Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bende cok kıskancım şakkıdı hemde haddinden fazla ama güvendim gönderdim gönderirken dedim yanlıs bi hareketinde söle bana dedim bunu cok normal karsılar ve hayatından cıkarım dedim. gerçi gidip gitmeme gibi bişey yok oda oraya yeni basladı calısmaya böle düşünceler alıp götürüyor beniişti hersey martta belli olcak delikafadulden

ordaki 4000 de burdakı 2000 e esıt sonucta.(halam fransada ondan bılıyorum orda kazanılan para burda degerlenıo anca)oyle de düşün....burda o 1.500 kazansa sen 1000 kazansan aynı para....Allah herkesın rızkını verır evlenene de yardım edermiş...Senın gıbı bende kararsızm Gülpembe ama tek ve buyuk bı fark sanırım,ben Bolu'ya gtcen sen Avrupa'ya...........

nan marta daha 1 yıl var:mymeka: heycann yaptım benden önce evlencen dıe ahh ahh bende bı nışanlansam bı enayı bulamadım gıttı
herseyı bence aılene bırak en doğru kararı onlar verır
mermaıd cok haklı orasıda var orda 4bın alıyor dıe burda cok gorunuyo ama ordakı hayatta cok pahalı

evet heee 1 yıll var daha bır yılda neler değişir neler bakarsın o gelmıss kafa yorgunlugnda yanına zarar kalır :CüvCüv: yalnız bu hatun bişe almıo ya yurt dısına gtcek dıye ya gtmessen martta tutusursun artık çeyız almalar falan

aksam yengem supla almış banada gold rengınde cok harıka tamda beğendığım model ama yemek takımım grı neyse bıtane daha yemek takımı alcam onu gold alırım
kendıme bıdahakı ay alcam 14 tane supla grı
ayy uzun zmndr resım eklemıyom burayada pc yok

Bende aynı öyleyim bir oturuyorum masaya bir yemeğe kalkıyorum gün boyunca, ama KK'sız da yapamıyom hep bir yanda açık. :)
Sende devret biraz işleri canım, boş boş oturmasın diğerleri.

Pembem bak sana ne anlatacağım, benim kuzenim vardı İngilizce Öğretmeni bir çocuğa aşık oldu, devlet okulunda öğretmenlik yapıyordu istifa etti gitti onunla Londra'ya... Orada sadece tek odalı bir pansiyonda kalıyorlarmış, hayat inanılmaz pahalıymış ve hiç mutlu değildi, 3 ayda bir Türkiye'ye geliyordu, heğ ağlıyordu ne sevdiğimden vazgeçebiliyorum ne ülkemden ailemden diyordu, İngiltere'den nefret ediyordu oysaki büyük bir hevesle gitmişti en son 3 ay önce Türkiye'ye döndü şimdi hamile, eşinden ayrıldı yapamadı ailesinin yanında... Sen de böyle olursun gibi bir şey söylemiyorum sakın yanlış anlama, asla böyle olmasını da istemem ama yurtdışında yaşam çok zor, sevgilinin işi güzel burda da iş bulabilir, ailene uzak olma, ALLAH korusun bir şey olsa, ne kadar uzaksın düşünsene... Bence sevdiğin buraya gelsin burada kurun hayatınızı...

Resimlerini ekle en kısa sürede bekliyorum bende. Benim yemek takımımda gri benimde almam lazım o zaman o suplalardan. :çok üzgünüm:

gülpembee senin konuna gelince:

vallah ben burdayim ama Türkiyede kalmak icin can atiyorum...

oslem aksam oldu nan neerdesın sen gene

burcu haklı ya bıey olsa ulkene bıle donemezsın ayy neyse kızın aklı gıtcek sımdık daha bı yıl var
burcu 5 tl tanesı yengem 8 tl almış ddım kazık yedın gerı verelım aman olsun dedı:roflol:
annem dıokı odun gıbı bı adam bulursan anlamaz öle supladan neyım allah korusun dedım kafasını patlatırım

bocuk ben senin gibi sabahdan aksama kadar kk'ya yasamiom
isim gücüm var (simdilik) sositososito

yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar....evet 1 sene daha var suan için hiç bişey belli değil ve ceyizin çsini almıyom neyse ya saolun

la bocuk ne oyle irkek gibii maca falan gidion.. desene seni alan yasadii
artik bereber mac seyredersiniz kocaciginla... kaydirigubbakcemile3

kızlar bişe soracam ya ben kendı profılıme bı ıkı resm ekledydım...Resımelr&Albümler kosesınde kendı reısmelrımı gordum ben sadece arkadaslrmn gorecegı sekılde oluo sandydım püfffffffff anlatın hele ölemı oluyo yoksa sılecem ne bu yaa nıe herkeş gorsun resımelrımı

Evet bildiğim kadarıyla albüme eklediğin resimleri herkes görüyor ama bir yöneticiye sor istersen Mermaid...

Pembem üzülme 1 seneye kadar çok çareler çıkar...

Böcük nan, benimkine göstersem onları tabak sanar, hatta büyük diye onda ister yemekleri. :)
-tatlicadiarzu-

oslem ben çarşılıyım annem bjk yane hasta mı hastasıyım gtmedığım maç yok ınonudekı parada ödemem kombıne alıyook cunkum gecen gunde kutlama gecesı vardı oraya gıttım
ıst dışındakılerde gtcemm ama içi oluyor gıdemem işteyım
ben ozellıkle soruyom hangı takımlısın dıe ve dıyorum ben gıderım tutaamazsın

ben sadece ark görsun dıe ısaretledım ama bazıları gercekten göremezken bazıları göruyo-tatlicadiarzu- anlamadım ama kalsın cnm benı kım napsın

bılmem benımkı yok ama olursa öğretcem nan saf olmasın valla okadr heves edıyom cok kokoşum masada yemek yerım sadece hayallerımı yıkmasın kaydirigubbakcemile3 annemde hep öle dıo baa ya anlamazsa ahh ahh hayallerımle oynamasınlar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…