Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Offf sonunda geldim yaaa... Sabahtan beri bankadayım kızlar, babamım maaşıyla ilgili işlemler vardı. Başım çatlıyor resmen.

Böcüğüm aldıklarına baktım çok güzeller özellikle saten nevresim takımın ve kalpli çerez tabağına bayıldım.Güle güle kullan canım benim.

usttekını cok beeğnıyorum ama ıkısıde harıka
karaca markası 345 tl cnm ben 250 tl almıştım ozcollecıondan bıde bu ustekını alcam özel gunler ıcın

kiz alttakiyle üstekinin arasinda büyük fark yok.. bence bi üstekini al bide daha farkli bi model al..

burcum saol cnm
ama o kalplı deıl tuhaf bı seklı var buyuk salata kasesı var ha bıde cereslık var o ekledığımden harıc saol tatlım

aboowwww...
böcük nan.. ben bunlari alana kadar senin cocuklarin olur laa..
offff.. baya varmis yaaa.. mirmirmirmir

oslem benımkısı ıkısıde deıl cnm model ıstedın bende beğendığım ıkı modelı koydum ben kendıme usttekını alcam ozel gunler ıcın
bak lıstemı ekledım krmızı renklı olanlar aldıklarım ama bu lstem 5 aylık falan daha eklıyceklerım var

pardon yanlış okumuşum
bı yerden baslamak ıyıdır
offf bende daraldım ha

birasdan eve gitcem soooraaa yüsmeye gitcem (bu gripli halimle)
5 dakkam kaldiiiii

ohh gule gule ben yuzme bılmıyom sen gıt gelemem:roflol:

burcu recep ıvedıkten ne haber nan anlatmıyonda hee:dilcikar:

Ayyy canım işler birikmiş toparlamaya çalışıyom ya, yine başladı hafta

valla mesaj attım cevap gelmedi. :S

Bende şaşırdım noldu ki acep???

Bende makarna yedim...

Böcüğümmmm çok özledim yaaaa 3 gündür sesini duymuyorum. Ölüyorum... :çok üzgünüm:

Dedim ya mesajda anneanesini sordum o da iyiye gidiyor dedi... Yani mesajlaştık onun haricinde hiç görüşmedik..
Barışmış sayılmayız aslında offf offf naapcam ben.

Boş ver ben kendimden bir şey anlamıyorum ki.

Arkadaşıyla konuştum şimdi sana bir şey dedi mi dedim. Ne dediğini sana söylemeyeceğim ama kaşınmışsın iyi olmuş dedi.

Kesin bizim için her şey bitti kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…