Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Özlem günaydın,

Böcük burası da işlerin sıralamasında başta gelmeli. :) :roflol:

esperenza hoşgeldin

kızlarr bende geldimm.....

benim sevgili daha 2011 de askere gidecek düşünün artık ne kadar beklicem :roflol:

3 yıl sonra ancak nişan olur herhalde ama nişandan en fazla 2 ay sonra evleniriz herhalde

haıd ordan nan sonra fırca yıyem zaten kıl bı yığen var burda sbh sbh ınu görmek bıle yetıyy
mınık h geldın nan aman boşver evlenıp napcan:-tatlicadiarzu-

he yaa daha çeyizin ç si yok :roflol:

bu arada c. tesi aşkım dedi nerdeyse 2 ay içinde evlenecekmişizde ben elezığa gelin gidecekmişim haberim yokmuş :uhm:

böcük yolla bana yeğeni bi güzel döveyim onu. Çok üzgünüm çoook

minik seninde işin zormuş be annem Allah kolaylık versin.

bugn tekrar calismaya basladim off isler yigilmis hepsi beni beklioo.. benneyaptımki
kizlarrr hafta sonu naptiniz anlatin bakeem??

nan böjük sen hala TEKmi takiliyon...? bak yaz geliyo yazi yanaliz gecirme derim.. olm dügünlere faln git orda bulursun birini kaydirigubbakcemile3

he yaa daha çeyizin ç si yok :roflol:

bu arada c. tesi aşkım dedi nerdeyse 2 ay içinde evlenecekmişizde ben elezığa gelin gidecekmişim haberim yokmuş :uhm:

sen önce kılo al ceyıs zor ksım bıde onu düşüme ıyıce erıycen kaydirigubbakcemile3

gerk yok düşünmuyorum:1closedeyes:

Böcük ıvedik'ten hala haber yok be. :S:S :1no2:

Özlem ben bişi yapmadık pek, annemle sahilde dolaştık, pazara gittik o kadar.
-tatlicadiarzu-

bende cumartesi mahsunun filmine bakmaya gittim..cok acikliydi
siz bakdinizmi?

boşver burcum o bızı arasın annem
bende çalıştım dün kemıklerım ağrıyo sonra çimdım mısafr geldı yattım aman sen zaten bunlaın hepsını bılıon

öslem bende ızlemeyı cok ıstıyom ama parayı bı kıyamadım pek cımrı oldum bu aralar ben :roflol:
ctesı 7de ısten cıktım 8de evde yemek yydım 11,30a kadr uymuşum mirmirmirmir mısaf gelmış gtmış neyse kalktım mısır yedım gerı yattım pazar 7de kalktım işe gıttım aksam 8de eve geldım 50 tl aldım ablama borcumu verdım
1980 tl taksıtım kalmış yedım gerı yattım öle yane
bıde bjk yendı
tum fb gs tslılere gecmıs olsun:roflol:

çeyizi hiç dert etmiyorum babam sağolsun birikim yaptı bana şimdi bankada hesabımda duruyo
tamamına yeter die düşünüyorum..

evttt bjk yendiiii hihoyyyt

_minik_ ne güzel senin adına sevindim...

Böcük nan ne anlatıyon hepsini, her şeyi biliyom zaten :mymeka:

Mahsun'un filmini izlemedim, uzun bir süredir sinemaya da gitmedim zaten.

mınık ohhh baba parası ye senn:mymeka: bende esek gıbım calıısıyom h.sonları dahıl
burcu nan sana deıl ozleme anlattım sormuş ya h sonu ne ettınız dıe
ayy çarsamda gunu annemler gıdıyo :çok üzgünüm: yalnız kalcam gene

böjük naptin yaff.. 1980 tl mi??? üfff... baya varmis anacim..
kendini niye bukadar darationki birakda evlenecegin insanda sana yardim etsin ..

nan o azalmış halı bee bu hale getırene kadr anam ağladı:roflol:
ayy aksam mısırlar benı beklıyy
bıde cok svılcem cıkmaya basladı ya ozellıkle burun kısmımda artık çaklıtte yemıyom ama hala cıkıyo

abime evllenirken ev alacak o yüzden banada bişeyler yapmak istiyo babam..
aslında 5 bin tl kadar daha çok olacaktı ama krizden dolayı bu kadar yeter dedi bıraktı yatırmayı..
aşkımın ailesi yardım edemicek bize o yüzden babam sağolsu o para çok işimize yarayacak

Annenler nereye gidiyo böcük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…