• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

yeşılkoy baa cok uzak bı kez gıttım:(
burcu ben gelırm cnm dert etme

uzak ama güseldir yeşilköyümüs :sm_cool:

Kuzularım ben ıstanbul Aksaray'dayım diğeri anlaşılmasıni bu tarafa gelen herkesi beklerim yanıma. ;)

yeşılköy süper gıttım ama özel arabayla bıle bana uzak geldı sımdık nereye yakın olıyy bu yesılköyumus

geliriz burcucum böcük cagırmadı okadar dedim ama :dilcikar: ben senn yanına gelrim hayatımk

bakırköyün bitişiği oluyo cnm sahilden direk basarsan çok yakın. onun dışında e5 ten de yenibosnanın hemen arkası

sırnaşık şey biz çok seyler etcaz amaa bakalım nezaman

ya ben bı saat sonra nerde olcam bellı deıl burası cok gergın artık sızı evıme çağırırım ayol burdan durmadan tel durmadan sağa sola kalk gıt ondan yane

bende öleyim bi oturuyom bi bakmıssımki heryerlerdeyimmm pijama partisine mi böcük gelcez

parlaa h geldın cnm
yaş kaç evde kalmazsın merak etme cnm ama ne sabırmış sızdekı maşallah
hb canım Şeniz
yaşım 24 canım..
bugün konuştuk onunla hatta az önce..
bana bırak diyo başka bşy demiyor..
en sonunda seneye nişan yapıcaz aşkım birdaha ki sene de düğün dedi..
biraz toparlayım kendimi dedi..
ama yinede bir daha ki sene düğün zor gibime geliyor..
kızlar evde kalmadık dimi ben yasenağlama

hb canım Şeniz
yaşım 24 canım..
bugün konuştuk onunla hatta az önce..
bana bırak diyo başka bşy demiyor..
en sonunda seneye nişan yapıcaz aşkım birdaha ki sene de düğün dedi..
biraz toparlayım kendimi dedi..
ama yinede bir daha ki sene düğün zor gibime geliyor..
kızlar evde kalmadık dimi ben yasenağlama

bende 24 yasındayım benmkide bana bırak diyyo ben herseyi yapcam diyi sen baga güven diyi tabi iş oturmadan para olmadan olmıcak bizim iş sizin durumu bilemem ama korkma kalmayız evde :1hug:

bende 22 olcam yok anam ne kalması bee hıc tv ızlemıyon mıllet catr catr evlenıyo hemde ısteklerle
boşverın hayrlı zmnda olsun ben kalmazsam evde kmse kalmaz:rfolol

bende 24 yasındayım benmkide bana bırak diyyo ben herseyi yapcam diyi sen baga güven diyi tabi iş oturmadan para olmadan olmıcak bizim iş sizin durumu bilemem ama korkma kalmayız evde :1hug:
aynı şeyleri az önce bana söyledi -tatlicadiarzu-
ay bu erkeklerin hepsi mi aynı yoksa :delphin:
annemde erken evlenme devri eskidenmiş diyo..
artık 30 una kadar yolu var der..
30 daçok geç canım..
bazen korkutuyorum onu bak evlencem başkasıyla diyorum ama yok korkmuyo bu anacım.:1no2:

aynılar su acıdan ben kendi sevdigimden örnek verem suan tam bi iş otutramadı parada yok olmayınca bu ikiside bişey yapamıyo onlarda eminmki isterler ama olmayınca olmuyo 30 yas birazcık geç değil ama cocuk için geç

Offf kızlar öyle diyoruz ama o kadar sıkıldım ki 4 seneyi bulacak hala buluşup gezmek zoruma gidiyor, artık kendi evimizde olmamamız lazım değil mi :(:(

ah ah burcum okadar zorki heleki cevre baskısı kadar kötü bi durumki tabiki evimizde olmak güzel ama hersey kısmet ALLAHın bi bildiği varki bizde böle bekliyoz yoksam hepimizin sevdikleri bizimle beraber olmak istiyolar ama onların acısından baktıgında gerçekten ev kurmak cok zor ben en güzel örnek işte iş otutturamadık ben ne yapam siz yine ufaksınız ben ne yapam

Back