Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

adım böcuk cnm sende öle dıyebılırsın essah adım zarif ama sen nıckımı de yanı böcuk:jeyyar:
herkes cvp vermez yanı bazılarda görmez sende tuttun gevezeden alıntı ettın o yılda bı kez uğrar:roflol: konuscak adam bellı bak msj sayıma:dilcikar:
benım ılışkı yokkkı benı kım alır ama cok hayranım var ben bakmıyom:1closedeyes:

Özlem yaz canım buraya bi cevaplarız her soruyu burdaki herkes senelerdir bekliyor ve bekleyecek... :CüvCüv:

burcu nan durmadan cuvcuv smıleysı koyup duruyon ne iş gız:jeyyar: :CüvCüv:

:roflol: delüüü yaff...
iyi ozaman umarim en kisa zamanda bulursun kendine bir manita.

:roflol: delüüü yaff...
iyi ozaman umarim en kisa zamanda bulursun kendine bir manita.

ben mı:dilcikar: en akıllıs benım burda ama aaramızda kalsın
manıta cok benr her cıcekten bal alıyom malum burda böcuk olan benım:1closedeyes:

senın kac yılık aşkın var aman sıkılmıyon mu hep aynı adamla

Kızım o smiley çok hoşuma gitti da çıkmıyor ama . :CüvCüv:

bende en cok bunu sevyom:jeyyar:

fenayım bugun gaçsan ıyı olur
pembış eşşenk gıbım calısıyo sölemesı ayıp ama söledım bıkere-tatlicadiarzu-

ozlem sbh 8:30 daburda ol yoklama var

günaydın tatlıslarrr özlem osgeldnnn aramıza burcum baktım bukadar teyzesi olcak dedim bitane edem yavru....böcügüm mayısın 15ine kadar 100 erkek 50 bayan modeli showrooma asmak gerek oyuzden essek gibim calsııyom tatlısım öpüyorum hepinizii ben yine bugun dısarlarda olucam

günaydınnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

Offf yaaaaa olmiiiiiii beleeeee ama yaaaa herkes sorumluluğunu bilsin başlığı boş bırakmayın... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr yoklamaya yetiştimmi :roflol:
pembişim nasıl oldun daha iimisin?
burcum üzülme ben bugün burdayım sanırım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…