kararsız olma kararlı adımlar at
demek ıstedığım buraya gelse hersey süper olcak sen kendını daha ıyı bılırsın cok acık gozlu deılsın gıbı yabancı bı memlekette yapabılırsın
aılenden uzak olcaksın bunları ıyı düşünmek lazım
ben artık herseyın aşk olmadığını cok ıyı anladığım için dıyorum
ben sozlumu antalya ya bılem yollamadım ordakı otellerde aşçılık yapcaktı ama ben cok kıskancım hayatta yapamam
sağol canım iyidir nolsun uğraşıyorum işte, iş güç :)
valla çok işim var burcucum yaa, ya öyle ki, artık yetişemediğim için işlerimin bir kısmını burdaki kızlara devredicem, müdürüm patronum yapışıyolar yakama devret artık şu işlerin bir kısmını onlara yaptır diyolar , düşün yani, başımı kaldıramıyorum. ondan şekerim, yoksa ben de isterim geliyim sık sık muahbbet ediyim sizinle ama olmuyo ki :çok üzgünüm:
ya kıslar bana yardım edermsiniz benm yerimde siz olsanız ne yapardınız söle özet geçem hane benm yurtdısı muhabetim varya sevgilimin sözlesmesi martta bitiyor ya ona kal derlerse oda bana gel derse ben ne yapıcam ben gitmek istiyorum ama ailemi işimi herseyimi bırakıcam ve orda evde oturcam belki calısabilirim.ailem ya kabul etmezse ozman ben ne edicem kafam cok karısık ben gitmek istiyorum cunku bu adama 3 senemi verdim okuluydu askerliğiydi işdi derken bi banada el atarmısınız
aksam yengem supla almış banada gold rengınde cok harıka tamda beğendığım model ama yemek takımım grı neyse bıtane daha yemek takımı alcam onu gold alırım
kendıme bıdahakı ay alcam 14 tane supla grı
ayy uzun zmndr resım eklemıyom burayadapc yok
ben sadece ark görsun dıe ısaretledım ama bazıları gercekten göremezken bazıları göruyo-tatlicadiarzu- anlamadım ama kalsın cnm benı kım napsınkızlar bişe soracam ya ben kendı profılıme bı ıkı resm ekledydım...Resımelr&Albümler kosesınde kendı reısmelrımı gordum ben sadece arkadaslrmn gorecegı sekılde oluo sandydım püfffffffff anlatın hele ölemı oluyo yoksa sılecem ne bu yaa nıe herkeş gorsun resımelrımı
Evet bildiğim kadarıyla albüme eklediğin resimleri herkes görüyor ama bir yöneticiye sor istersen Mermaid...
Pembem üzülme 1 seneye kadar çok çareler çıkar...
Böcük nan, benimkine göstersem onları tabak sanar, hatta büyük diye onda ister yemekleri. :) -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?