• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Anammm şuna bak mesaj çekme diyor, Aha da yine küstüm. benneyaptımki

Mermaid aslında burası çok yoğundu ama artık kimse durmuyor bende çok üzülüyorum.

evet yaaa ben de bana uyan bır topic ve benle aynı seylerı yasayan arkadaslar buldum dıye sevınıyodum benneyaptımki
kızlar hiç istihareye yatanınız oldu mu? istihareye uymak gerekir mi??

yoruldum hee -tatlicadiarzu-
mıllet şilıllerde tatıl yapar bız calısıyok:delphin:
burcu benı sınır etme nan gene:mymeka:
meryem ahh ahh dıyen cok ama ıcınden bende aslında koca ıcın deıl borclar ıcın ahh ahh dıyenlerdenım:roflol:

yoruldum hee -tatlicadiarzu-
mıllet şilıllerde tatıl yapar bız calısıyok:delphin:
burcu benı sınır etme nan gene:mymeka:
meryem ahh ahh dıyen cok ama ıcınden bende aslında koca ıcın deıl borclar ıcın ahh ahh dıyenlerdenım:roflol:

e kuzum sende odeyebılecegın kadar çeyis al ozmn nıye sıkıntıya sokuon kendını :CüvCüv:

yokuşta akmayan ter ınıste göz yaşı olar -tatlicadiarzu- alakasız ama olsın ıcımden geldı
ben suan takstlerımın çoğunu odedım en yuk olan arcelık oldu
benım bunları yapcak bı aılem yok tek başına yapsan sende gıbım anlarsın:delphin:

:CüvCüv::CüvCüv:

Süpersin Mermaid. :)

Nan bekle yakında beraber gidersiniz şileye. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ıstihare namazı bende kılmak istiyorum aslında ama olumsuz çıkar diye korkuyorum. CADIARZU

kıslarr nbrrr bende yatmak istiyorum ama bende korkanlardanım burcu gibi

ben sözlum için bı ark yatrmıştım uzun sure cıkmadı ondan bısey sonra ben hep yesıl bısıler görmuştum

annem zaten yatıyo bızm ıcın söz nışan olmadan bende yatmayı unutmuş herhal

slm kizlar..
ay ben dün havuza gittim galiba orda üsüttüm..
zaten griptim iyice kötü oldu bugünde ise gitmedim...
siz neler yaptiniz..??

Rica ederim Mermaid,

Geçmiş olsun Özlem bu havalarda da hiç çekilmez grip. :/ Gerçi sizin oralar hala soğuktur.

Bu arada böcük nerdeeeeeeeeeeeeeeee

yokuşta akmayan ter ınıste göz yaşı olar -tatlicadiarzu- alakasız ama olsın ıcımden geldı
ben suan takstlerımın çoğunu odedım en yuk olan arcelık oldu
benım bunları yapcak bı aılem yok tek başına yapsan sende gıbım anlarsın:delphin:

hadi be ordan bide acındırıyoo kendıniii;gördük çeyislerini hatunnnn maşallah bendekınden cok nevresımın var.valla inişimiz gözyası olurrr muu olmass mııı hiiççç belli olmasss.Onuda yokustaki ter belirlemez cnmcımm hiiççç korkmaaa..Şansss işi demişler ona....relaxxxxxx yani :CüvCüv:

Back