Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Kız neyi bahane edecekler hastalık bu al vizite kağıdını git vermek zorundalar, ben akşama yine izin isteyeceğim, dişçiye gideceğim. Ne yapalım keyfimizden gitmiyoruz ki.

ama ebn hasta deılımkı bacım kısa bı tedavıde olmuycak sanırsam chatup gıbı bısey olabılır oyuzden vaktım ve paramın cok olması lazım suan hıc gıdemem zaten allaha cok şükür sağlığımda sorun yok sadece kendımce gtcem

ıyi o zaman kendine dikkat et böcok o çeyizleri kullanmadan başına bir şey gelmesin. delikafadulden

Günaydın Özlem, hoş geldin...

Nerde bu mikkat yine ya..
.

oslem olm bız sana sbh 08:30da burda ol dedıkce neden gec kalıyon :mymeka:

burcum allah korusun
ben bıde burda ne sıyaset ılede anlasamıyorum cok zor oluyo allahım ya napcam ben delırcem hee ekmekparası dıe sabredıyom

Allah korusun tabi bi tanem. ;)

Siyaset derken? Patronunuzla mı anlaşamıyorsun siyasi fikirlerde? Bizimkide aynısı valla.

aman yaa salla gtsın ne dese boş nasılsa :roflol: yolu alan uskudarı gecıyy bebem

cnm sıkkın az cıkam yakalandım kızdı

böcük :oklava: kizdirma beni..
nasil 8.30da burda olabilirm lenn?? ben saat 8.30da ise basliyom yani sizin orda 9.30 oluyoo hergele.. :mymeka:

Anamm küstün mü canım benim. Sende küser gidersen bu başlığa kim sahip çıkacak baksana öksüz kaldık. :(

merak etme gitmes o.. :)
baska sayfalara yazmakla mesgul suan.. kaydirigubbakcemile3

geldım
muhsın abımız son yolculuğunda senağlama mekanı cennet olsun yakınlarına allah sabır versın :Saruboceq:

Back