Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

burdayız nuran bacı

mujdecım valla benım üstume gelme ayağımın altındada dolasma yeter:roflol: gecmıs olsun nan bak gene ınsanlık edım dedım

burdayısss nuran

müjdecimmmm çok geçmiş olsun bi tanem ya, dualrım seninle, nerde ameliyat olacaksın?

nuran cnm bız hep burdayız kaybolmazsın
hem hasta olan mujdecı burcu dıpçıkk gıbı

burdayısss nuran

müjdecimmmm çok geçmiş olsun bi tanem ya, dualrım seninle, nerde ameliyat olacaksın?

sağol canım benim eksik etmeyin dualarınızı
belli değil canım yarın ameliyat olup olmayacağım kararlaştırılacak ama dr.um amerikan hastanesinde orda olurum heralde.

kızlar ne yapıyorsunuz bakam hiç beni özlemissiniz müjdecim geçmiş olsun tatlım dualarımız sennle

zaten bi kere cidi cevap versen dişimi kırcam :roflol:
neyse yinede eyvallah cnm

dişini sana bağişlıyom her sefernde dımek:1closedeyes: kız ben gecen yıl en yardım seevr en komık en bıseydı ama sonuncusunu unuttum uyeler arasına gırdım hepsınde cok ıyı puan aldım ama burun farkıyla benı gectıler :çok üzgünüm: ınş bu yıl

kızlar ne yapıyorsunuz bakam hiç beni özlemissiniz müjdecim geçmiş olsun tatlım dualarımız sennle

sağol pembecim yarın sölerim size sonucu yada c.tesi bakalım kısmet

hmm illaki bişemi soracann şimdilik kaçar ben dizi başlamış öperim herkesiiŞenizŞenizŞeniz

aaaa yok öle görünüp kaçmak burdaysan daimi olcan :mymeka: dimi böcükcüüm

külpempe h geldın laa
ayse yolmım senı ne dızısı nan gel burya:mymeka:

bben yokum dıe kımse gelmemış:1ninca:
ben yemek prog bakyom gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…