Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Noldu bi tanem neden efkarlısın...

ışin tuhafı o zatan Gasoline, karı koca değil, gelinin arkadaşları yatak üzerinde takla atıyorlarmış.
delikafadulden

böcük neyin var..? goca bulamiom diyemi efkarlisin??
aslinda bende biras öyleyim yaa.. c.tesi günü arkadasim evlendi..
ayy mahallede bi benle 1 2 kisi daha kaldii.. ayyy düsündükce kötü oluyourm yaa. herkes yavas yavas evleniyoo. bende yerimde sayikliyorum.. mirmirmirmir

günaydın kızlar herkesee

ya şu gelin yatağı muhabbetini bende okudum koptum ya oldu olacak bide kaynana gelip kontrol etsin kaldımı böle şeyler harbiden. düşünsenize gelinlikle yada arkadaşları o abiyelerle falan takla attığını :roflol: hem ben belki el ele tutuşmak istemiorum :asigim:

Özlem kaç yaşındasın ki canım? Hem zaten yaşla da ilgili yok, seninde günün geldiğinde evleneceksin işn.

Müjde onlar takla atarken damat manyak mı bunlar diyerek izliyordur eminim. :)

para ıstycem patrondan tırsıyom secımden dolayı bana kıl olıyde:roflol: ne alakam varsa bıde ptesı sendromu var
400 tl ıstycem evkuru kapatcam sonra 2 3 ay sonra maasımdan az az kessın dıom nasıl ayy bıktım her yere takst odemekten dun taç odedım cok sukur bıttı
ayy bıde supla gordum 14 tane alcam tanesı 5,5 tl:delphin: suan cok fakırım yaa

oslem olm koca cok ne efkarlancam benım tek derdım ceyıs nasıl yetscek dun okadr guzel seyler gordumkı bıdaha dısarı cıkmıycam dedımkendı kendıme

Evet kızlar ya ne aceleniz var...

Böcük sen sus istersen küfür eder gibi ne konuşuyon, çeyiz eksik diyor daha ya biz napalım o zaman.
:mymeka:

beklemek çokk çokk çokkk zor.bizim kı aslında yenı bır ilişki yanı 3.5 aylık artık bişeyler olsun istiyorum ama daha erken gibi glıyor yanı en azından yazin birseyler olsun istiyorum çok beklemek gereksiz bence.aslında daha erken yaz içinde ama prosüdür icabı beklıcez galıba:roflol:
yoksa ooooooooo:jeyyar:
offf offf yaneee

selin_as

seninki 3.5aylik peki ben napim 4.5 sene oldum lemm.. kaydirigubbakcemile3

burcum yok nan ne kufur etcem bee gerceklerı dıdım ben oslemden gencım ben sızle aynı yastayık:roflol:

selın nan jeyar kılıklı garu senı:jeyyar: ne acele la bak ben ılk gun dıom evlencez mı dıe erkekler kacıyy bendekaydirigubbakcemile

böcük.. senin ceyisler tamam baksana herbiseyini almisin..
benim daha tencerem bilem yok.. :lepi:

Back