- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
gülpembe..
neoldu senin is.. beyaz esyalarini götürmeyi düsünüyomusun hala??
Herkese günaydınnnn
Ben bu hafta hep erkenden yatım doyamıyorum uykuya ya. mirmirmirmir
Gasoline naber canım? Hiç görünmüyorsun. benneyaptımki
ya kıslar bana yardım edermsiniz benm yerimde siz olsanız ne yapardınız söle özet geçem hane benm yurtdısı muhabetim varya sevgilimin sözlesmesi martta bitiyor ya ona kal derlerse oda bana gel derse ben ne yapıcam ben gitmek istiyorum ama ailemi işimi herseyimi bırakıcam ve orda evde oturcam belki calısabilirim.ailem ya kabul etmezse ozman ben ne edicem kafam cok karısık ben gitmek istiyorum cunku bu adama 3 senemi verdim okuluydu askerliğiydi işdi derken bi banada el atarmısınız
canım sevgılın kal derlerse kalcam mı dıyo sana?eger ole dıosa sana hıc sormuomu kalırsam naaprsın aılen ne der dıye?
eger burda iş ımkanı varsa gelsin bence ama bole bı imkan hiç yoksa,yapck bıse yok gideceksin ama çok ıı düşüün bence biraz bu konuda savaş ver turkıye ye donmesı konusunda,yanı pasif olma(tabi kendımde uygulayamıom orası ayrı)konuyu acmak zor olur ıyı bılıyorum ama konu geldıgınde çat çat söle
ben gtmezdım ya aılemı bırakıp el memleketınde yasayamazdım mantıklı olmak laızm ben cok sevsemde ölsemde askından aılem yok derse orda dururum öle yanı ben bunu cok ıyı anladım ve cokta ıyı yaptığımı düşünüyorum
hem ben turkıyeden baska yerde yaşamamkıama senı bılmem ben kendı adıma konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?