evlendikten sonra işteda evden cıkmıcam ben :jeyyar:Ben evlendikten sonra neler yapacağımızdan bahsediyorum, birde ben her yemeği deneyip ona yedircem. delikafadulden
Üzülme bi tanem, hayırlısı ile gidecek gelecek
bi denemesız evlendıkten sonra mı yoksa öncesnden mı bahsedıyonuz
valla ben sözlumle o anları yasadım oturduk fılm seyrettık ya onlarda ya bızde hemıde yalnız:jeyyar:mahallemde bıle el ele gezdık 1 2de eve geldık yemeklerden eğlencelerden dönerken
evlenınce 1 2 gun evımde sonrakı 5 gun balayında sonrası evde kocamı beklemek ısterem
Ben evlendikten sonra neler yapacağımızdan bahsediyorum, birde ben her yemeği deneyip ona yedircem. delikafadulden
Ben evlendikten sonra neler yapacağımızdan bahsediyorum, birde ben her yemeği deneyip ona yedircem. delikafadulden
sız evlendıkten sonra mı yoksa öncesnden mı bahsedıyonuz
valla ben sözlumle o anları yasadım oturduk fılm seyrettık ya onlarda ya bızde hemıde yalnız:jeyyar:mahallemde bıle el ele gezdık 1 2de eve geldık yemeklerden eğlencelerden dönerken
evlenınce 1 2 gun evımde sonrakı 5 gun balayında sonrası evde kocamı beklemek ısterem
off bak gene cnm sıkıldı
beraber gtcem boy frıendım işim var bıterse ben saa haber ederım 3e kadr dıyı
galıba gıdemıycez
küllllpembişşş MQ ya bas sonra da diğer kişideki alıntı yapa bas.
Özlem ben çalışmayacağım hem aşkım istemiyor hemde benim bünyem çok zayıf hem işi hem evliliği kaldıramam. :1no2:
nan bıraz önce bısey sordunuz cvp verdık cvp veren olmadı:mymeka: yalnızken ne yaptığımızı sölemem bosuna uğrasman ama yazdım ıste fılm ızlerık dıe yetmedı mı
ben hem ev garusu hemde iş garusu olmaya alıskınım:1closedeyes: annem babam burda deıller abımle ben vardık ıst abmde gecen yıl evlendı
o evlenmeden önce naptımı dıem sıze
aksam 8de evde oluyordum yemek yapardım yerdık bulaşığı yıkardım bı sonrakı gun ıcın tekrar yemek yapardım(tatlılar sarmalar corbalar)dolaba koyardım hatta bazen yaprak sarardım haftasonu derındondurucu koyar mısafr gelınce hemen pişirirdım
ctesı saat 3te evde olurdum 4+1 evımız baslardım temızlığe aksam bıterdı fılm ızlerdım yemek hazrlardım sonra kalk pazar olurdu tekrar yemek hazrla
sımdık mı yan gelıp yatıyom yengem yapıyo sadece odamı haftada bıkez temızlıyomkaydirigubbakcemile3 aylardır bulasık yıkamam aman işine yapsun sankı ıyılık edınce kıymet bılcek
benimde ögle yemegime 10 dakika kaldiiii cokacimcoook
ya evet benim eve varmamda 19.30 u buluyo.. zaten yorgunluktan ölüyorum aksamlari.. konusmuyorum hic yorgun olunca :CüvCüv:
ondan sonra git esinle konus yemegi hazirla ortaligi topla.. oofff ...
ama eger askimda bana yardim ederse cok iyi olur... da pek sanmiyorum, fisfisfis
hmm.. isvicrede ev almak bi hayli zor.. ama insallah 3 4 sene calistiktan sonra durumumzde iyi olursa aliriz.. ama ben Tr de almak istiyorum Didim'de.. kaydirigubbakcemile2
ilerdede temelli dönüs yapmayi planliyorum.. ayy insallah olur ya... :Saruboceq:
hayallerim coooookk....
kız acı kıs yengene sanada acımıcaklar :jeyyar:
inş olur tatlımm didime yerlesince calıscanmı peki yada ne iş yapıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?