• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ya kızlar dusundumde bızım ısteklerımz hıc bıtmıo aslında benımm daha mı cok ne...bugn bı otel keşfettım balayı ıcın orayı gtmeyı cok ıstedım bugn ama benım kociş hıc romantık değil,masaya mum koysam adama gülme krizi geliyo :(( neyse otel cok romantık bıraz pahalı ama ekleyebılırsem resımlerı eklıcem bana hak verceksınız...,nş.. hayallerrımz olur yaaa

vallah ben artik biraktim hayal kurmayii..
bi nisana raziyim.. kaydirigubbakcemile3

oda3.jpg

room_005.jpg

room_002.jpg

room_003.jpg

Çok güseller demii :çok üzgünüm:

vallah ben artik biraktim hayal kurmayii..
bi nisana raziyim.. kaydirigubbakcemile3

oezlemcim benım bı ark vardı kızı ,cocuğun aılesı ve cocuk 3 yıl oyaladı kızın sabrı tastı ve ayrıldı,buyusu kalmadı mermaid butun şevkım kırıldı demıstı..oyuzden bızde nısnalılık evreısnı kısa tutacaz ,suyu cıkamsın dıyerekten...sen ole dıınce aklıma geldı yazım dedım

otelı nsl buldunz bu arada muhtesem demı

bu otelı bılıyom gıttım
her sarkıda oda rengı değişıyo falan :1closedeyes:

oezlemcim benım bı ark vardı kızı ,cocuğun aılesı ve cocuk 3 yıl oyaladı kızın sabrı tastı ve ayrıldı,buyusu kalmadı mermaid butun şevkım kırıldı demıstı..oyuzden bızde nısnalılık evreısnı kısa tutacaz ,suyu cıkamsın dıyerekten...sen ole dıınce aklıma geldı yazım dedım

otelı nsl buldunz bu arada muhtesem demı

3 yil nisanlimi kaldilar??

ya ben diyorumki bu yaz nisan yapalim seneyede insallah para birikirse dügün...

ayy benım cok işim var cıkayım dıom ama çeneyı kım yapcak demı yaa
burcu sanada yazamıyom telıne msj atım

kız zilli senınde bılmedıgın yok heeee......
evet özlem bende yaza nısan seneeye dugun ıstıom :(
ya özlem desem sana nolur oezlem zor oluyo bee

no problem...

hmm desene ikimizde ayni seyi istiyoz.. hadi insallah sende bende bu yaz nisanlaniriz yaa..:Saruboceq:
anneme dedim gerci bu yaz nisan yapilacak diye :1ninca:
ama nebiliyim yinede olmaz diye korkuyorum.. :çok üzgünüm:

bende bu ay nışan bıdahakı ay düğün ıstıyom

burcu cıkısta senı arycam tatlım

Back