Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

çok kötü kokuyo benm burnumda enazından öle oyuzden yapmıcam ha olursa ki sevgilim istiyo elime sürdürmem alamanya bonna gidicem tanıdık bi sevgilim var baskada kimse yok oda orada tek basına senağlama

çok kötü kokuyo benm burnumda enazından öle oyuzden yapmıcam ha olursa ki sevgilim istiyo elime sürdürmem alamanya bonna gidicem tanıdık bi sevgilim var baskada kimse yok oda orada tek basına senağlama

anamm... one yaff..
pek bi garip olursunuz ölede.. :roflol:
gerci bizimde hic akrabamiz yok isvicrede ama napalim iste hayat sartlari.. ben cok istiyorum TR de yasamayi.. :çok üzgünüm:
bence hala türkiyede olmanin tadini cikar.. yerimseniben

iiim yaa ama nette is aramakdan gözlerim yoruldu.. birazdan eve gitcm.
ama dinlenemicem cünkü arkadasla yüzmeye gitcez. yarin izin aldim ama oohh uyurum bi güselll...
sen naptin??

gecmisler olsunn canimcimmm.. neyin vardii??

(ay bugün ayakta uyuyorum galiba)

cnm hemeroid çıktı bende çok fenayım topikden bi arkşda da olmuş bana birkaç öneri verdi şuan onun yardımları sayesinde biraz daha iyiyim ohh ne güzel yarın yatcan hihoyyyt

neyse kislar ben kacar... askitom almaya gelcek. :asigim:
mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Şeniz

delikafadulden

black sende mi ya, bende de 1 senedir var o hastalık.

aaaa doktor sana ne dedi güzelim bak burdan bi arkşda da varmış oda zeytin çekirdeklerini yutmuş ve şuan hiç problemim yok dedi bende 1 kaç gündür yapıyorum inan azıcık acım dindi sende dene cnm 1 bardak suyla ilaç içiyor gibi içiyorum zaten midendeki su onu patlatıyormuş ve bağırsaklara iyi geliormuş birde ben sıcak su tedavisi yapıyorum ama çok zor oluyor o Allahım hepimize acil şifaler versin güzelim :Saruboceq:

Ay ben doktora gidemiyorum. Utanıyorum senağlama

Biliyorum canım ya, kahve, çay, kola, acı bunlar kesinlikle yenilmemeli, zeytin çekirdeğini bende duydum gerçekten iyimiş bir onu deneyeyim olmazsa, çok acıyor zaten.

Pembişim iyi akşamlar
. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…