• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hanı sen dedın ya cok severler dıe
neyse ruyamda bırı benı okadr cok sevyokı öldrcek nerdeyse hatta ben yüz vermıyom bıcakla benı ılk görduğu yerde öldrcek ben sureklı kacıyom ablamın evıne gıdıyom polısı aramak ıstıyorum ama telım bı turlu aramıyo ama gorsen ne korkmuşum sonra abım gelıyo abımde benı ona teslım etcekmış guya ablama yalvarıyom nolur her yere kıtle abım görmesın benı ayy anlatrken komık ama yasarken öldum öldum dırıldım:delphin:
bıda o konuda msjlasmayak olm hep senın yuznden:mymeka:

nan sana da bir şey anlatmaya gelmiyo heee hemen rüyana giriyo. :) benneyaptımki

Ben onları gerçek hayatta yaşadım sen ne diyon.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Selam Özlem,

Beni yanına alsana böcük valla çok maaş istemem 200+yemek+ tam akbil. :) Recep gibi :)

:roflol::roflol::roflol:

off geldım ama cok yorgunum hala iş var ı aksamlar dıyım barı gıremem bıdaha:delphin:

Merhaba Mermaid,

Ne yaptın anlattığın konuyu?

Böcük ne vuruyon be... Zaten sol tarafım ağrıyor. Tam kasıklara yakın kısmı nedenki acaba?

burcu halan mı gelcek neyse geldı saatım ben kacar
meryem ssen anlat ben yarın okurum
gulpempe ı aksamlar
oslem bı slm verıp kactı:mymeka:

konustuk işte benımkıyle. ıkı saat anlattı bana cocuk aynı sylerı anlatmktn sıkıldı onu da sıkıyorumm..ama söz verdım bida bu konudn tatsızlık olmıck ama psk. yansıo işte..annmle konusmadım..ole ayak üstü bana soru sorma dedım okdr..bu arada saol sordugun ıcın

ben bugn calısmıyorum kıslar evdeyım o yuzzdn cok gıremedım....yrn aksm kuzenımın kınası var ona prova yaptım ne gıycem ne etcm dıye hazırlık yanı...

Back