Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

-tatlicadiarzu-allam sen sabır
bırı ne yemek yapım der
ötekı ne gıysem
bende dıomkı

yukseklere kar yağıyo üşümedın mı sen bu işin sonunu düşünmedın mı

uysada hoş uymasada:roflol:

kıslarrr nassınız bakam ben geldimmm özlediniz mi ablanızı evet burcum ya eskiden muhabbet oliyıdı oda yok artık

iyi değilim :1no2: telasın cok güzel tatlım cok sevindim senn adına ALLAH ogunleri bizede gösterir :Saruboceq:

nıe ıyı deılsın kı sen özledık sordum da sakın sormadınız deme

mujde sende patt dıe cık karşılarına donlarınla

ama daha yeni bitti olabilirmi acaba -tatlicadiarzu- midem cok kötü ekşiddiiii heryeriim titriyi

tmm işte kesın ozmn sen 2010 u beklemeden gtcen desene hadı gene ıyısın:jeyyar:

Ben de varımmm ama benim daha bi niaşnım sözüm bile olmadı kısmetse 2009 haziran da nişan 2010 da düğün ne çok var ya geçmioooo geçmiooooooosenağlama

mrb geveze
ankaralisin heralde :) hemsom.. neresinden?

bizde 4 senedir birlikteyiz.. insallah babo kabul ederse bu yaz nisan düsünüyoruz seneye 2010da evlilik.. ama pakalim.. tabii bide maddi sorunlarida asarsak insallah... :1rolleyes:

hosbulduk cnm :teytey:

insallah .. insallah..
ya diyorum iliski gevsemeden evlenek diyom benimkine amma para olmadan bisi olmiii.. :smiley-cool:

vallah ne diyim.. bütün seven insanlar evlensin... hihoyyyt:sm_cool:

ben erkeklerı çözdum
hep kadınlar acele eder erkek bıraz daha mantıklı hareket eder parası yoksa beklemesını bılır bız cok acele ederız hayrlısı olsun aman ben hıc etmıyom ısterse 2012 2015te olsun ceyıslerımın son kullanma tarıhı gecmeden olsundakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Koptum yaaaaaa başlığın bebişi mi geliyor yaniiiii :)

:roflol::roflol::roflol:
bi alemsin yaaa... koptum...
senin iliski nekadarlik??
bu arada ben özlem senin ismin yazmio biyerde.. bende burda yeni sayilirim... bi kac yere yazdim ama geri yazan olmuyo yaff
ama ben yinede umudumu yitirmedim ve devam yazdim :roflol::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…