapılır diyo. Mecbur o kadarına katlanıcam. Hele salon denen şeyden ben nefret ederim, salon davul zurna ffalan :))) aman! Ben kuzenlerimle eğlenmeyi tercih ederim, bunun için de kına veya nişanın olduğu akşam evde kendi aramızda bir eğlence yeter de artar bile (kuzenlerimin nişan ve kınasında biz hep öyle yaptık , acayip keyifli oluyo bizim için).

gasolıne:mymeka: hıc yorulma sen gıt damatı kendıne ıste
öle olur mu bee ısteme söz nışan bı yangından mal mı kacırıyon sen kız evısın az nazlı ol
bızde öle kız hemen verılmes:dilcikar: 1 kez ıstenır 2.seferde erkek tarafıyla tanısmak ıcın onlara gıdılır yada kız aılesı düşünelım der aradan 1 2 hafta gecer şu gun gelın derler ogun gelınır verdık gıttı derler bıkac gun sonra söz yapılır nısanda ne zmn ıstenırse

Görürsün sen bu haftasonu emla krem sürücem annem yapacak ohhh bende mis gibi olucam

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

off yaa ne slklcl bi gün.. temmuzzzz ayi olsada Tr ye gelsem bendeeeeee... kaydirigubbakcemile2

böcükçüm, o tanışmaya gitme faslı bizde de var :)
bana bıraksalar ben gidip isticem alıcam basıcam nikahı olucak biticek kaydirigubbakcemile3 şaka tabi, o kadar da değil ama diyorum ya merasim kısımları beni kastığı için herşey bir çırpıda olsun bitsin, beni de daraltmasın istiyorum çünkü ben o seromonilerden keyif almadığım için en güzel günlerim azap olmasın istiyorum,
yani istiyorum da istiyorum :))))

valla aklıma benım sözum geldı
gelın hanım buyrun şöle(salona)yuzukler takılcak dıolar ben hala saf saf oturup beklıyom gelın kım acep neden cıkmıyo ortaya dıe meğersem benmışım:roflol:

Nereme sürebilirim böcükkkk :mymeka:

Ahhh o seremoniler birde herkesi öpüyorsun ay ne iğrenç öpüşüp tokalaşmaktan pek hoşnut değilim de. .)

Özlem Türkiye'ye geldiğinde böcüke muhakkak uğra seni çok seviyor o. yerimseniben

insallah birgün istanbulada gidersem ugrarim.. mecburen ugricam cünkim o bana ceyis konusunda yardimci olcekk sözüü var.. -tatlicadiarzu-

Back