hımm dımek öle goruyon mu resmımın bıle bı yararı var söle kuzene:dilcikar: bak daha nelerım var nelerım:1closedeyes: artık kendı bılır alırsa burdayım almazsa boşverdımhee bıde nışanda trabzon hasırı ıstıyorum
hehe.. en öndeki cok tatli...
killicik memeleri var.. abbbouuu... :roflol:
yerim yaaa.. allah bana 1 tane versinde ilerde yeter.. baska bisi istemiom :Saruboceq:
böcük lemm güzelsin hossun ben begendim begenmesine amma kuzen begenecekmi bakem...
hehe.. en öndeki cok tatli...
killicik memeleri var.. abbbouuu... :roflol:
yerim yaaa.. allah bana 1 tane versinde ilerde yeter.. baska bisi istemiom :Saruboceq:
böcük lemm güzelsin hossun ben begendim begenmesine amma kuzen begenecekmi bakem...
off özlem onu demicekdinn böcük şimdi seni parcalıcak gene bir şöle tokat atıcak :mymeka: ( arayı kızıştıyom heralde sırnaşık şey )
olm 1 tane neye yeter söle ben 11 dene yapcem takım kurmak nıyetındeyım hee bıde bjk o ne lı laa:1closedeyes:
allam yaa görende prens çarli sancak benı alan yaşadı dertlerı kederı boşadı
yalan mı black bacı de hele aksam sen benı canlı gördun senle canlı bağlantı yapmadık mı
ayy allahım sen akıl fıkır ver:roflol: denemekıcın yazıyom yazmış bıde
bebe nıe oynamıyo dıo:roflol: senı gördu ya ondan
burcum kendıne ı bak ustunu basını parcalama allaha emanet ol tatlım gecmıs olsun
oslem olm black bısey yazdı kör musun :dilcikar: yoksam gözun gene mı seyırıyo ozmn resmıme bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?