burcu valla bılmem bastan dıyem benım musaıt olduğum zmn deılse bu kez gelememzaten cok sıkıştım bu aralar
hımmm siz tarihi ayarlayın bana uyarsa gelirim
bana uyarsa gelebılırım
ınş hepcınız gelırsınız
pempe cok yoğunsn demı bende öleyım ama burdanda cıkamıyom
Uzatmayın nan geleceksiniz... kötükedihüso
Hiç bişi yapamazsak Bakırköy sahilde çimenlerin üstüne oturup çekirdek çitleriz. :roflol:
nan cımenler ustunde cekırdek yenr mı:mymeka:Uzatmayın nan geleceksiniz... kötükedihüso
Hiç bişi yapamazsak Bakırköy sahilde çimenlerin üstüne oturup çekirdek çitleriz. :roflol:
cok zevklı suan ara verdım cızmıom :1closedeyes:sezon basladı böcüğüm ne yapcan mecbur çizim etmek zevkli dimi suan seni düşünüyorumda :jeyyar: cok kibardın sen zaten cıtı pıtı denimlerle beraber delikafadulden
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ama ama :çok üzgünüm:
Ben anlamam ama ama ama...
Lan böcük, pembe bana da öğretin o çizim olayını ya tekstil sektörüne geçeyim ben...
Ay kızlar belediyeden aradılar beni iş için başvurmuştum CVnizi bırakın birlikte çalıştığımız firmalara sunalım dediler ben aramalarını hiç beklemediğim için çok oldum manyak gibi konuştum ayıp oldu mu acaba ya.:/
gönder cvni tatlım ne dedinki adamlara....öğretiriz ne olcak hangi programları biliyon
nan cımenler ustunde cekırdek yenr mı:mymeka:
vayy saf vayy ne dedın nan hemen yolla cnm kacmaz bu fırsat delikafadulden
Photoshop, ıllustrator, indesign biraz da freehand biliyom.
lan poşete koyarız çöplerini deli. :roflol:
Ya ne bilim şaşırdım böyle uykudan yeni uyanmış gibi konuştum. mirmirmirmir Ay kafam karıştı ya adam salak bu kız almayalım demiştir kesin. :1shok:
Gideyim de CV'imi bırakayım ya inşALLAH olur..
delü kariii azıcık da kariyerin için para harca...
İndesign dergi yapımında kullanılıyor pembem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?