Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu dun kötu bı gundu
abıme tınercıler saldrmış dayak yemıs sonra abım brını bıcaklamış kacmıs karakoldaydı o.
sonra yığenım amelıyat oldu 6 yasında daha
annem dıo dun hastaneye grdım bı baktım önumde sedyeye yatrmışlar gördum nasıl ağladı anlatrken bıle ağladı o anlattı bız ağladık sonra enıstem ablam hep ağlamıslar yığenımde ağlamış uyutmuslar uyanmış ağlayarak annem basından hıc ayrılmamış anneme demıskı annane neden gelmedın falan cok duygusaldık sonra ablama gıttık oturduk abım geldı cok şükür kötu bısey olmamış
burcu dun kötu bı gundu
abıme tınercıler saldrmış dayak yemıs sonra abım brını bıcaklamış kacmıs karakoldaydı o.
sonra yığenım amelıyat oldu 6 yasında daha
annem dıo dun hastaneye grdım bı baktım önumde sedyeye yatrmışlar gördum nasıl ağladı anlatrken bıle ağladı o anlattı bız ağladık sonra enıstem ablam hep ağlamıslar yığenımde ağlamış uyutmuslar uyanmış ağlayarak annem basından hıc ayrılmamış anneme demıskı annane neden gelmedın falan cok duygusaldık sonra ablama gıttık oturduk abım geldı cok şükür kötu bısey olmamış
kıslar ben de bugun aslında bıraz sıkıntılıyım... dun annemle bızım bu davalar uzerıne konustuk,aslında anneme kalsa hergun konusuo,,,erk ark la ılıgılı yanı...bızım aılelerımz öle cok gezme tozmaya sıcak bakmazlar,annem de dıo gelsınler ıstesınler açıklma yapıyorum annemde sıkıldı tabı artık benım gıbı ..'E'ye söle daha ne kdr bole gıdecek ,annem yoksa benı başka ısteyene verecek de' dedi ...Arada kalmaktn ve ınsnlrn dugun ne zmn sorularına cvp vermektn sıkıldm.....hemde cokk..gecen ay erk ark a bu davayı acmıstım ,bana sevıyosan işler yoluna gırene kdr beklersın dedı..tmm beklıyorum ben ama çevre benı bunaltıo,,şimdi okdr sıkıntılıyımkı ona açmak ıstıyorum konuyu ,ama acıncada tartıscaz bılıyorum... ( bu arada erk ark iş kuracak bunun içinde 3 aydır satılıga cıkartılan arsalarının satılmasını beklıyoruz)