Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

olm 530 tl maasla alıyom ıdarılı kullanıyom paramı dun mesela 70 tl yapıyy 14 tane supla ama almadım gıttım 40 tl taç takstımı bıtrdım30 tl kaldı bana onunda 20sı anneme verdım 10 tl bı hafta ıdare etcem:roflol:

üff zormus yaa..
nasil idare ediyosun 10 tl'yle.. ama bende artik kemerleri slkmaliyim yaa.. off...
vallah annem dün dedi babam biseye elini sürmicek galiba.. sanirim bende herseyimi kendim almaliyim.. senağlama
bu vaziyette nasil alacaksam...:uhm:

olm alcan işte çalışıyon al baa neayy borclarım bıtsede yenı seyler alsam 2320 tlcık kaldı

nan az kalmıiş dıyın allah rızası ıcın:roflol:

burcu anam ne cahalsın sen yaa
yemek tabaklarının en altına konulan genıs tabak hanı programlarda neyım cıkıyo anam

tanesı 5,5 tl ben gunuş alcam yemek takımıma uygun cunkum

Anamm bende hep görürdüm bu tabaklarda ne güzelmiş derdim. Demek adı suplaymış...

Tabi artık suplasız sofra olur mu almak lazım.
:roflol:

ya benimkiyle gezerken gördük suplaları, ben de bakim dedim. dedi ki bu ne işe yarıyo ben de söyledim :)) deli misin yemek yenmiyosa üstünde ne diye paranı harcıyosun onlara diyo

senınkıde göruntuden zevkten hıc anlamıyo haa
ben bıseyın goruntusu guzelse yerım ama et harıc
ayy cnm bişiler cektı aşerıyom herhal
yaş pasta fıstık caklıtt neyım off off

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
uğur böcüğü
bunlardan bı mok olmas yalnızm gene

bellı burdasınız olm benım netımde şeyy oldu nazar ettıler herhal
ayy cnm bsıler ıstıyıı:roflol:ama bu kez yenmez seker olsada yesek:jeyyar:

oyyyyyyy lokum mu hastanede lokum ne gzerrrrrrrrrr anca hastanın biri insafa gelcekde bize birsey getircek bizde yicezz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…