Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bunların hepsı benım tum mal varlığımı acıklıyom:roflol: allahım ısteyen herkese versın ne kaa tatlılar yaa:asigim:

ayhhh ne şekerler yaa ben orda kadın dizlerinin üstüne çökmüşün önündeki bebeği tam benlik buldum sengözlerimebaksanab

hehe.. en öndeki cok tatli...
killicik memeleri var.. abbbouuu... :roflol:
yerim yaaa.. allah bana 1 tane versinde ilerde yeter.. baska bisi istemiom :Saruboceq:

böcük lemm güzelsin hossun ben begendim begenmesine amma kuzen begenecekmi bakem...

off özlem onu demicekdinn böcük şimdi seni parcalıcak gene bir şöle tokat atıcak :mymeka: ( arayı kızıştıyom heralde sırnaşık şey )

hele bi atsin... ablaya tokat atmak neymis gösteririm ben onaa.. kaydirigubbakcemile

olm 1 tane neye yeter söle ben 11 dene yapcem takım kurmak nıyetındeyım hee bıde bjk o ne lı laa:1closedeyes:
allam yaa görende prens çarli sancak benı alan yaşadı dertlerı kederı boşadı
yalan mı black bacı de hele aksam sen benı canlı gördun senle canlı bağlantı yapmadık mı

evt cnm Allah sahibine bağışlasın seni a.s.

cnm avatarın boyutu büyük olduğundan oynamıyor normalde bnmkide oynaması laızm ama büyük olduğundan oynamıyor

ayy allahım sen akıl fıkır ver:roflol: denemekıcın yazıyom yazmış bıde
bebe nıe oynamıyo dıo:roflol: senı gördu ya ondan

Canlarım ben çıkıyorum, bu gece hep dişim ağrıdı, izin aldım doktora gideceğim...

Yarın görüşmek üzere...

burcum kendıne ı bak ustunu basını parcalama allaha emanet ol tatlım gecmıs olsun

oslem olm black bısey yazdı kör musun :dilcikar: yoksam gözun gene mı seyırıyo ozmn resmıme bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…