Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ayyy balım bu süpermiş yaaa, bencede al ama çok para be bi tanem.

Yemek odasını da aynısından alırsan süper olur birde kremli koltuk takımı ile süper uyum.

buda yemek odası vıtrın ıclerı aydınltmalı masası 6 kısılık buyyuo 12 kısılık oluyor masanın ortasında sıyah ayna var tıpkı yatak odasındakı dolapta öle ve yatak baslığıda sıyah ayna gardırop ıc kısmları aydınlatmalı:asigim: ınş yaa bıan once koca bulsam alsak

günaydın hatun kişiler :)
ya markalı olan(doğtaş, istikbal, alfemo vs.) yatak odası takımlarının dolap içleri nette hiç görünmüyo ancak gidip görmek lazım o yüzden ben bakamıyorum bile içini gösteren resimleri pek koymuyorlar diye. İçleri fonksiyonel mi yeterince yoksa bir mobilyacıya kendimiz mi yaptırsak daha iyi?
:uhm:

Bunların ikisini bende kaydettim hemen. :jeyyar:

Kızmadın inş. böcüğüm.

Gasoline bence iyi bir mobilyacı bulup, aynısın yaptırmak daha mantıklı, böcüğüm sende böyle yaptır bence yoksa çok pahalı olur gibi.

yok cnmcım ne kızcam ne guzel aynı olar

gasolına bacı gt bak derım benım evmın ustunde hemen aldora var yakından baktım ıclerını acıp aksam tekrar gtcem fıytlar düşmüş me essahtan dıe
bıde gene bıraz aşağısında aldro var ordada %50 ındrım yazıyodu bı bakem

anladım canım, ya benim için yatak odasının dış görünüşü de tabi önemli ama dolabın fonksiyonelliği daha önemli, o yüzden ya masko veya modesa dan tam kendime uygun modüler bişey bulucam yada mecbur kendim çizip falan yaptırıcam artıkın, neyse iş oraya gelsin de yaparız artıkın bişeyler hayırlısıyla :)

Müjdecimmm geçmiş olsun tekrardan bi tanem, dualarım seninle, ALLAH sağlık, sıhhat versin...

Kızlar aslında ben evimi bembeyaz istiyorum ama annem olmaz diyor, annemde herşeye karışıyor ya. :)

Kuşak bağlatmayacağım diyorum şimdi onunla ilgili de tartışıyoruz her konu açıldığında. :)

günaydın kıslar hayırlı cumalar hepinize öpüyorum hersey gönlünüzce olsun

kendım cızıp yaptıramam sonunda fıyasko olmakta var hazır beğendığımı alırım ben baktım benımkının ıcıde cok guzel bölum bölum kravatlık neyım var:dilcikar:

Pembemm yaa kaçma hemen konuşalım işte hep beraber, buluşmaya da az kaldı, heyecanlanıyorum. :):)

Evet bende asla kendim çizemem sanırım. Cin ali bilem çizemiyom ben. kaydirigubbakcemile3

külpempe h geldn gule gule-tatlicadiarzu-

burcu ben cok becerıklıyım kendı nışanlığımı kendım cızıp yaptrdım:dilcikar: ama o nışanlık gelınlıık gıbıydı ve ınş gıycem gun gelcek ölece duruyo
ama moblya cızemem

slm kızlar böcükk sen ne kadar marifetlisin öyle hergün yeni mafiteni öğreniyoz senin kaydirigubbakcemile2

slm kızlar böcükk sen ne kadar marifetlisin öyle hergün yeni mafiteni öğreniyoz senin kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 he öleyımde bı şeytanın bacağını kıramadım
aksm kımle konustum bılıyon mu o hanı msn benı ekleyen tanımıyom ama o benı tanıyo yarın buluşcaz aksam camda actı bana ama hala tanımıyom polısmış cok plıs ark var ondan karıstırım herhal:roflol:ama yakısıklı hee:1rolleyes:

Böcük yaaa herkese güvenme öyle, ALLAH korusun tamam bende aşkımcımla nette tanıştım ama çok kötü insanlarda olabilir dikkat et tamam mı balım...

aaaaa seni gidi seni niye sölemedin kız ayrıntıları yazsaydın ya kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı diycem ama polis diyede güvenme cnm dikkatli ol Şeniz

Pembemm yaa kaçma hemen konuşalım işte hep beraber, buluşmaya da az kaldı, heyecanlanıyorum. :):)

Evet bende asla kendim çizemem sanırım. Cin ali bilem çizemiyom ben. kaydirigubbakcemile3

:roflol:
ben de ancak çöp adam çizebilirim yani çizgi, o yüzden dolap da çizebilirim sanırım :))
ama gerek yok artık bilgisayar var , o halleder benim yerime çizme işine, ben nasıl olacağına karar vericem sadece, beğendiğim dolap dizaynlarını bir yere kaydediyorum zaten. bakalım nasıl olcak:uhm:

şşş kız dikkat et, açma öyle herkese cam ini deli, bi de apla olucaksın, nası örnek oluyosun bize büyük olarakkaydirigubbakcemile3

olm ısrar ettı actım şeyımı camımı:jeyyar:
valla hakkımda herbıseyı bılıy tanıyomş ama ben hatrlamıyom bıde bjklı forma gymış bana dedıkı sana suprısım var ben baska sey gostercek sandım acmıycaktım gözum yarı kapalı actım:1ninca:formayı gıymıste bjklı oldumu bıle bılıyo du bakım yarın ola hayrola belkıde mesaı vardr yarın gıdemem,
tabı ben kımseye guvenmem cnm evıne gtmıyomkı o benım ayağıma gelcek konuscaz ama sadece ark hee

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…