- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Ayyy balım bu süpermiş yaaa, bencede al ama çok para be bi tanem.
Yemek odasını da aynısından alırsan süper olur birde kremli koltuk takımı ile süper uyum.
slm kızlar böcükk sen ne kadar marifetlisin öyle hergün yeni mafiteni öğreniyoz senin kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 he öleyımde bı şeytanın bacağını kıramadım
aksm kımle konustum bılıyon mu o hanı msn benı ekleyen tanımıyom ama o benı tanıyo yarın buluşcaz aksam camda actı bana ama hala tanımıyom polısmış cok plıs ark var ondan karıstırım herhal:roflol:ama yakısıklı hee:1rolleyes:
:roflol:Pembemm yaa kaçma hemen konuşalım işte hep beraber, buluşmaya da az kaldı, heyecanlanıyorum. :):)
Evet bende asla kendim çizemem sanırım. Cin ali bilem çizemiyom ben. kaydirigubbakcemile3
şşş kız dikkat et, açma öyle herkese cam ini deli, bi de apla olucaksın, nası örnek oluyosun bize büyük olarakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he öleyımde bı şeytanın bacağını kıramadım
aksm kımle konustum bılıyon mu o hanı msn benı ekleyen tanımıyom ama o benı tanıyo yarın buluşcaz aksam camda actı bana ama hala tanımıyom polısmış cok plıs ark var ondan karıstırım herhal:roflol:ama yakısıklı hee:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:olm ısrar ettı actım şeyımı camımı:jeyyar:
valla hakkımda herbıseyı bılıy tanıyomş ama ben hatrlamıyom bıde bjklı forma gymış bana dedıkı sana suprısım var ben baska sey gostercek sandım acmıycaktım gözum yarı kapalı actım:1ninca:formayı gıymıste bjklı oldumu bıle bılıyo du bakım yarın ola hayrola belkıde mesaı vardr yarın gıdemem,
tabı ben kımseye guvenmem cnm evıne gtmıyomkı o benım ayağıma gelcek konuscaz ama sadece ark hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?