• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ben eminim benimki anlamaz, hatta şuna bile eminim biz hayatta mum ışığında yemek falan yemeyiz.

Off ya Kına Gecesi bölümünü okudum çok kötü oldum.... Benim babacığım yokken ben nasıl çıkacağım evden, iş yerinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, boğazıma bir yumru saplandı kızlar.

:a015::a015::a015::a015::a015:

Ben eminim benimki anlamaz, hatta şuna bile eminim biz hayatta mum ışığında yemek falan yemeyiz.

Off ya Kına Gecesi bölümünü okudum çok kötü oldum.... Benim babacığım yokken ben nasıl çıkacağım evden, iş yerinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, boğazıma bir yumru saplandı kızlar.

:a015::a015::a015::a015::a015:

sen anlatırsın ıkna etmek senın elınde :jeyyar:
olm sus nan ağlatma benıde bak tutunca kendımı başım ağrıo sus yoksam dövcem snı:mymeka: hep babanı böle yaparık üzüyon bılıyon demı
bıdaha sana orayı okumanı yasaklıyom :mymeka:

böcüğümmm girmem zaten, kalbim sızlıyor hala, okumayacağım bundan sonra öyle şeyler. :(

Böcüğüm yaaa sen gelirsin di mi benim nikahıma :(

nuran hoş geldin.

oslem ben çarşılıyım annem bjk yane hasta mı hastasıyım gtmedığım maç yok ınonudekı parada ödemem kombıne alıyook cunkum gecen gunde kutlama gecesı vardı oraya gıttım
ıst dışındakılerde gtcemm ama içi oluyor gıdemem işteyım
ben ozellıkle soruyom hangı takımlısın dıe ve dıyorum ben gıderım tutaamazsın

la bende bi ara FB yi tutuyodum ama ex'ime inat :lepi: o hödük'de bjkliydi.. kafamçokkarıştı

şimdi gördüm bana yazdını canım okadar güzel oluyorlarkı sohpete gele bilseydin sana özelden mesene verırdimk kamerada gösterirdim yaptıklarımı
dantellerın varmı canım çekılcek venerelısın ben çanakkalelıym

kk dakı sohbet bolumune gıdemıyorum demıstım java yuklu deıl
ben ıstdayım cnm olmasmı bı suru var ama suan ekonomık zordayım tatlım :delphin:

topıc deıl nuranın nıckıne tıkla profılden gorebılırsın sağ tarafta

selam kıslar....gerckten becerıklı hatunmussun nuranterzi....benım çeyizimde bu tarz seyler coookk mirmirmirmir hepsini de bohça olarak vercem dantellı seylerı sevmıom ama anne yenge abla marıfetlı olunca cok oluyo ıste..ayıptır sülemesi kendı yaptıgım iğne oyası işleri bılem var kaydirigubbakcemile3

Back