Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben gene açım acep aksam eve gıderken mısır mı alsam kek bıskuvı falan mı

bime uğra ordakı mısır harıka olıy
konserveyı ac suyunu dök sıcak suyun altında yıka süz bı tarftanda yağ koy tavada cevır 5 10 dk sonra tuz ve karabıber at cok harıka olıyy ıstersen baska baharatlarda atabılırsın
nane kırmızı bıber gıbı

gunaydın kızlar
aksam erkenden yattım ama hala uykum var mirmirmirmir

Günaydın hatunlar :)
aynen ya, erkenden yattım on buçuk muydu neydi, ama halaa uykum var

Herkese günaydınnnn

Ben bu hafta hep erkenden yatım doyamıyorum uykuya ya. mirmirmirmir

Gasoline naber canım? Hiç görünmüyorsun.
benneyaptımki

ya kıslar bana yardım edermsiniz benm yerimde siz olsanız ne yapardınız söle özet geçem hane benm yurtdısı muhabetim varya sevgilimin sözlesmesi martta bitiyor ya ona kal derlerse oda bana gel derse ben ne yapıcam ben gitmek istiyorum ama ailemi işimi herseyimi bırakıcam ve orda evde oturcam belki calısabilirim.ailem ya kabul etmezse ozman ben ne edicem kafam cok karısık ben gitmek istiyorum cunku bu adama 3 senemi verdim okuluydu askerliğiydi işdi derken bi banada el atarmısınız

Herkese günaydınnnn

Ben bu hafta hep erkenden yatım doyamıyorum uykuya ya. mirmirmirmir

Gasoline naber canım? Hiç görünmüyorsun.
benneyaptımki

sağol canım iyidir nolsun uğraşıyorum işte, iş güç :)
valla çok işim var burcucum yaa, ya öyle ki, artık yetişemediğim için işlerimin bir kısmını burdaki kızlara devredicem, müdürüm patronum yapışıyolar yakama devret artık şu işlerin bir kısmını onlara yaptır diyolar , düşün yani, başımı kaldıramıyorum. ondan şekerim, yoksa ben de isterim geliyim sık sık muahbbet ediyim sizinle ama olmuyo ki :çok üzgünüm:

canım sevgılın kal derlerse kalcam mı dıyo sana?eger ole dıosa sana hıc sormuomu kalırsam naaprsın aılen ne der dıye?
eger burda iş ımkanı varsa gelsin bence ama bole bı imkan hiç yoksa,yapck bıse yok gideceksin ama çok ıı düşüün bence biraz bu konuda savaş ver turkıye ye donmesı konusunda,yanı pasif olma(tabi kendımde uygulayamıom orası ayrı)konuyu acmak zor olur ıyı bılıyorum ama konu geldıgınde çat çat söle

ben gtmezdım ya aılemı bırakıp el memleketınde yasayamazdım mantıklı olmak laızm ben cok sevsemde ölsemde askından aılem yok derse orda dururum öle yanı ben bunu cok ıyı anladım ve cokta ıyı yaptığımı düşünüyorum
hem ben turkıyeden baska yerde yaşamamkı ama senı bılmem ben kendı adıma konustum

kalırım kalırız diyo ikimiz için gitti oraya cunku burda alıyodu 1000 orda alacak 4000 ve parada biriktircek burda ki iş imkanı ile orası cok farklı sonucta orda BMde calısıyorsun turkiyede kalması için savas veririm oda istemez orda calısmayı ama ya burda iş bulamazsa

:çok üzgünüm: cok kararsızım

kararsız olma kararlı adımlar at
demek ıstedığım buraya gelse hersey süper olcak sen kendını daha ıyı bılırsın cok acık gozlu deılsın gıbı yabancı bı memlekette yapabılırsın
aılenden uzak olcaksın bunları ıyı düşünmek lazım
ben artık herseyın aşk olmadığını cok ıyı anladığım için dıyorum
ben sozlumu antalya ya bılem yollamadım ordakı otellerde aşçılık yapcaktı ama ben cok kıskancım hayatta yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…