Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ınş hepcınız gelırsınız
pempe cok yoğunsn demı bende öleyım ama burdanda cıkamıyom

sezon basladı böcüğüm ne yapcan mecbur çizim etmek zevkli dimi suan seni düşünüyorumda :jeyyar: cok kibardın sen zaten cıtı pıtı denimlerle beraber delikafadulden

Uzatmayın nan geleceksiniz... kötükedihüso

Hiç bişi yapamazsak Bakırköy sahilde çimenlerin üstüne oturup çekirdek çitleriz.
:roflol:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ama ama :çok üzgünüm:

Ben anlamam ama ama ama...

Lan böcük, pembe bana da öğretin o çizim olayını ya tekstil sektörüne geçeyim ben...

Ay kızlar belediyeden aradılar beni iş için başvurmuştum CVnizi bırakın birlikte çalıştığımız firmalara sunalım dediler ben aramalarını hiç beklemediğim için çok oldum manyak gibi konuştum ayıp oldu mu acaba ya.:/

gönder cvni tatlım ne dedinki adamlara....öğretiriz ne olcak hangi programları biliyon

Uzatmayın nan geleceksiniz... kötükedihüso

Hiç bişi yapamazsak Bakırköy sahilde çimenlerin üstüne oturup çekirdek çitleriz.
:roflol:
nan cımenler ustunde cekırdek yenr mı:mymeka:
cok zevklı suan ara verdım cızmıom :1closedeyes:

vayy saf vayy ne dedın nan hemen yolla cnm kacmaz bu fırsat delikafadulden

gönder cvni tatlım ne dedinki adamlara....öğretiriz ne olcak hangi programları biliyon

Photoshop, ıllustrator, indesign biraz da freehand biliyom.

nan cımenler ustunde cekırdek yenr mı:mymeka:

vayy saf vayy ne dedın nan hemen yolla cnm kacmaz bu fırsat delikafadulden

lan poşete koyarız çöplerini deli. :roflol:

Ya ne bilim şaşırdım böyle uykudan yeni uyanmış gibi konuştum. mirmirmirmir Ay kafam karıştı ya adam salak bu kız almayalım demiştir kesin. :1shok:

Gideyim de CV'imi bırakayım ya inşALLAH olur..

ınş pek olcak gıbım deıl yeşıl düşmanı senı:mymeka:
ya bak kesın söz vermıyom amme hazırana kadr musaıt olamam gıbı cok borc var olm gezıp tosma zamanı deıl bıde dısarda bısı görur alamazsam cok üzülüyom aklımdan hıc cıkmıyoo

indesign derken ilkkez duyuyorum ben güzel programlar biliyorsun inş olur tatlım cunku program olarak saglamsın

off burcu bk sana dıom bı hafta bekler bıdahakı hafta beklemem şili mıli dınlemem

pempemm

burcu ya cok sekersın nutella napılıo demıssın ya cnmmm yaaa kaydirigubbakcemile3 ne seker seysın sen öle

yuh nan kocasına deılde sevgılısıne mı yapmış:mymeka:
demek kolayy sonucu beklıyom yoksa cok sabırlıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…