Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

:)))yok kıs neyını yanlıs anlıycam zevk meselesı,ama bende dedıgın gıbı kırmızı sıyah severım ozellkle yatak odasnda ama arada sporda severım mesela su an bekar oldugm ıcım odamda genelde renklı kullanıırım,renklı dedıgmde buz yeşili halım uyku setim bı kac aksesuarım vb....bu arada days ın colours ın nevresımlerıde cok hoşş, 90 TL onlar da.....
kısss sen bu arada fanatikiz renklı gıyınmedık dıon ama bu sabah ekledıgınnn banyo takımı haddınden fazla renklıydı :roflol: ne iş

merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim..Çok üzgünüm çoook bende sizin gibi bekleyenlerdenim gerci damat tarafi sabirsiz hemen istiyorlar ama bizimkiler daha soz yuzugunu takmaya bile izin vermediler cok zormus beklemek ... gorucu usulu bizimki ama gorunce cok sevdim Şeniz ins ismiz en kisa zamanda olur :çok üzgünüm:sorun ise onun kilolu olmasi ailem zayiflasin ondan sonra takariz yuzukleri diyorlar 2 ay oldu 11 kilo vermis ailemin verdigi zaman ise 5-6 ay 30-35 kilo vermesini istiyorlar kolay degil kilo vermekte ne yapicam bilmiyorum benim yasim 28 onumki ise 25 yani benden kucuk ama ben cok kucuk gosteriyorum buda benim icin buyuk avantaj:hooray:bunlari sizinle paylasmak istedim birazcik olsada icim rahatlar diye insan teselli ariyor dualarnizi ve iyi diliklerinizi bekliyorum ins en kisa zamanda beyaz gelinliklerimizi giyer sevdigimizin kollarinda oluruzzzz:Saruboceq:

gunaydın kızlar
YALNIZ h geldın cnm sorması ayıp ama 30 35 kılo demek benım yarımdan fazla kılo vermesı demek cok kılolu sanırsam ama sevgı engel tanımazkı bı kac ay gecsın sabret cnm ozmn bırazdaha kılo verır aılen bısey demez ama onemlı olan senın sevmen sabret cnm

mermaıd banyo renklı olsun ıstıyorum cnm cunku bı renk alırsam uyumsuzluk olabılır ama banyom ne renk olursa olsun bu takımı alırsam perdesı klozet takımı ozmn ben harıkalar yaratmış olmam mı

anladım şeker,,,aslnda renk menk hikaye kendımıze ait bi evimiz olsun da yeter ama dayanamıos yine işte...
YALNıZ; senin işinde başka bi zor arkadaşım,aslında zor demiimde değişik bir birleşememe nedeni yani,umarım en kısa zamanda sevdiğin fazlalıklarından kurtulur...

Günaydın hatunlar a.s.
Yalnız, senin iş biraz ilginçmiş, yani 5-6 ay gibi bir sürede 30-35 kilo vermesini istemeleri? Diyelim ki verdi, yüzük takıldı ve tekrar almaya başladı, o zaman ne olacak? Biraz sıkıntılı bir durum, ama sabredin olur inş herşey hayırlısıyla, Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Günaydın kızlar, dün yine dişçideydim dolgu yaptı ama sabaha kadar sızladı sanırım geri açıp kanal yapılacak.

YALNIZ senin işin bizimkinden çok daha zor ama ailenin yaptığına bir anlam veremedim, kilo bu ne zaman alıp ne zaman vereceğin belli olmaz ki, bence sende bir yandan aileni ikna etmeye bak canım, hayırlısı olsun.

cokacimcoook ohh tmm nan bıde yaprak sarması ve patates salatası ıstıyom :1closedeyes:

yaparız valla, annemin sarmaları da mükemmeldir. Sen yeter ki gel, ne zaman istersen bekleriz.

Bu ikisine bayıldım canım güzel güle kullan çok güzel.

burcum tşkler ınş cnm ılerkı gunlerde gelmeyı ıstıyorum
gasolıne h geldın tatlım
mermaıd bence renkler benı anlatıyo bıde bjk koca buldum mu tmm:roflol:
burcu recep gelmıy hıc nerdekı

Bilmiyom balım ya, bir mesaj göndereyim ister misiniz? Cebi var bende . :jeyyar:

Bende evimin her yerini kırmızı, siyah, beyaz yapacağım. En güzel 3 renk bence.
yerimseniben

burcu yok cnm asla boşver kısmet ıse bulur gelır benı nasılsa
mermaıd yok cnm o deıl
bu arada dunkıne sınır oldum
aksam konustuk telde sonra eve gıttı gene kapalı telı artık aramıycam arasada acmıycam bana bazı seylerı ıspatlaması lazım

ayy ben sana cvp verdım sanmıştım özur cnm ya
cok yoğunumda
yok cnm ıkı hattı bılıyom tek hat var ıkı telı var ama bırını cıkarken ısyerıne bırakıyo bas konuş şırket hattymış off off acep evlı mı yaa cnm sıkılıyo bu konuya

Ayyy deli misin canım ne demek evli, manyak olması lazım o halde sana yaklaşıyorsa, sanmıyorum.

Birkaç gün dene bakalım öyle hep kapalı mı olacak. Hem sıkma tatlı canını o kötü ne yapsa seni kaybeder.

yok yaa ben delırcem ya evlı dıyom cnm kendı msj attı az önce erkeklere guvenmemekle ne kadr hklı olduğumu gordum
anlaın mı tuğbanın recep e neden uzak olduğumu

Kızlar bana eklediğim bu bluz hakkında fikir verin...bugün erkek arkadasım aradı. 2 ay sora kuzenının düğünü olckmış tarıh belırlenmıs beraber gideriz dimi dedi...ve ben anne babasyla her ne kdr tanısmıs olsamda akrabalarının ıcıne ilk kez girecem şık olmak istiyorum...ve bu bluzu düşünüyorum nsl sizceee :1rolleyes:

böcüğümmm ya evli değildir, ne mesaj attı ki üzülme boş ver. Erkeklerin hepsi aynı olacak değil ki elbet senin için en hayırlısı bekliyordur bir yerlerde seni tatlım. Şeniz

Mermaid 2 ay sonrası için bence uygun değil o bluz, hava sıcak olur. CADIARZU

üfff ne bılım ben yaa çok beğenmiştim,ama dogru dıosun yakaları felan yakar demı.... benneyaptımki
bu arada soruma cvp vermedın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…