• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Offf kızlar öyle diyoruz ama o kadar sıkıldım ki 4 seneyi bulacak hala buluşup gezmek zoruma gidiyor, artık kendi evimizde olmamamız lazım değil mi :(:(

kesinlikle katılıyorum. her seferinde aman şu görürse ne der bu görürse ne der demekten daraldım böle buluşmak falan artık sarmıyo bi düzene otursun istiyorum o da aynı şekilde ama para işi zorluyo işini tam oturtması lazım :bbo:

pembecimm aynı kaderimi paylaşıyoruz ne :senağlama:

peki kıslar siz erkek olsaydınız evlenirmiydiniz bu sartlar altında aynı işte calısıyorsunuz maasınız aynı ve kirada oturcaksınız ve erkek arkadasınızda siz oda calısıyo evlenirmiydiniz

Ağladım bak şimdi hüzünlenip. :(:(
Evet belki de onlar haklı ama bizde değil mi?
Bende artık evimin kadını olmak istiyorum, sevdiğim adama yemekler pişirmek istiyorum...
Evli arkadaşlarımızla buluşuyoruz, onlar birbirlerini anlatıyorlar biz aval aval dinliyoruz, kıskançlık değil ama bende artık onlar gibi olmak istiyorum... :(

ben geldım ben erkek olsam 30 dan aşağı evlenmezdım artı işimı yoluna koymadan kenara para koymadan evım olmadan asla derdım hadı ev olmadı karım olcak ınsana aılesınden daha ıyı bakmak ıcn alcam o yuzden cok cok calısıp geç evlenırdım
benımkısı öle dıo sana babanın evındenn ıyı bakmam yaşatmam lazım dıo bıde 30 yasındakı ablası abısı bılem bekar bakaım ya hayrlısı olsun ben erkeklerı anlıyom ama bızı onlar anlamaz
bende gezerken cok sıkılıom bırı görcek dıe
bak sözlendım cok süperdı bıze gelırdı el ele mahallede hava atardım surat motoru vardı atladık mı yallah ama ayrıldık sonra aılemden gızlı buluşmalar oldu ozmn dedımkı bak dun neydık bugun ne olduk

Ağladım bak şimdi hüzünlenip. :(:(
Evet belki de onlar haklı ama bizde değil mi?
Bende artık evimin kadını olmak istiyorum, sevdiğim adama yemekler pişirmek istiyorum...
Evli arkadaşlarımızla buluşuyoruz, onlar birbirlerini anlatıyorlar biz aval aval dinliyoruz, kıskançlık değil ama bende artık onlar gibi olmak istiyorum... :(

:1hug: uy kıyamam ben sana bende aynı hayallerle yasıyorum inan al bizimki arkadasları ile bulusur aksamları saat 10lare kadar takılırlar arkadsları alıyo eslerini ama ben olmuyom yanlarında senağlama senağlama beklicez tatlım umarım bi aksilik olmazda ALLAHın izniyle onlar olur hayatımızda :Saruboceq: ama eminimki onlarda bizi anlıyolardırda pek göstermiyolar

bana bakın ağlayıp durman:mymeka:
acele etmen yarı yolda kalmamak ıcn valla ben kaldım oyuzden bıdaha evlılık derken söz nışan derken 100 kez düşünüyom szılerde cok sıkmayın karşınızdakı ınsanı ama ıpıde asla onlara bırakmayın

Tamam pembişim, böcüğüm inşeallah her şeyin en iyisine sahip oluruz hepimiz. ;)

amin inş....bizde yazarız kısss ceyiz bölüğüne sunu aldık diye bizde paylasırız bugunlere gülerik ilerde inş

olum ben eklıyomda nolıyy sankım du bakım belkı abısıne neyımm alan olur:roflol:
az neşelı olun karamsar olman valla ben 2 yıl cıktım sözlumle sonra hıc aklmdan gecmedı evlılık sonra bıgun uyandım yuzuk vardı elımde hersey anı oluyor ınanın önce plan yapmak hıc ı deıl ablanız konuşuyo yanı tecrube :delphin: oyuzden bırakın sız hayallerınızı kendı içinizde yaşayın elbet kocanız olcak yalnızlık allaha mahsus bılıyonuz
ben yemın edıoym 2010 bıle ıstemıyom evlılığı sankı cok seyı eksık sankı hata yapcak gıbıyım olaylara böle yaklaşmak cok yanlış ama hayat benı buna goturdu sımdık bana dıo ocakta nışan olsun olmaz ddım gectık en gec ekım dedık bakalım

ama mantıklı olanı şartları olgunlaştırıp evlenmek yoksa dımdızlak kalır insan ortada o konuda erkeklere hak veriyorum yani. gerçi bazı tipler aman ailemden yardım alamam kendi ayaklarım üstünde durcam falan diye acıtasyon yapıo öle olanlara sinir oluyorum işte sanki topraktan bitti ailesi heralde yardım etcek. aman diim kızlar tamam aşkım kendimiz yaparız demeyin asla sonra herşeyi sizden beklerler ya da bastonla falan anca evlnirsiniz allah korusun ay çok konuştum bee :mymeka:

ben işime kimseyi karıstırtmayı pek düşünmüyorum okadr cok biliyosa ailesi evlendirsin hadii ama yok işte oyuzden biz evlencez ve işimede karıstırtmam :dilcikar:

ooo hanımlar naptınız ya? Karartmışsınız içinizi, siz böyleyseniz ben öleyim o zaman :)))
En büyüğünüz benimdir ama ben bile bu kadar karamsar değilim. Kader ksımet bu işler arkadaşlar, hayırlı olan belki şimdi değil de 1-2 sene sonra evlenmenizdir. Aman diyim bu kadar sıkmayın canınızı canlarım.

Burcum, kıyamam seni de çok iyi anlıyorum, ama inan en karanlık gecelerin arkasından gelen sabahlar en aydınlık olanlarıdır. Azıcık sabret be güzelim.. En güzeli senin olacaktır bak gör..

Gasoline canım çok teşekkür ederim, dilerim senin içinde her şeyin en güzeli olur...

Amin canım hepimiz için inş. :Saruboceq: ama sen içini ferah tut okiş? :teselli:

Amin amin herseyin hayırlısı

kesın uleenn
ben cnm cıkolata ıstıyı napsamkı

Back