Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın mınıkım amın hayrlısı olsun
nan ağdayı kendın mı yapcan burcu cok sever o yardım etsın:roflol:
bende epılasyon zamanım geldı ama kıllı kıllık gezıyom ıvedık gıbım:roflol:banada yapsan
kiz gasoline cimrilik yapmayn.. yasakkelime
anli sanli bi dügün yapin kiskananlari catlatin sonucta 1 kere evleniyosun sırnaşık şey
yok be şekerlerim ne cimriliği :))) paradan diiloslem bence ıcınde tarh ve ısımlerınız yazsın sonra cok sevıyorsan böle bı yüzük olabılır ama alynasa cok benzemesın
mınık nan bana yolla o parayı sen sevaba gır sevap daha onemlı deıl mı:roflol:
gasolıne bende o tarafını cok düşünuyorm aılem asla nıkah ıstemez ama ben o an ne düşünürsem o olur tabı erkek tarafınada bağlı
nıkahın guzel tarafı butun paralar cepte o parayla esya al takstlerını ode tatıl yap yada koy kenara
ama düğünde guzel saatlerce kendını adım adım ızleme şansın var off ne kararsızlık ya
:roflol: burcu partının özel konuğu olursa gelırım
tmm yap nan korkan burcu gıbım olsun-tatlicadiarzu-
valla aklıma benım sözum geldı
gelın hanım buyrun şöle(salona)yuzukler takılcak dıolar ben hala saf saf oturup beklıyom gelın kım acep neden cıkmıyo ortaya dıe meğersem benmışım:roflol:
nerene sürcen:1shok:
valla aklıma benım sözum geldı
gelın hanım buyrun şöle(salona)yuzukler takılcak dıolar ben hala saf saf oturup beklıyom gelın kım acep neden cıkmıyo ortaya dıe meğersem benmışım:roflol:
Nereme sürebilirim böcükkkk :mymeka:
Ahhh o seremoniler birde herkesi öpüyorsun ay ne iğrenç öpüşüp tokalaşmaktan pek hoşnut değilim de. .)
Özlem Türkiye'ye geldiğinde böcüke muhakkak uğra seni çok seviyor o. yerimseniben