Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

husnu kuruntu yapmayı bırak:mymeka: üzülmeyıde bak kesın aksama gelcek arama o senı arasın

dayağa gerek yok stres yapma ufacık seylerı buyutme RABBIM herseyın hayrlısını versın de
ve sabırla bekle baktın sana dönen yok sende boşver
ben aylarca ağladımda nolduuu benım ıcn bıttı demış babasına bundan sonra geberse bılem dönup bakmam yazıklar olsun ona
neler neler yapmadımkkı onun ıcın
ama hepsı boşmuş sımdık ağzımı actırma en ıyısı bı erkeğe yapılcak en buyuk fedakarlığı yapıp bı yerleırnı kaldrmışım bunu cok ıyı anladım
ben artık benı seven bı ınsan arıyorum onun pesınden koşamam eğer gercekten öle bısey dedıysekı babası yalan konuşmaz hakkımı helal etmıyorum cnm cok yanıyodu ama düne kadr artık vazgectım ben sevgımden askımdan SAĞLIK varya ne kutsal sey okadr guzel seyler varken kötu seylere vakıt ayıramam sende öle ol bırak o gelsın üzülme

he bıdaha üzülmek yok üzülcek olsak okadr cok sey varkı demı
boşver ıkımısde cok guzelık:dilcikar: onlar hatasını bılsınler
bence seen dert etme aksama gelır

Burcu hep öle olur ztn her ayrılmanın ya da kavganın ardından kesın bıttı sanılır,ama ınan kı buyuk askalrı buyuk sevgılerı hıc bırsey yıkamıo,e sende sevgısınden emınsen uzulme ve hatan şu ki dırek tepkı gostermeden 'neden hastaneye gtme vaktını benı alacagın saate denk getırıyorsun 'dıye sormaman,,,,evet aynı ılgı bekleyısı hepımızde oluyoruz malesef bayan olmanın dogasında bu bekleyıs,erkeklerın dogasında ıse bekletıs(beklentıye bıcok zmn cvp vermemek yanı)var...bunalrı dusun..ve bencede o senı gelıp alır bu aksm..gelmezse anlakı cok kırılmıs cocuk,,ve aksm baktınkı gelmedı,,hemen ara askm neden gelmedın senı beklıyorum de(yaramzlık yapıp hatasını anlamıs cocuk gıbı) ben olsam bole yaaprdım

Böcüğüm güle güle hemen kaçtın demek.

Mermaid, yorumun için çok teşekkür ederim canım. ınş gelir bende sabırsızlıkla bekliyorum.

gunaydın kızlarmirmirmirmir
nedense parmaklarımda hıc hal yok yazcak derman yok bugun

günaydın milleeeeetttttttttttt..Gününüz aydın olsun....Herkes nsl?özlelıkle Burcu sen nslsn ,noldu dun?

Günaydın kızlar,

Hayırdır böcüğüm noldu ya, e tabi sabaha kadar benle mesajlaşırsan öyle olur. :) Dün en son mesajını sabah okudum, uyuya kalmışım.

Mermaid fena değilim, aslında biraz üzgünüm, sevgilimle telefonda konuştuk dün, bana çok kırgın olduğunu söyledi, her tartışmadan sonra benim olayı büyütmem, sinirlenmem, çekip gitmem onu çok üzüyormuş ve yorulmuş bu yüzden bana kırgınmış ama yine de beni sevdiğini benden vazgeçmeyeceğini söyledi.

h geldınız ben ıyı mıyım deıl mıyım bılmıyom yuzmdekı sıvılce sayısı artıyo sınırlerım daha cok bozuluyo normalde ınanılmaz kuru cıltlıyımdır yanı cıkmazdı cıksada sadece kızarır kendılığnden gıderdı sımdık öle deıl yaz geldığı ıcın kolumdada alerjı basladı kabarcıklar cıktı sızdede oluyo mu bazı teyzeler sana nazar değmış dıolar:gözu değenın gözu cıksın ınş:roflol:

Canım nazara inanırım ben doğru olabilir...

Her sabah evden çıkarken sırasıyla 3er defa ıhlas, Felak, Nas, Ayetel Kürsi oku okurken de kendine üfür... Ben öyle yapıyorum.

unutmazsam ınş yaparım cnm bısıler okuyom ama neysemm
nan bu aksam msj cekme erken yatcam hala uykum var mirmirmirmir

ya burası ne kdr sakin ya 3-4 kısı sadece hep mı boleydı burası ahh ahhh daha var demıomu kımsecıkleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…