• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

abime evllenirken ev alacak o yüzden banada bişeyler yapmak istiyo babam..
aslında 5 bin tl kadar daha çok olacaktı ama krizden dolayı bu kadar yeter dedi bıraktı yatırmayı..
aşkımın ailesi yardım edemicek bize o yüzden babam sağolsu o para çok işimize yarayacak

Annenler nereye gidiyo böcük?

5 bın az bence :delphin:
memlekete gıdıyolar artık ancak ağustosta gorurum yıllık ıznımde yanı:delphin:

oslem değişık guzel aslında ama senı sevıyorum yazılı baska bısey alanabılır kolye yada normal bı yüzükte olabılır nışan alyansında ben pek sevmıyorum yazıyı onun yerıne ıslemelı olabılır

böjük bende bu yüzügü cok begendim internette gördüm tesadüfen ama bende seni seviyorum yazili istemiyorum.. ben isimlerimizi yazdirmak istiyorum..
yada seni seviyorum (isim)

5 bin az tabi böcüğüm 12 bin var şuan 5 bin daha olcaktı olamadı
sağlık olsunn...
pikoydu pike takımı örtü vs işlerinide annem yapıo zaten..

ekonomi de önemli tabi ama benimki ekonomiden değil, ben merasim sevmediğim için istemiyorum, nişanı da evde küçük bi törenle halletmek istiyorum, onun için de saçmalama diyo canım müdürüm :))))) velhasılı kelam düğün dernek bana göre değil hem de acayip karlı oluyo, paralar cepte kalıyo kaydirigubbakcemile3

kiz gasoline cimrilik yapmayn.. yasakkelime
anli sanli bi dügün yapin kiskananlari catlatin sonucta 1 kere evleniyosun sırnaşık şey

oslem bence ıcınde tarh ve ısımlerınız yazsın sonra cok sevıyorsan böle bı yüzük olabılır ama alynasa cok benzemesın

mınık nan bana yolla o parayı sen sevaba gır sevap daha onemlı deıl mı:roflol:

gasolıne bende o tarafını cok düşünuyorm aılem asla nıkah ıstemez ama ben o an ne düşünürsem o olur tabı erkek tarafınada bağlı
nıkahın guzel tarafı butun paralar cepte o parayla esya al takstlerını ode tatıl yap yada koy kenara
ama düğünde guzel saatlerce kendını adım adım ızleme şansın var off ne kararsızlık ya

borclar herzaman ödenir..
ama dügünü sen herzaman yapamassin...
ii düsünün derim..

ekonomi de önemli tabi ama benimki ekonomiden değil, ben merasim sevmediğim için istemiyorum, nişanı da evde küçük bi törenle halletmek istiyorum, onun için de saçmalama diyo canım müdürüm :))))) velhasılı kelam düğün dernek bana göre değil hem de acayip karlı oluyo, paralar cepte kalıyo kaydirigubbakcemile3

ben de düğün dernek istemiyorum nişanıda istemeyle beraber yaparız diyorum
zaten nişanla düğün arası kısa olcak 2 ay gibi..
bol eğlenceli bi kına gecesi sade bi nikah tamamdır..
dediğin gibi takılarda bize kalır tamamen
hem de düğün yorgunluuğunu çekemem evde işlerimiz olcek :jeyyar:

haklısın Gasoline onun yerine süperrr bir balayı yapılabilir. :asigim:

minik bencede 5 bin yetale yetmez, çünkü ben bile hiç bir şey almadığım halde nerdeyse 5 milyarı buldu...

Özlem ben o yüzüğü beğenmedim ya. :S :tomato:

Böcük ağlama nan babanlar yoksa ben varım.
:1hug:

12 bin demi az kızlarr uff yaaa
ben kendimi yemeğe vereyim bari en kalorilisinden patates salatasıııı

burcu sen benım kardes ol en ıyısı
mınık az deıl cnm pesın parayla baya sey alırsın yanı benım gıbı 20 tane nevresım yerıne 3 alırsın:roflol: tabıkı yeter
ama ya ben off delırcem yaa bı yatak odası sımdıden 3500 halı perde ıle 5bın olur
süpürge bornoz dantellerın sardılması 3bın olur
daha eksıklerım harıc aklımdakı bunlar ben moku yedım galıba

böjük seninle evlenen yasadi desene...
size damat gelen aday pek bisi almicak herseyi sen almissin
.. kaydirigubbakcemile2

burcu sen benım kardes ol en ıyısı
mınık az deıl cnm pesın parayla baya sey alırsın yanı benım gıbı 20 tane nevresım yerıne 3 alırsın:roflol: tabıkı yeter
ama ya ben off delırcem yaa bı yatak odası sımdıden 3500 halı perde ıle 5bın olur
süpürge bornoz dantellerın sardılması 3bın olur
daha eksıklerım harıc aklımdakı bunlar ben moku yedım galıba

ama böcük bende nevresimlerden gemi yapcam unutma :roflol:

ama ben öle gereksiz süse püse para harcamam 1 yatak örtüsüne 1000 tl verenlerden değilim yani

böjük seninle evlenen yasadi desene...
size damat gelen aday pek bisi almicak herseyi sen almissin
.. kaydirigubbakcemile2

ceyıs lıstem var derken erkek tarafınada bı lıste yaptım
buzdolabı oturma odası yemek odası halı perdelerde onlara aıt ayrıca altın aşiği olaraktan cok altın ısterem :dilcikar: ıstemedımde ıyı mı oldum sankı

ama böcük bende nevresimlerden gemi yapcam unutma :roflol:

ama ben öle gereksiz süse püse para harcamam 1 yatak örtüsüne 1000 tl verenlerden değilim yani

yorum yok dıom 1000 verır mıyım bılmemkı :bbo:

böcük sende herşey planlı hazır hiç zorlanmıcan evlenirken ne güzel
tek eksik koca onu da bulursun en yakın zamanda inşallah gönlüne göre kıymetini bilcek birini :Saruboceq:

evt yaa böcük herseyi tamamlamis neredeyse...
ben halaa elimde koca adayiyla bekliom :))

Back