Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Bilmiyorum kızlar, ben artık aşkımızı tükettiğimizi düşünüyorum, evet şu sıralar psikolojim sağlıklı değil, babamın gitmesi beni mahvetti, evde yaşadığım sorunlarda üstüne geliyor, ama ondan bir kaç ince bir şeyler bekliyorum hiç bir şey yapmıyor... Sonra içimdekileri anlattığımda sen abartıyorsuni trip yapıyorsun diyor... Oysa ki ben ondan çok şey beklemiyorum, sadece beni anlamasını istiyorum, her gün görüşüyoruz ama akşam olsun da onu göreyim diye bekliyorum her gün ama onda aynı duyguyu göremiyorum sanki her şey çok sıradanlaştı gibi... Birde sen bana hakaret ediyorsun dedi... Bende madem öyle neden benimle birliktesin, benden yana bitmiştir artık dedim...

cnm benim üzülme lütfen.baban nereye gitti bu arada..eğer zor zamanalr geçiriyorsan sana destek olmalı tabikide.sen hakkın olanı istiyosun..ama bak şunu söyleyim eğer bişiler tükendiyse ki öle düşünüyosun sakın iterek götürme bişileri..çünkü daha çok üzülüyo insan kırılmalar çoğalıyo ve çiftler artık saygısızlaşabiliyo birbirine ve onca yaşanan güzel şeyler yıllar bu çirkinliklerle kirleniyo..
sakin düşünmeye çalış bi andada karar verme biraz kafanı dinle net kararı o zaman ver..

burcu bence sen öle sanıyon bee bacım yapma etme gel senlen gezelım
sen hangı takımlıydın

Ben babamı kaybettim yaklaşık 1,5 ay önce... ılk zamanlar bana desteği çok iyiydi, hala da evde bir şey olduğunda falan yanımızda, ama ben manevi anlamda bir destek istiyorum işte... Onu da çok seviyorum, asla onsuz bir hayat düşünemiyorum, bazen onun benden başka birisiyle evlendiği aklıma geliyor, aklımı oynatıyorum... O bu düşüncelerimin hepsinin yanlış olduğunu, kötüye giden hiç bir şey olmadığını ve beni çok sevdiğini söylüyor, ama dün gece hakaret ettin bana demesi beni inanılmaz üzdü...

Bu arada senin problemi unuttuk ben araya girdim kusura bakma canım, bence sen birde nişanlının ailesi ie görüş onların fikri ne durumda hep kötü olur diyoruz ama bir tanıdığım vardı 3 senedir kayınvalidesi ile yaşıyordu, kayınvalide artık ayrılmak istiyordu gelin ben ayrılmam çok memnunum diyordu...Bu birazda karşı tarafın anlayışıyla alakalı...

Bi tanem böcüğüm, görüşelim bencede çok sıkıldım... Ben FB'liyim ama aşkım da senden BJK'li...

cnm benim kusur olurmu hiç..canım başın sağolsun çok üzüldüm inan..umarım senin için en iisi olur...bak çok seviyorum diyosun..bence al karşına bi konuş..bak böyle böyle de..hislerini söyle...sonuçda yanlış bile hissediyo olsan sana böyle hisettiren yine o.eğer ayrılık dşüncen varsa bunuda açıkca yüzüne söyle
mesela şöyle diyebilirsin.bak son zamanalrda böylesin.eğer bişiler bittiyse içinde yürütmek istemyiorsan bana bunu açıkca söyle diyebilirsin.karşılıklı konuşrak halladebilceğinizi düşünüyoum.bide msjda falan bazen demek istenilen dışında şeyler anlaşılabiliyo hayatım..

burcu askınla senı davt edıyrum bjk kutlaması var persembe gunu gelır msınız aksam 6da baslıyor akatlarda yanı etılerde

ah be kızlar keşke şimdi çıksak buluşsak otursak bi yerlede birer kahve içsek dertleşsek ne gzl olurdu..ahh ahh denilcek bi konuda daha buldum işde...
böcük al burcuyu gezdir kız biraz..ben orda olsam buluşruduk valla

Tamam tobi canım çok teşekkür ederim yorumların için bakalım bu akşam gelecek mi gelirse konuşuruz artık, akşama kadar yine ahhh diyerek bekleyeceğim...

Böcüğüm gelmeyi çok isterim ama ben 19,30 a kadar çalışıyorum ve gıcık patron bu sıralar çok izin istedim diye surat yapıyor kimse halden anlamıyor ki. Ama uzun sürecekse işten çıktıktan sonra gelebiliriz. :)

Birde şu buluşmayı ayarlayalım böcüğüm ya, duyduk duymadık başlığındaki konuyu aktifleştir de ıstanbul buluşma görsün. :)

tobı ben davt ettım gelırse cok mutlu olurum valla ınş gelır
bız buluşcaz mısır partısı pıjama partısı vercez:roflol: sen çatla tobı

tobı ben davt ettım gelırse cok mutlu olurum valla ınş gelır
bız buluşcaz mısır partısı pıjama partısı vercez:roflol: sen çatla tobı

vay vay vay nisbetlere bak sennn kıskanırım böcük valla yadelikafadulden

öle naparsın bacım ıstersen sende gel

tobicik anlattıklarının hepsını okudum tek tek..cnm aslına bakılırsa olayın içinde sensın ama bende bı yorum yapıyım dedım..
benım annemde Bursa dan gelın gelmıs babam askermıs o zamanlar 1,5 sene beklemek ıstemedıgı ıcın evlenmısler hemde 16 yasında dusun..
vee bırlık gıtmıs..anne babadan ayrı kocadan ayrıı valla cok zor..hep yorganı cekerdım ustume hıckıra hıckıra aglardım dıo..ufacık bır soz onun kırılmasına yetıomus..
hadı annem meselesınıde gec..
ıste bız ıyı tarafından dusundugumuz ıcın hep mutsuz olan bız oluoruz benım ablamda ıyı deyıp bı sene bekleyemedı gıttı evlendı bı sene beklıceklerdı cunku evı yapılıodu evlerını cekme katına yaptılar suan cokta guzel bı evı var harıka evı ıcı felan yanı onu yaptırabılmek ıcın para lazımdı o yuzden beklemek zorundaydı neysem ıyı ınsanlar bısı demıyorum kayınvalıdesı olsun kayınpeder olsun ama cnm valla suan anlatsam sana olanları cok buyuk sıkıntı cektı..mesela atıorum senınkı geldı bı banyoya gırmek ıcın bıle utanıcaksın sıkılacaksın anlatabıldımmı bılmıorum sonracıma nısanlın okula gıtcek sen tek kalıcaksın yanı baska deyısle garıp hıssdeceksın kendını..
tabı bu benım fıkrım yınede sen bılırsın ama ben olsaydım senın yerınde 5 sene bıle olsa beklerdımmm tum arkadaslarında dedıgı gıbı ılk seneler evlılıgın en guzel zamanları neden guzel yasamayasınkı?
zaman akıp gecer merak etme..özledıgın zamanda sen gıdersın o gelır..
ee zaten tel denen bı cıhaz var sureklı konusuyosundur..
bıraz senınle alakalı bısı bu sen ıcını ferah tutucaksın beklemen gerektıgını kabullenıceksın zaman zaten ıstemedıgın kadar hızlı gecıor..henuz evlenmek ıcınde gec kalmıs dıılsın sonucta enınde sonunda evlenıosun bekarlıgın bıraz tadını cıkar aılenın yanında ol..
bılıorum suan sevdıgıne kavusmak ıstıosun ama canım beklesen daha ıyı edersın gıbıme gelıyor..ama yınede senın özel hayatın sonucta sen bılırsın..

ahh cnm ya nasılda tek tek özenli yazmışsın öle.çok doğru söylüyosun hayatım...ya işde ben bu siteyi bu yüzden çok seviyorum ya..kafan bulanıkken anında bi fikre sahip olabiliyosun...özellikle biz hep ii yönünd ebaktığımız için üzülüyoruz sözün dikkatimi çekti..çok doğru aslında...ne kadar iide olsaalr annem babam gibi bakamıycam tabki onlara

ay kızlar ya çok sağoulun valla tek tek tşkr ediyorum burcums,böcük,bkbtt vs...iyiki varsınızŞeniz

alın hepinize çiçek veriyoruma.s.

cnm hıcbızaman mutsuz olmanı ıstemem o yzuden fıkırlerımı söledım ama ınsanız sonucta yanılabılırızde o yzuden dedım yıne sen bılıorsun sonucta bız ıcınde dıılız nacızane yorum yaptım ama karar senın..mutlu olucagına kesın ınanıyorsan yap bu cılgınlıgı..yoksa cok üzülürüm ınan..Şeniz

benı cıcekle kandıramazsın balım çaklıt ısterem:1closedeyes:

Burcu cnm başın sağolsun acın okadar tazeki nişanlının bunu anlayışla karşılaması lazım herşeyden önce sana özellikle bugunlerde dahada yakın davranması lazım. sende tobinin dediği gibi al karşına konuş çünkü biliyosunki bu tarz kararlar telefonda alınmaz. herşey bizim için evet ayrılıkta olabilir Allah herşeyin hayırlısını versin ama severken ayrılmak acıtır canınızı oturup konuşmakta fayda var

Tobi şimdi neye karar verdin yada verebildin mi acaba?

ıyı ıyı ben yedım:1closedeyes: sende ye gız şışmesın bı yerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…